275

Nej hörni alla barn, nu ska jag faktiskt sova. Tänkte göra det för ett himla bra tag sedan, men sedan fastnade jag med att hjälpa syrran med läxan och sedan fastnade jag med att läsa alla tusen bloggar jag följer. Som vanligt avslutar man med Foki så att man är glad mot slutet.

Så slipper man tänka på det nya bloggbråket som precis kommit igång åh gud vad kul... Jag förstår inte riktigt hur de orkar. Eller okej, jo, det gör jag. Fatta att tjäna pengar på att sitta och spy ur sig galla över någon? Så jävla awesome. Jag skulle aldrig sluta blogga.

Förresten, har inte Kissie börjat bli lite lat med uppdateringen på senaste tiden, hm?

Sleeping time, buona sera!

274

Så har jag lovat bort datorn till min sexåriga lillebror, han vill se Lilla sjöjungfrun innan han ska sova. Så vad gör man? Det är bara att klicka upp youtube... Har inte blivit så mycket till att plugga ikväll, men jag tänkte sätta igång när lillkillen har somnat.
Är ju barnvakt ikväll eftersom morsan är på träning. Lite ska man väl i alla fall ställa upp på, eller?

Ciao!

273

Nu börjar det snart bli dags att ta bussen till mamma, känns lite trist faktiskt. Speciellt eftersom jag tänkte ägna kvällen åt att plugga. Huvaligen.

Bäbisen heter Q! Hur coolt är inte det? När jag bara fick höra om artikeln var jag inte så brydd, men när man ser gullungen... Klart han ska få heta Q! Eller vad tycker ni?

Dags att springa till bussen, ciao!

272

Den otroligt glamourösa middagen idag bestod av köttbullar och pulvermos. Nom nom. Denna delikatess äts framför TV'n och Thats 70's Show. Amagad, jag vet att ni vill vara som mig!!
Sorry. Bloggskada.

På en timme ungefär blir det att sätta sig på bussen hem till mamma, ska ju spendera natten där. Ska försöka plugga så mycket som möjligt, eftersom jag tror att jag har italienskaprov imorgon. Inte så säker. Eller jo, rätt så säker. Och så ska jag väl börja på min analys av The Picture of Dorian Gray. Jag är en relativt tråkig människa.

Men jag har ju långhelg! Ledig fre-lör-sön-mån! Awesome! Tips på vad man kan göra? Funderar på att åka ut till Oscars pappa och se om han kan få mig att förstå matten. Men det kändes inte supperoligt. Så ge mig några roliga tips!

Förresten, jag har fastnat på min "Nostalgi"-playlist på Spotify. Vad tycker du är nostalgisk musik?
Ciao!

271

Vi har fixat fram batterier till ett tangentbord (eftersom det föll massa te över det gamla) så nu jag jag äntligen sitta vid den stationära datorn! Eller ja, jag favoriserar ju hur som helst min laptop eftersom den är helt nerlusad med mina grejer, men det är svårt att spela spel på den.

Så nu ska jag spela... Hysch, berätta inte för någon... Harry Potter och fången från Azkaban. Hysch.

Det bor en liten tönt i oss alla. Jag har just avslöjat mitt tönteri, nu är det din tur.
Ciao!

270

TV-serien Big Bang Theory. Jag kanske har sagt det förut, men jag säger det igen; Se den! Hur bra som helst, även om jag och Oscar skrattar på helt olika ställen.

Nu när vi har ätit upp vår frukost/lunch tänkte vi att vi skulle gå ut på en liten promenad. Det blåser som tusan, men det är hur som helst dags att jag börjar lära mig att gå i mina vinterskor igen. Lite ironiskt, mina vinterskor har högst klack av alla skor jag äger.

Ciao!


269

Oscar gör pannkakor! Visst är det mysigt! Och jag har precis satt in nya linser, himmel så skönt!

Håller på med mitt Spotify, jag har ju nyligen fått en egen användare, annars har jag bara snyltat på Ez. Jag vet inte riktigt hur det funkar, men jag listar nog ut det förr eller senare, tror jag. Håller just nu på att fylla min playlist som heter "Nostalgi". Än så länge innehåller den bara Markoolio, men jag ska väl slänga in mer saker där allt eftersom.

