694

Nu har jag påsklov! Yay!!


693

Klar med den jävla rapporten till imorgon. Nu är det fan sova som gäller.

Ina-bild:



Ina är för övrigt i Paris nu. Tror hon kommer hem imorgon?

Godnatt!

692

Och idag.




Och så kör vi en closeup på halsbandet, utan macro. Så trött är jag. Ids inte klicka fram macron på kameran.



Ciao!

691

Såhär har jag sett ut idag:



Nu sitter jag och mumsar på Västerbottensost och salta kex medan jag sitter på förhäxad. Bra sätt att varva ner efter skolan innan jag börjar laga mat.

Ciao!

690

http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/

Slightly addicted. Mitt rekord är 41 ord/minut, vad är ditt?

689

Godmorgon alla barn. Det snöar i Norrland så jag ligger framför TV:n och gör ingenting alls. Kanske inte det smartaste. Borde aktivera mig så att inte hela dagen försvinner.

Ciao!

688

Kommer ni ihåg att ställa om klockan? Ställ fram en timme. Här sitter jag och tycker att klockan är två, men den är tre. Illa att behöva bli av med en timme.

Tänkte väl ta en dusch innan jag hoppar i säng, kanske fika lite också? Hm. Jag är attans trött, men det vete fan om jag vill somna hungrig. Kram på er!

687

Jag var helt säker på att jag hade skrivit något i morse. Men det hade jag tydligen inte.
Det blev bio med Jimmy ikväll, det var roligt.



Bra film, jag gillade den.

Har mått rätt kasst idag och känner mig fortfarande inte så bra, så nu ska jag nog vila mig en stund.
Ciao!

686

Åh, gissa vad. Jag fick en subwaymacka hemkörd. Det ni. Av Oscar. Nu ska jag sova.
Ina-bild:


685

Jag har hört att ni har fint väder söderöver.



Fuck you.

684

Det är så sjukt svårt att förmå sig att laga middag när man är ensam hemma. Jag orkar inte. Vill bara ha en subwaymacka hemkörd. Fat chance... Men om jag inte äter börjar jag bara må illa. Kul va? Ingen jävla anorexiavarning här inte, jag pallar ju fan inte att inte äta!!!

Men jag ids verkligen inte laga mat. Och mamma var bortbjuden så vi kunde inte gå ut. Ynk.


683

Godmorgon. Inte lika dålig morgon idag som det har varit tidigare. Fick sova rätt okej. Är fortfarande inte tillbaka på min vanliga djupsömn natten igenom, men det kommer väl. Och imorgon är det fredag.

Ligger och chillar lite innan jag ska till skolan, äter kakor och vindruvor. Tänk, om inte klockan vore 07.23 skulle det kunna kännas rätt okej.

682

Idag blev jag lurad att köpa två blombuketter. Det var verkligen inte meningen.
Det är nämligen så, på skolan där jag går, att Hotell och Restaurang samt Livsmedel säljer sina alster i en butik. Jättebilligt. Allt från tårtor till bröd till revbensspjäll. Jag brukar gå dit varje dag för att kolla om det finns något värt, eftersom allt är så billigt.

Så idag när jag gick in dit såldes det buketter, nedsatta från 60 kr/st till 30 kr/st. Jag tittade väl lite på dem, och han som står i butiken frågade om jag ville ha en. Jag tyckte att det skulle bli svårt, eftersom det var fyra timmar kvar tills jag slutade och de bör stå i vatten.

Men sen började han prata om att han kunde packa in dem, och att 30 kr/st faktiskt var ett symboliskt pris.

Varpå min prutar-ådra vaknar till liv. Den jag har ärvt av pappa.

Det slutade i alla fall med att jag klev ut därifrån med två buketter för 20 kronor. För båda alltså. När jag väl kommit en bit därifrån inser jag att jag faktiskt har köpt två blombuketter. Med rosor och grejer! Varför gjorde jag det?!!?! Det var ju inte tänkt att jag skulle köpa något!

Så, jag har blivit lurad.



Men det är rätt fint att ha på bordet faktiskt.
Godnatt!

681

Jag ät galet stressad. Sluta fyra, vara hemma halv fem, slänger i mig en skål flingor för att stilla värsta hungern. Nu är det fort in i duschen, duscha fort som fan, skynda mig att göra middag innan halv sex, äta med Oscar innan han sticker iväg halv sju, träffa Ez samt att jag någon gång under kvällen verkligen måste plugga till provet i organisk kemi.

