750

Tänkte bara säga att jag, kl 17.00, kommer att befinna mig nere på stan och demonstrera mot extremhögern. Var där du med.

749

Ack o ve. Det fanns en gång, en lyckligare tid.



En tid då jag bakade magnifika sirapskakor i överflöd!



En tid då UnderbaraClara försedde mig med ett fantastiskt recept på äppelpaj.



En tid då jag bakade semlor, ett femtiotal i taget!



Det var en tid för fläskfilé i currygrädde!



En tid för att slappna av och fika med familjen, allt eftersom pappa betalar!



En tid för fantastiska italienska middagar hemma hos lärare!


Fast förmodligen är jag ju bara bitter och sjuk och inser att jag borde använda kameran mer, var mycket mer engagerad i början när jag hade den. Men alla bilder är fina i alla fall!
Ciao!

748

Måste säga att jag håller med Carro i det hon säger om politik. Allt är fan politik just nu. Jag går på debatter, går runt bland valstugor och bokbord, gör både valpejl och valkompass, försöker att objektivt tala om de olika partierna, kommenterar på vk.se, diskuterar med vänner...

OMG!!! Jag har inte pratat om något annat än politik på en vecka. Det är förmögenhetsskatter och SD och EU-samarbete och licensjakt på varg och inkomstskatt och vindkraftverk och Kulturhuvudstad 2014 och RUT-avdrag och GY11 och ungdomsarbetslöshet och betyg från åk 6 och elaka kommunister och NATO och 6-timmars arbetsdag och privatisering av vården och begränsning av friskolor...

Jag fattar inte hur jag lyckats få in allt i den del av mig vi kallar hjärna!!!!
Jaja. Nog har jag bestämt mig i alla fall.
Ciao.

747

Hiskeligt trött... Kom i säng halv tre igår, och har inte hunnit sova någonting alls på hela dagen. Skynda hem, göra middag, plugga matte med Ina och med Wadde som lärare, umgås, se Tv, och nu ska jag plötsligt sova. Fast jag borde ha gjort det för länge sen, men jag iddes inte kliva upp ur soffan och borsta tänderna.

En Hanna som uppenbarligen är förnöjd över att vi lyckades packa ihop tältet efter Urkult.



Hanna. Sjukt nöjd.

Godnatt!

746



Jag suger på att gå och lägga mig i tid. Funderar för mycket, och ingenting gott kommer någonsin vid den här tiden på dygnet.
Ska lägga mig under ett täcke och två filtar och försöka sova nu, ciao!


745

Jäklar, vad kass jag är. Blir väl så när jag inte har bloggat på hela sommaren, jag har helt tappat flowet.

Skola, slutar om 45 minuter och nu är jag så less!!!



Har tagit en hel del bilder på himlen i sommaren, den här tror jag är tagen på bron mellan Gimonäs och Ica Maxi. Ska försöka lägga upp mina "Himmelsbilder".

Ciao!

RSS 2.0