Ez har tydligen kollat upp flygpriser! Jag blir mer och mer taggad! Hon säger så här "Marseille tur retur 29 okt - 3 nov 2150/ person". Det lät väl inte så farligt, right? Får vidarebefordra till paranteserna.

Ciao!

268

Frukost? Lunch? Frunch? Mellanmål? Vad äter man vid den här tiden? Känns ju ganska puckat att äta frukost för att sedan äta lunch. En lätt lunch då kanske? Ja, det kändes bra.

Ids knappt läsa igenom bloggarna jag följer. Gnäll gnäll gnäll överallt! Dåliga människor! Tycker att det är så himla fascinerande ibland. Jag menar, förut brukade man säga att man sålde sin själ till Hollywood eller media, men så är det inte längre. Nu är det bloggvärlden som äger din sjääääl.... Skrämmande, inte sant?

Men nu ska jag göra någon form att lätt lunch, kanske kräm och en macka.
Ciao!

267

Blir ni höstdeppade? Alltid när hösten börjar närma sig börjar folk bli ledsna och klagar över hösten (utom Rabies). Kan det inte vara så att fine, man är inte lika pigg när det blir mörkare, men att hösten på något sätt har blivit en ursäkt för att vara deppad?

Att man på nåt vis rättfärdigar sin jävla deppighet och trötthet med att "men det är ju höstdepressionen..."

Och alla hälsokostaffärer och resebolag tjänar multum.

Men jag är ju också en sån där. En sån där höstdeppis. Usch och fy. Men jag ska försöka bättra mig den här hösten/vintern! Visst att jag har gått i ide, men jag kan göra det på ett positivt sätt. En sån här mysig vintertjej som bakar bullar och myser med tekoppar. Det ska jag minsann bli!

Men nu ska jag sova. Jag är så jävla duktig, jag ska kunna gå i skolan imorgon ta mig fan! Naturligtvis kommer jag börja nicka till där runt 14 ändå, men det kanske inte känns lika jobbigt att ta sig upp på morgonen i alla fall?

Buona sera!

266

Så var man hemma igen. Maten hos mor min bestod av fisk med kräftstjärtar och champinjoner tillsammans med ris. Nom nom. Fick även mina nya linser av pappa som kom förbi, gud vad skönt! Har velat ha nya linser hur länge som helst nu, men det är alltid något som har kommit ivägen.

Pratade även med paranteserna om möjligheten att få lite ekonomisk hjälp med en resa till Frankrike, och pappa verkade väl inte alltför avigt inställd. Vi får hålla tummarna helt enkelt!

Ikväll tänkte jag nog inte hitta på särskilt mycket. Men jag måste hinna duscha! Kanske göra det nu, innan jag blir för trött... Hm. Fast jag håller på med det där attans skolarbetet! Tror att jag försöker göra så mycket som möjligt det, och av den språksociologiska studien jag håller på med, och sedan hoppar jag in i duschen!

Men jag behöver er hjälp! Vi ska snart sätta igång med ett FN-rollspel där jag ska föreställa en delegat från Ryssland. Vad i helvete ska jag ha på mig?! Strikt klädsel gäller, men jag vill ju ändå att det ska synas att jag är from mother Russia, liksom. Så hjälp mig nu!

прощай!

265

Hallå på er allihopa! Nu sitter jag hemma hos mamma där jag och Oscar ska bli bjudna på middag.

Ganska soft skoldag idag, trots mycket frustration på samhällskunskapen och en hel del spänning under planeringen till FN-rollspelet. Min grupp skall gestalta Ryssland.
Japp. Det är sånt man får göra på samhällsprogrammet.

Ska bli så himla skönt att äta god mat och slippa laga den själv. Slippa diska efter. Slippa duka av. Eller ja, duka av kommer vi säker att göra ändå, men bara för att vara snälla.

Ciao!

264

Jag är så less på Umeå trähusbebyggelse just nu. Det går bara runt i huvudet för mig. Usch. Så mycket stress, så mycket som ska göras och så lite tid.
Men on the good side så är det bara tio minuter kvar av lektionen.

Sedan ska vi bara prata om något fuffens som har med FN att göra. Och sedan slutar jag, tjoho! Sitter och pratar med Ez på msn om huruvida vi ska åka till Frankrike i vinter. Vore himla skönt, men jag har verkligen inga pengar. Kanske något som man kan önska sig i julklapp?