Fy fan.

680


679

Som sagt, jag sov dåligt inatt. Jag är väldigt trött. Och så blir jag av med min sovmorgon imorgon, vad gör man inte för yttrandefriheten?

Det vi ska diskutera, 8.20, är huruvida man ska bjuda in partier till skolan inför valet. Och i sådana fall vilka? Rolig fråga att prata om, men inte när samtalet läggs över min sovmorgon. Men vad fasiken, jag går och lägger mig klockan nio. Det blir jättebra.

678

Har knappt sovit något inatt. Fy fan. Jag är trött. Inte sova-trött utan trött-i-själen-trött. Det suger.

677

Fan, sova. Borde ju ha gått och lagt mig redan, men jag har fastnat framför TV:n, fastnat framför datorn, fastnat med att göra matlådor.

Nu fastnar jag igen, så att jag knappt kan skriva inlägg. Men vad fasiken, det är ju A Shot At Love på MTV! Det är svårt att inte kolla på alla som gör bort sig. "I'm living on my mamas couch..." Man ba okej, snyggt move. Jaja, nu går jag och lägger mig. Typ. När det är slut.

Godnatt!

676

Och nu var jag hemma igen. Har skalat potatis så att det är klart tills jag ska börja laga middag runt femtiden.

Ina-bild:


675

Godmorgon godmorgon kära vänner!
Jag är ledig idag. Hehe. Känns ganska skönt. Ska bara iväg till skolan lite snabbt runt tre. Då kan jag passa på att köpa lite frukt också. Kanske.

Nu tror jag att jag ska käka lite frukost/lunch och kanske spela lite TV-spel? Och göra läxa, såklart.

674

Okej, linsgrytan blev helt fantastisk när den var klar. Så nu finns det fem matlådor med ris och linser, samt en liten förpackning smör och två bröd tills imorgon.

Jag är så taggad på att skicka med matlådor! Jag känner mig som en mamma. Verkligen. Skulle bara ha behövt ett äpple att skicka med också... Det får jag köpa imorgon.

Anywho, jag tänkte nog gå och lägga mig nu, vara lite solidarisk med Oscar som börjar klockan åtta.
Ciao!

673

Oscar har fått praktik. Vi måste börja göra matlådor.




Så här är tre liter linsgryta. Yay!

672

Jag dog inte igår. Allt är lugnt.

Har varit vaken ett tag och det är strålande sol, ska strax gå iväg till Ica och handla mat för resten av veckan. Mysigt att vara ute nu när det är plusgrader och soligt ute.

Ikväll ska det lagas galet mycket mat, så att vi kan ha matlådor åt Oscar i veckan. Ciao! 

671



Jag är ensam hemma. Då blir man lite galen. LONELY NIGHT!!!!

670

Okej, vad fasiken ska jag äta till middag? Vi har haft en "äta-upp-all-mat-i-kylskåpet-vecka", så nu är all mat slut. Och det är ju bra på ett sätt, men nu finns det ingenting hemma ju!

Går väl ner på Statoil och köper en pizza. Eller kanske till pizzerian? Jag vet inte. Nu är jag förvirrad.

669

Tänkte visa ett par skor jag köpte för ett tag sedan på Myrorna. De kommer att vara så jäkla underbara i sommar! Galet fina är de.



Men jag är så jäkla rolig att jag ska gå och lägga mig nu. En fredagkväll. Har inte så mycket för mig faktiskt. Hoppas på mer action imorgon, annars blir jag helt ensam. Oscar har konsert imorgon och så ska de ha party efteråt. Stackars ensamma lilla jag.

Godnatt!

668

Jag har kommit på en konstig sak. Som jag i och för sig vetat om hela tiden men började fundera ordentligt på nu. Just nu är det -4 i Umeå och snöfall. Rätt okej. Så vi gick ut på en kort promenad.

Saken är den, att jag blir så jävla varm. Är det kallt ute börjar jag automatiskt koka och vill mest bara dö för att det är så varmt. Precis innan vi kom in igen la jag händerna på Oscars ansikte för att kyla ner dem. Jag har inga vantar, jag skulle dö då.

Kommer in, sköljer händerna i kallvatten, torkar, och de är fortfarande lika varma.

