235

Godmorgon allihopa!
Sitter och läser aftonbladet (duh) och blir glatt överraskad. Det verkar som att Danmark faktiskt har tänkt legalisera hasch och marijuana. Det finns i alla fall ett fix och färdigt lagförslag som menar på att det borde få säljas i vissa butiker och caféer.

Svenska politiker ger naturligtvis upp ett ramaskri "Men tänk alla svenskar som kommer att resa till Danmark för att köpa hasch..." Och det är klart. De får väl skärpa sin tull avsevärt.

Men kom igen. Svenskar åker redan till Danmark för hasch. Till Christiania. Som borde vara en förebild för hela Danmark, och Sverige med för den delen.
Och kom inte och snacka legaliseringspolitik med mig innan ni läst på om Chris

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Musse

Faktum är att det står i den Svenska lagboken att man som Svensk ska följa både Svensk och Utländsk lag när man är utomlands. Så rent lagligt så spelar det ingen roll om Danmark legaliserar.

2009-09-25 @ 10:26:43
Postat av: Senzafine

Nah, men det spelar nog inte så stor roll för de svenskar som åker dit för att köpa, inte sant? Tycker inte att den lagen är särskilt verksam, utan om Sverige vill slippa ha in Danmarks lagliga knark kommer Danmark behöva skärpa gränserna.

2009-09-25 @ 11:17:28
URL: http://senzafine.blogg.se/

Kommentera här:

Vad heter du?
Kom ihåg

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0