Får höra med släkten och se om de inte är alltför negativt inställda.

Men, jag antar att jag ska fortsätta kämpa på med den här attans presentationen.
Ciao!

263

Fick en fråga om huruvida jag räknar mina inlägg, så jag tänkte förklara lite om hur det ligger till! Så här är det;

Jag har absolut noll fantasi. Zero. Nada. Ingenting.

Och därför blir det inga "riktiga" rubriker. Skulle kännas konstigt att helt plötsligt börja ha rubriker som "Middag hos mamma", "Tråkig lektion". Skulle bara kännas jättekonstigt. So that's why.

Ciao!

262

Jag vet inte alls hur jag lyckas försova mig så många gånger. Jag tycker ju mig minnas att jag ställde klockan igår? Jaja, blev väckt av Carro, så jag hinner i alla fall till lektionerna efter lunch. Men det innebär ju också att jag missar själva lunchen, så nu sitter jag och häver i mig yoghurt och müsli, och efter det har jag en hamburgare som står brevid.
Jag är ambitiös. Jag steker hamburgare på morgonen.

Idag måste jag verkligen åka till mamma, har lovat så många gånger nu.

Men nu måste jag fortsätta stressa och inte skriva, ciao!

261

Nej, nu måste jag faktiskt sova. Känner mig inte alls trött men kommer nog att somna som en sten när jag väl slappnar av. Och jag ska upp runt sju fy fan...

Ynk. Jag ska börja försöka gå och lägga mig runt nio istället. Tragiskt, men välbehövligt. Jag som alltid är så jävla trött.

Kom ihåg: Kolla upp det här med järnbrist!

Imorgon blir det till att åka till mamma och äta middag, samt försöka förklara exakt varför jag inte börjat med samhällskunskapsarbetet ännu. Jag har nämligen ingen aning om vad jag ska göra. Men jag ska inte snöa in på det, jäklar! Jag ska ju sova!

Buona sera!

260

Oj, vad dåligt med uppdateringar idag! Men jag kan kompensera/förklara varför nu när jag kommit hem!

När jag slutade (11.40, awesome!!) for jag ner på stan och träffade Oscar. Vi snurrade omkring på stan och kollade i butiker, allt för att puckot ska komma på vad han ville ha i födelsedagspresent. Det gjorde han naturligtvis inte. Men jag fick lite idéer om hur själva dagen ska se ut i alla fall. Hihi, jag älskar Tiimari, världens bästa butik.

Anyhows. Sedan fastnade vi på en bänk i Rådhusparken, dividerandes om huruvida vi skulle äta eller fika. Jag hade varit inställd på att fika hela dagen, typ en macka med brie och salami, och till det någon mumsig paj eller kaka. Men när Oscar nämnde mat fick jag ett sånt jäkla sug efter skräpmat!

Så det slutade med att vi satte oss på Megazone och käkade var sitt skrovmål istället. Jag måste säga, så här i efterhand, att jag inte är särskilt förtjust i deras pommes frites! Sprang dessutom in på Frasses och köpte en smältost, eftersom det inte finns på Megazone. Smältost är sjukt underskattat.

Megazone hade för övrigt klätt om sina biljardbord, så numera ser de ut så här:



Gult kändes jättekonstigt. Biljarbord ska alltid vara gröna!

Sedan så insåg jag ju att det bara var en timme kvar tills jag skulle vara hos Sara. Och då kändes det ju helt menlöst att åka hem innan dess.

Det var det längsta jävla parti Munchkin (ett nördspel) som jag någonsin har spelat i hela mitt liv! Oh my god! Helt jävla sanslöst! Om man tar lång tid på sig brukar det ta ungefär två timmar. Och så har det tagit lång tid. Vi spelade i fyra timmar! Fyra jävla timmar!

Puh. Jag vann inte. Men jag var nära rätt många gånger.

Så nu är vi äntligen hemma. Oscar var över till David och spelade TV-spel, men kom och hämtade mig för att jag skulle slippa gå själv. Snällt va?
Men det här är anledningar till att jag inte har kunnat blogga. Har varken haft tid eller internet. Så nu vet ni det!
Ciao!

259

Alright, nu har jag slutat. Jag gillar måndagar! Eller inte, men idag var en bra måndag!