Vad tror vi, en norrländsk försvarsmekanism?

667

Maten idag... Lunch, klockan fyra. Så det blir middag runt tio.



Nudlar och wokgrönskar. Mums.

666

666... Så vi kör en massa bilder. Typ en miljon. Nästan i alla fall.



Mat. Ibland orkar man inte vara så ambitiös, så då blir det blodpudding.



Och så åt vi indisk middag med Jamilla, Ida, Fredrik, Hanna och Tomas.



Sen satt vi och tog ett glas vin. Pratade om ditt och datt. Visst ser Oscars hår jättekonstigt ut? Det sitter någonting på väggen bakom.



Sen var jag ute hos pappa och grillade!



Jag har sjukt stora solglasögon. Jag gillar dom. Jag brände mig faktiskt när jag satt där i solen. Vid havet.



Jag vet inte riktigt hur min pappa känner inför att vara med på bloggen, och jag tog en massa bilder på honom, men jag har en funktion på kameran som gör bilderna på det här viset. Och det blev himla fint tycker jag! (Grattis pappa!)



Och så fick vi påhälsning av fina Vidar. Och för er som då inte vet så är det Josef och Kims hund.



Och så här såg det ut på idrotten idag. Galet mysigt faktiskt.
Har en del bilder på mamma i hennes nya fina tröja också, men jag vet inte om jag får lägga upp dem. Mamma, får jag det?

Ciao!

665

Pizzabullar, ca 30 st

Deg:
25 g jäst för matbrödsdegar
2 1/2 dl vatten, fingervarmt
1/2 dl olivolja
3/4 tsk salt
3/4 tsk socker
1 ägg
6 dl vetemjöl
1 1/2 dl grahamsmjöl

Tomatsås:
Ett paket passerade tomater
2 tsk oregano
1 tsk basilika
Lite soya eller salt

Fyllning:
Vad än du tycker är gott, t.ex
Svamp, skinka, tonfisk, oliver, chili, köttfärssås, pesto, fetaost, ananas...
Och ost, så klart. Blanda gärna. Jag har både vanlig mild ost, parmesan och västerbottensost.

Smula ner jästen i en bunke och blanda med fingervarmt vatten. Blanda sedan ner olivolja, salt, socker, ägg, vetemjöl och grahamsmjöl. Låt jäsa under plastfolie ca 30 min.

Arbeta degen på mjölat bord, dela i två delar. Kavla ut till rektanglar. Bred ut tomatsås, fyllning och ost (men inte all ost!).

Rulla ihop och skär, precis som när man bakar kanelbullar. Lägg i bullformar. Slå igång ugnen på 250 grader. Jäs 30 minuter, och strö sedan över resten av osten (som med pärlsocker på bullar).

Grädda 8-10 minuter.

664

Idag har jag haft afrodans! Sjukt roligt, men nu är jag så himla trött. Ska ta en buss till morsan på en timme och träffa syskonen ett tag. Oscar är borta till rätt sent, så jag tänkte att jag lika gärna kunde kika förbi.

Har precis käkat lite dal, kikärtsgryta och ris. Gott, men starkt. Är fortfarande hungrig, men jag tror jag väntar en stund och käkar mer sen.

Ciao!

663

Sova! Jag har inte hittat min USB-sladd än, men jag ska försöka städa imorgon. Jag sa försöka.

Jag måste gå på apoteket! Eller, ja, tänk om jag hade råd med det. Nu när vi inte har några smärtstillande hemma så kräver jag en lugn ljudnivå hela tiden. Och det är ju ganska jävla störande.

Men jag har hur som helst skrivit klart och skickat in hemtentan om världsekonomi, så nu ska jag fixa italienska-arbetet tills på fredag. Det ska nog gå bra. Hoppas jag.

Godnatt!

662

Vi kör en Ina-bild!



Jag vet inte riktigt vad hon tänkte göra, faktiskt.

Har precis ätit upp pizzan som vi gjorde ikväll, nu är jag mätt. Ska sätta mig med resten av hemtentan nu, så att den blir klar snart. Den ska ju liksom vara inlämnad ikväll. Ciao!

661

Min dator är väl inte riktigt så glad på mig just nu, men jag hoppas att den repar sig snart.