Fast det har varit en förvirrad dag. Först tänkte jag ju att jag skulle åka till mamma och umgås med henne ikväll, så jag ringde och pratade med henne om det.
Sedan insåg jag att jag hade lovat att spela Munchkin med Sara & Co. ikväll från och med klockan sex, så då hinner man ju knappast äta middag på Ersboda, right? Så just nu får jag inte tag på mamma, vilket är aningens problematiskt.

Lyckades ringa och väcka Oscar också, vi ska promenera runt på stan! Mysigt! Ska väl försöka lista ut vad han vill ha i födelsedagspresent.

Ciao!

258

Jag slutar inte alls 13.00, utan 11.40! Awesome! Eller, jag slutar den tiden egentligen, men vi ska ju upp och lyssna på Reinfelt på Aula Nordica. Så nu sitter vi och väntar på vår lärare. Det är attans kallt!

Härligt dag, men frågan är; Ska jag äta på skolan eller på stan? Hm. Får överlägga med Oscar.

Ciao!

257

Så, nu sitter jag och väntar på att min italienska ska börja. Mottog ju hot från Carro igår, jag är tvungen att gå till skolan. Isch. Men det är nog bra att jag är här, hade tänkte gå till skolsköterskan så att hon får kolla på min hals.

Och det är höst. Säg inte emot mig, det är fan höst! Det har varit höst länge nu, och jag är pessimist. Emma och jag lyssnade på Guns N' Roses - Paradise City och fick sommarkänslor. Sen blev jag deprimerad eftersom sommaren är himla långt bort. Nu ska man bara genomlida de allra mörkaste månaderna - i Norrland. Tjoho.

Ciao!

256

Min müsli är jättegod. Den smakar som en blandning av körsbär och mandelmassa. Oscar vägrar äta den, mer till mig! (Start Vilda Bär, heter den tydligen.)
Morgonen ser kall och jobbig ut. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig och känner på mig redan nu att det kommer att bli stressigt att hinna med bussen.

Slutar klockan ett idag, det ni! Funderar på att ta en tur på stan efteråt och leta efter den där förbannade födesedagspresenten. Kan ni ge mig tips på vad tusan jag ska ge en tjugotreårig datanörd? För jag kommer sannerligen inte på något.

Kanske äta middag hos mamma ikväll, hm? Då slipper ju faktiskt jag laga mat. Detta tåls att fundera på.
Ciao!

255

Uäck... Har nästan lyckats få i mig all medicin. Kan ärligt talat inte säga om det blev så mycket bättre i halsen. Men vi får väl se imorgon om det har blivit bättre.

Enligt Oscar så är det hög till för mig att gå och lägga mig, och jag antar att han har rätt. Men jag är inte det minsta trött! Jag har ju bara varit vaken i sex, sju timmar, och på den tiden har jag inte gjort mycket. I alla fall inte mycket som skulle kunna göra mig trött. För en promenad till Ica Maxi är inte särskilt ansträngande egentligen.

Usch. Ont i huvudet nu också. Verkligen inte min dag idag. Borde ha klivit upp klockan tolv när klockan ringde, men då var jag alldeles för trött. Ynk!
Buona sera.


254

Kom precis hem efter en promenad till Maxi. Köpte någon form av mysko medicin till min hals som känns som ett brinnande inferno. Fruktansvärt jobbigt. Och sjukvårdsupplysningen betedde sig som gud vet vad när vi ringde dit. Enligt mig har de betalt för att ge råd på ett trevligt sätt, men det höll tydligen inte satkärringen på andra sidan luren med om.

Borde egentligen gå och lägga mig eftersom jag har skola imorgon, men med tanke på att jag klev upp runt fyra på eftermiddagen var jag inte alls särskilt peppad på att sova. Faktiskt.

Usch, medicinen är hemsk... Är nåt pulver som ska lösas upp i vatten och ärligt talat, det smakar skämt saltvatten. Huvaligen.

Äckligaste medicinen du någonsin varit med om?
Ciao!

253

Ankan slår till igen... Nu är det unga svenska tjejer som är överviktiga. Överviktiga? Var då någonstans? Skulle väl vilja påstå att undervi..

Nej förresten. Unga tjejer i Sverige (fet generalisering) är på det här viset;
Överviktiga men undernärda. Och Anna Anka har mage att gnälla på att "unga tjejer ser hemska ut i Sverige idag, gnäll gnäll gnäll". Snälla, lilla, taniga Anna, kan du inte säga åt flickorna att äta bra och ha en normalvikt istället för att sätta igång ytterligare en hetsjakt efter kilon?

Och aftonbladet... Ni tjänar multum på henne. Jag undrar hur mycket sjukvården kommer att förlora på alla tjejer som tror på det ni trycker.
Ciao.

252

Nu har vi ätit och sett på ett nytt avsnitt av Big Bang Theory. Lätt värd serie, se den!

Men! Receptet på kycklingen!

Koka ris, hur svårt kan det vara?
Tina kyckling, jag tog två megastora filéer. Skärupp i grytbitar, stek tillsammans med pressad vitök. När kycklingen är helt genomstekt, på med jättemycket matlagningsgrädde. Jag skojar inte, jättemycket! För det tjocknar efter ett tag och så blir det mindre och då får man inte lika mycket.
Smaka av med svartpeppar, vitpeppar, vitlökspeppar och typ vitlökssalt om man har det.

Nom nom.
Och nej, jag äter typ aldrig grönsaker. Skulle gärna vilja, men det blir som aldrig.
Ciao!

251

Ligger och spelar internetpoker och förlorar som en kratta, vilken tur att jag inte spelar om riktiga pengar, eller hur?

Kycklingen håller på att tinas och jag ligger och äter förrätt i form av ostkrokar. Nom nom. Jag är fruktansvärt onyttig på helgerna. Och annars också. Man måste egentligen inte vara nyttig om man inte vill. Just nu har jag ingen lust med det alls.

Känner ändå att jag vill hitta på något ikväll, men Oscar sitter mest vid datorn och verkar inte peppad alls. Synd. Förslag på söndagsnöjen?
Ciao!

250

Godmorgon? God eftermiddag? Godkväll? Ja, det är nu jag vaknar i alla fall. Tog ett tag att somna igår, så det här är så länge jag har sovit. Kanske inte så smart med tanke på att jag har skola imorgon, men sover man så sover man. Ställde en klocka på tolv, men det fanns inte en chans att jag hade klivit upp då.

Ligger och lyssnar på ingen annan är Markoolio! Åh såna nostalgikänslor. Jag älskar Spotify. Spotify gör ledsna människor till lyckliga människor.

Undrar vad man ska hitta på idag, hm? Har diskuterat lite med Oscar (som påstår att pizza inte är ett alternativ till middag, pytt!) och kommit fram till att det blir kycklinggryta med ris ikväll. Nom nom. Mitt förslag var fläskfile med potatiscrisp och vitlökssås, men det fanns tydligen inte heller på kartan.
Det finns ingen respekt kvar för söndagsmiddagar. Morr.

Men receptet på kycklinggrytan kommer upp senare, promise!
Ciao!

249

Oj oj oj, nu är kvällen slut för min del. Känner mig som en aprikos i skallen (nytt uttryck, det ni!) och är helt vansinnigt matt i kroppen. Ska bli himla skönt att sova.

Det är alltid kul att träffa en människa och lära känna henne, har jag lärt mig ikväll. Har haft himla roligt, trots att vi bara hann se en film av tre. Men som Emma sa, då har vi i alla fall en anledning att träffas fler gånger. Vi måste ju faktiskt se klart alla filmer, annars blir det ju fånigt.

Sitter och lyssnar på Guns N' Roses och känner nostalgikänslorna bara flyga. Guns N' Roses är sommar och sena nätter och varma dagar och spontanitet. Så himla skönt.

Men nu ska det få bli slut med mina trötthetsfilosoferingar, och så ska jag gå och lägga mig.
Ciao!

248

Vi har precis sett klart första Pírates-filmen, men jag tror inte riktigt att vi hinner med någon fler, sitter mest och pratar om ditt och datt!

Hoppas att Oscar har kul på krogen i alla fall, är ju så sällan han kommer ut.
Ciao!

247

Åh, nom nom så gott. Romsåsen är succé, och inget annat.

Tittar på en jätteskum film på femman med Amanda Bynes, helt perfekt när man inte har något annat att göra. Emma tar bussen på ett tag så jag får väl gå och plocka upp henne vid busshållplatsen. Lätt att gå vilse när alla hus ser likadana ut, eh?