Nu ska vi delas in grupper. Jag ogillar verkligen att delas in i grupper, jag vill inte jobba med någon som kanske kommer att lämna mig i sticket. Bättre att välja själv så att man är säker på att arbetet verkligen blir gjort.

Hmpf.


660

Lyssnar på "Repo! A genetic opera".

Den här veckan är det "uppskatta Senza"-veckan. Bara så att ni vet.
Ska sova, men jag lägger upp en Ina-bild först.


659

Nu är jag hemma efter skolan och ska väl laga lite enkel mat. Vi har lite hamburgare och korv kvar sedan i lördags (då vi grillade!) och det är lika bra att äta upp innan det blir dåligt.

Och det måste städas. Jag får sån ångest när det är stökigt! Men samtidigt orkar man fan inte bara ställa sig och spontanstäda. Usch.

658

Åh, nej, nu måste jag verkligen sova. Det blev en jättesen middag, men himla god, verkligen. Blev en fantastiskt god (och jäkligt stark) linsgryta. Jag klarade väl nästan styrkan tillsammans med ris, men Oscar bara hävde i sig sked efter sked, men så kan man ju också göra.

Nu har jag sett på reprisen av melodifestivalen, och jag antar att det är okej. Jag kan väl ställa mig bakom den här låten, känner jag. Men jag har ju typ missat hela grejen.
Jaja, det blir Eurovision för hela slanten!

657

Himmel vad jag är trött. Det blev rätt sent igår men jag försökte ändå ta mig upp i okej tid idag eftersom det är måndag imorgon. Usch... Gillar verkligen inte att vara så här trött, när jag vet att jag bara kan kura ihop mig till en boll och somna på två minuter blankt.
Men det får jag ju inte. För då kommer jag inte att kunna sova ikväll.

Så duktig är jag, minsann.

Men jag har fortfarande inte hittat min USB-sladd, så det är svårt att lägga upp bilder från kameran.

Ciao!

656

Vi har grillat jättemycket idag! Men jag försöker hitta laddaren till kameran, så kan jag lägga upp supermycket bilder sen! Ciao!

655

Kom precis hem, dödstrött. Skriver imorgon, men faktum är att jag ska upp klockan nio imorgon så jag var inte så taggad på att börja ladda upp bilder och skriva ett fett inlägg om min sköna kväll. Men jag hoppas att ni haft lika trevligt som jag!

Ciao!

654

Godmorgon. Jag är jättetrött fortfarande. Funderar på att vila (sova) en liten stund till. Det tror jag nästan att jag gör. Sen ryggövningar, diska och rensa ur garderoben så att det får plats lite mer grejer. Egentligen borde jag hitta en bil och köra tillbaka alla spel som användes igår till förrådet.

Man kanske ska kolla om mamma vill hjälpa till? Men då kan jag inte sova vidare nu. Jag antar att det bara är att kliva upp...

653

Hemma nu. Idag har det spelats hiskeligt mycket spel på speldagen som arrangerades. Nu är jag jättetrött. Gick hem runt halv tolv för att skriva på hemtentan och höll väl på till strax efter ett. Men nu är jag snart klar och det känns himla nice.

Men jag har fastnat på en fråga, så Lotten, Ina och Carro, om ni ser det här kan ni ju maila det ni svarat på Ö2, så får jag läsa igenom det. Jag fattar inte särskilt mycket alls om kopplingen mellan WTO och Forum Syd. So give it to me.
Eller vad fan, ni andra kan också få hjälpa mig med den frågan:


"Beskriv hur och varför WTO respektive Forum Syd resonerar som de gör. Redogör också för skillnaden i Terms of Trade mellan I och U-länder"


Kräver inga svar, men jag behöver få en hint om vad fasiken som menas!!

Har tagit en del bilder ikväll som förhoppningvis kommer upp på antingen www.lajvnorr.se eller www.freewebs.com/cariadumea

Men nu ska jag till min fina, sköna säng. Jag klev fasiken upp tio för att bära spel till lokalen och fixa i ordning alla stolar och bord, och så har jag varit igång tills nu, halv fyra. Himmel.

Godnatt!

652

Godmorgon! Vaken redan nu, jajjemensan. Men så har vi ju en hel del att göra också. Jag borde fan skriva klart min hemtenta idag, men jag har inte tid! Jag blir galen! Men jag får väl försöka, antar jag.

Nu är det dags för frukost, sen ska det skalas potatis så att det går snabbt att göra mat senare. Ciao!

651

Blev faktiskt sjukt gott! Så nu kör vi, recept för två personer:

1 tsk ingefära
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk garam masala
1 tsk chilipulver
1/2 tsk salt
1 tsk svarta spiskumminfrön
1 tsk kardemumma
1 tsk krossad koriander
Lite mindre än en dl turkisk yoghurt
2 stora kycklingfiléer
1 dl olja
1 gul lök
Lite mindre än 1 dl vatten
En handfull hackad färsk koriander
1 hackad röd chilifrukt

Blanda ihop alla kryddor utom chilifrukten och den färska koriandern. Blanda kryddorna med den turkiska yoghurten. Klicka ut på kycklingen. Ställ in i kylskåpet så länge.
Skiva löken. Hetta upp oljan och stek löken tills den är gyllenbrun.
Lägg ner kycklingen och woka i cirka fem minuter. Kanske lite mer.
Lägg i vatten och sjud (nästan-koka) i 25 minuter.
Släng ner den hackade koriandern och den hackade chilifrukten. Forsätt sjuda det i tio minuter.

Klart!
Äts med naan-bröd och ris.
Om man gillar stark mat tror jag nästan att man ska dubbla eller trippla vissa kryddor. Jag är inte så förtjust i stark mat, så i måtten ovan känner jag av kryddorna men det är inte alls starkt, utan bara smakrikt.

Ciao!


650

Nu har jag varit på stan och fixat lite med banken, bland annat skaffat mig ett Visakort istället för ett Maestro. Känns väl bra!

Men just nu håller vi på att laga mat, och det ska bli så jäkla nice! Ikväll blir det indisk kormakyckling. Om det blir bra lägger jag nog upp receptet här, så kan ni kika på det!

Ciao!

649

Har bakat sirapskakor ikväll. De blev riktigt bra tycker jag, och det finns många av dem, bara att komma förbi och äta! Men det är riktigt mycket sirap i, kan jag ju lova...






648

Jag vill ha ett jobb. Snälla anställ mig!

Ja jävlar. Jag lever på 1000 kronor i månaden och det går fan inte längre. Det fungerar inte. Jag håller på att bli galen nu.

647

Glömde kameran ikväll!
Men jag var i alla fall på Krogen Krogen (ingen hets, jag har lov och var nykter) och hade himla roligt. Härligast var att stå och gunga till reggaebandet som spelade, sjukt trevligt.

Sen har vi varit på stan och köpt två kokböcker! En som heter kort och gott "Vitlök" och en med massa indiska recept. Ska bli roligt att se vad jag hittar, kanske sätter mig och bläddrar i den nu...

Ciao!

646

Det regnar! Omg!

645

Okej, mer bilder!



Lyckades fånga en bild precis när stroboskopet gick igång!



Och så här ser jag ut idag. Jäkligt skönt att hasa runt i långklänning dagen efter!



Och så en till bild av Ina!

Ciao!


644

Okej, så nu kickar jag igång min Urkultskategori med ett kort inlägg med lite musiktips. Inte bara sånt som kommer på festivalen, utan sånt som jag gillar och tycker passar. Det mesta går att hitta på Spotify.
Förresten har Urkult 2010 en egen playlist på Spotify!

Artister 2010 Urkult

Det borde funka. Tror jag.

Okej!
Men det jag lyssnar på nu alltså;

Ranarim
Räfven
The Cat Empire
Watcha Clan
Kapten Röd
Kraa
Little Marbles

Ciao!

643

Okej, men visst känner alla till världens bästa festival? Jag förutsätter att ni gör det.
www.urkult.se annars

Jag taggar utav bara helvete. Det är fem månader kvar. Jag har taggat sen jag satte mig på bussen hem, alltså sju månader redan. Men nu när man tycker att vintern ska vara slut och börjar snacka lite camping och köpa biljetter och så, då kan jag inte hjälpa att det börjar krypa i kroppen.

Så nu har jag lagt till en ny kategori, där jag lägger mina taggade Urkultinlägg.
Så att ni vet liksom.

642

Ja, alltså, maten ikväll! När vi ska göra pizza hemma brukar vi ju normalt sett köpa färdig deg på Ica, men det tar längre tid och degen blir lite grötig och aningens för tjock och lite mer pan-pizza än "vanlig".

Men!

När jag var och handlade idag hittade jag "Orientaliska tunnbröd, två för 30:-". (Alltså två förpackningar med typ sex i varje). Och det visade sig ju vara galet värt, eftersom de tydligen funkar fantastiskt som pizzabotten. Riktigt nice faktiskt.

Min pizza:

Tomatsås (Passerade tomater, oregano, svartpeppar, salt)
Västerbottensost
Tonfisk
Fetaost
Purjolök
Rödlök
Halloumi
Pizzaost

Oscars pizza:

Tomatsås
Västerbottensost
Salami
Purjolök
Rödlök
Halloumi
Pizzaost

Det var grejen alltså, jäklar!

641

Nu har jag sportlov, så det är kanske inte så konstigt att det här nästan blir ett morgoninlägg. Eller, ja, jag klev väl upp ur sängen där runt fyra. Så nu har vi ätit lunch. Eller middag. Och sett på Parlamentet, jag har ont i magen av allt garv.

Ska slänga ur mig ett inlägg separat om middagen också, tänkte jag. Men jag lever och mår bra! Det har blivit rätt mycket krogen senaste veckorna, eftersom jag fyllt 18 och äntligen kan följa med folk ut.

Men sportlov alltså... Äntligen...
Ciao!

640

Okej, eftersom det inte blir mer än så här idag så kör jag en liten bildkavalkad!



Nästa bild i Inas serie!



Lillebror idag i backen med sin vän Lynn (mitt gudbarn).



Jag var också med. Fast jag åkte inte. Backen med sina fem meter kändes inte lika imponerande för mig som för kidsen.



Dagens inköp. Jag är fortfarande tveksam till mascaran, men vi får väl se hur den artar sig.



Kass bild, men det här kör vi på ikväll!



Och övriga som kommer att dela kvällen, Oscar, Ez och Mea. Ni hittar oss på Origo! Efter det har jag ingen aning, men det artar sig väl.

Ciao!

639

Okej, snabba bilder, sen måste jag dra!



Anledningen till att jag och mina kläder alltid luktar vanilj. Tvål, lotion, bodyspray och parfym.



Och liten Senza ikväll, ha så kul!

638

Och så gör vi en bild på Ina idag också!


637

Så här underbar sovmorgon hade jag idag. Det ni. och nu har jag bara två lektioner kvar, sedan är det sportlov. Himmel vad det känns bra!

Lyxage till det med en frukost som inte alls gjorde mig mätt:



Men det var gott!
Nu ska jag läsa in mig lite på tsunamis, eftersom det är det jag har redovisning om.
Ciao!

636

Godnatt! Jadå, godnatt! Fatta att om jag går och lägger mig nu, så kommer jag att kunna sova i typ tolv timmar? Och det är ju helt fantastiskt!

Bilder från idag då, jag håller ju på att bli duktig nu!



Så här fint var det på väg till skolan idag. Blå himmel, sol på väg upp!



Så här såg det ut på idrotten idag. Fan vad nice, det är allt jag har att säga.



Och här har vi... Etan? Etyn? Glykol? Glycerin? Jag vet inte, men det var sånt här vi pysslade med i alla fall. Det var roligt att bygga ihop klossarna. Så roligt har jag det, minsann!

Men men, nu är det sova som är grejen. Jag är ju faktiskt trött eftersom jag har gått och lagt mig vid den här tiden hela veckan. Men nästa vecka, då jävlar är det lov! Och då ska jag fan precis ha vaknat vid den här tiden.

Godnatt!

635

Alright, efter medhåll så kommer jag nu lägga upp ett ansiktsuttryck av Ina en gång per dag. Detta mest för att jag inte hade kontroll över kameran och så kom det sig att jag har en massa bilder som bara ligger och skräpar. Vi börjar med en relativt normal bild:



Såja.

634

Nej, jag känner att jag fortsätter med trenden att gå och lägga mig tidigt. Varvar ner till Bob Marleys Redemption Song.

Jag funderar även på att börja med en grej i bloggen, en serie bilder på Inas olika ansiktsuttryck? Vad säger vi om det? Vill gärna veta.

Men en annan trend som jag tänkte fortsätta med är bilder på snön. Så här kommer två bilder, en tagen utanför lägenheten och en från loftgången. Jag kanske har lite tråkiga bilder, men faktum är att min kamera är så ny att jag inte alls kommer ihåg att jag har den.

Godnatt!





(Och jag försöker att centrera mina bilder, men då blir även texten centrerad, och det gillar jag inte. Men jag ska fortsätta försöka.)

633

Jag blir så less! Hade precis skrivit ett inlägg, men det gillade inte min dator, så allt försvann. Men inlägget hade en ton som bäst kan beskrivas som trött, och att jag ser på NCIS.
Och att jag vill ha en blondie eller två, men jag orkar inte ställa mig upp. Och som jag tror att jag skrivit, en blondie är en brownie fast med vit choklad.
Och så tänkte jag lägga upp en bild på Umeå i vintertid:



Ack, så underbart. Bilden tagen på universitetsområdet, strax utanför lärarhuset.


632

Okej, det var väl inte lika farligt att kliva upp idag, men sen har jag ju sovit nästan elva timmar. Dock elva timmar med mardrömmar, men jag vande mig liksom efter ett tag. Usch, fick kanyler instuckna på olika ställen i armarna och sen skulle de dra ut blod i 24 timmar. Inte okej!

Men men. Relativt kort dag idag, det enda som inte känns okej är en håltimme mellan 12.40 och 15.00. Nån som känner för att hitta på något under den tiden? Kan inte promenera så himlamycket bara eftersom jag släpar runt på laptopen hela dagarna.


Frukost, den vanliga...

Ciao!

631

Jag är lite trött och lite bitter, men jag är mätt och glad i alla fall. Jag har tänkt gå och lägga mig nu, ta mig fan. Och eftersom jag har sovmorgon imorgon får jag sova superlänge, så det så!
Bakade blondies idag, alltså brownies fast med vit choklad. Det var helt okej, men jag måste nog modda receptet jag hittade för att de ska bli riktigt bra.

Bjuder på en bild på hur flitig jag var idag, innan jag går och lägger mig.



Oh yes, jag kan minsann.

Godnatt!


630

När jag vaknade i morse sa jag "jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte". Och sen klev jag upp. Jag kämpar mig fram med sportlovet som morot. Samt att jag funderar på att köpa mig lite nytt smink idag. Men då kanske man skulle velat ha tag i Ez, så man slipper gå ensam.

Nu är det tänkt att jag ska jobba på mitt hemprov i Världshandel, men just nu var jag inte så taggad på det. Ska nog skriva en debattartikel på engelska istället, det är ju lite mer bråttom med den.

Ciao!

629

Okej, jag ska gå och lägga mig nu, men eftersom jag har en kamera nu tänkte jag bjuda på lite bilder. I framtiden ska jag väl försöka beskära dem så att det inte är så jäkla mycket dead space i bilderna. Men tre fina bilder blir det innan jag går och lägger mig!



Alright, här har vi soffan som jag har hypat om. Och bord. Och nybakade kakor. Kolla vad huslig jag är!



Och här är the Senzafine herself. Hur praktiskt är det inte att ha en så här stor spegel på badrumsdörren. Okej, men jag tänkte göra en sån här modebloggargrej nu:

Byxor: Köpta på Urkultfestivalen
Linne: Nattlinne jag ärvt av min kusin
Kofta: Fått av en kompis

Försök sno den outfiten du!!!



Och jag valde denna bild för att visa er Ez, tycker den representerade henne väldigt bra (eller okej, jag upptäckte att jag kunde överexponera och använda en funktion som heter fisheye. Men jag tyckte att det var roligt).

Godnatt!

628

Hemma från skolan, nu ska man väl vila ett tag innan det är dags för att plugga lite till. Jag är verkligen sjukt trött, det har varit rätt mycket i skolan idag. Och ingen sovmorgon har jag heller längre på måndagar.

Vill gärna sova en stund, men det lär väl inte hända. Har så mycket att göra ikväll ändå.

627

Okej, nu tänker jag smyga in här försiktigt, så att knappt någon märker att jag varit borta ens.

Det är förjävligt att kliva upp vid den här tiden på morgonen. Jag har inte längre sovmorgon på måndagar, och jag kunde för mitt liv inte somna igår. Så just nu är jag hiskleligt bitter, där jag sitter med min crunchymüsli.

Men! Nu har jag fått min kamera, så förhoppningsvis ska det komma mer bilder!
Ciao!

RSS 2.0