"Jag är bakis..

Men men! Sånt är livet när man är 18.. Eller just det! Jag är ju bara 15! Skitsamma, jag lever som en 18åring!"

Hur kan man egentligen eftersträva det? Lilla, söta Dessie, var femton så länge du är femton.

Ciao!

246

Höll på att skriva 146, men det hade ju varit fel.

Mat! Ja, eller, jag håller på att laga middag, och tänkte upplysa er om vad det blir. Lax med pasta och romsås. And this is how we roll:

Tina laxfilén. Blanda ihop olja och kryddor, pensla över filén och släng in i ugnen. Koka pasta, hur svårt kan det vara? Blanda cremé fraiche och dill med rom, röd eller svart spelar ingen roll. Nom nom.

Ciao!

245

Nyduschad och fräsh, himmel så skönt. Ska också testa min nya Dove-deo som jag köpte igår, hoppas den var värd sitt pris, för så mycket pengar har jag inte.

Oscar misslyckades med att äta upp en frukost bestående av fil, start-müsli, apelsinjuice, varma mackor med tomat och ost, vindruvor och choklad. Taskigt, eller hur? Här slavar jag i köket, och det enda jag vill ha är lite uppskattning. Men icket. och allting var så himla fint upplagt. Pärlor för svin.

Nu ska jag ta och klä på mig och fluffa till mitt snygga, nyfärgade hår.
Ciao!

244

Nu är jag vaken! Jag hade lätt kunnat sova flera timmmar till, men jag tänkte hinna städa och duscha innan Emma kommer hit. Och eftersom jag är typ världens bästa människa så håller jag på att göra frukost på sängen åt Oscar! Mysigt va? Håller på att värma ugnen nu så att det går att göra varma mackor, nom nom.

Jag är generellt sett inte en människa som gör så. Men jag vaknade i morse och tänkte "Äsch, varför inte?". Och dessutom, om han får frukost på sängen nu utan att ha bett om det, så kanske jag får det någon annan dag. Åh, vad jag är självisk!

Men nu tror jag att ugnen är varm, ciao!

243

Okej, nu är jag hemma igen. Tog ett jävla bra tag, eftersom jag gick klockan elva, eh? Men det var lätt värt det" Så himla skönt att ha Sara som kan färga hår. Superproffset på riktigt ju. Färgningen blev super, men jag ids inte lägga upp någon bild ikväll, får bli imorgon istället.

"Men... Får jag klippa lite grann..?"
"Eh... Hur menar du med lite grann? Jag vet att det är ojämnt, men det spelar ju ingen roll när det har torkat och lockar sig. Du tänker väl inte göra som en av de där elaka frisörerna när man var liten som sa 'Nejdå, jag klipper bara en liten centimeter' och sen ryker hela håret?"
"Hm... Nej. Men får jag klippa?"
"Ja, jag vet inte riktigt. Jag vill ju att det ska bli långt."
"Men jag klipper bara lite grann!"


Och på den vägen gick det. Visst skulle det vara roligt om jag nu skrev att "Sen tog hon fram rakapparaten..." Men så var det naturligtvis inte. Hon klippte en centimeter här och där för att jämna ut det, som hon så fint uttryckte det.

Men jag är redigt trött nu, kan jag meddela. Stina-Lee har fått mig att lyssna på Lisa Nilsson igen, och det är så himla avslappnande!
Städa imorgon, sova nu.
Låter bra.
Ciao!


242

Nu ska jag traska iväg till Sara och få mitt hår färgat. Av ett proffs, till och med! Man blir så glad ibland. Fast det är en bit att gå. Lyckliga jag som har Mp3. Känner dock att jag ska borsta ut håret innan jag går dit, blir så mycket enklare då.

Puh. Jag har tjockt hår som tusan.

Men men. Nu ska jag gå iväg till Sara, har lovat henne choklad eftersom hon så snällt färgar mitt hår så sent på kvällen.

Imorgon blir det film med Emma, yay!
Ciao!

241

Åh, vad jag är mätt! Och ändå försöker jag att vara duktig och sluta äta när jag är mätt. Galet.

Har absolut ingenting att göra ikväll! Hjälp mig! Hitta på något med mig! Kom igen, jag vägrar stanna hemma på en fredag kväll medan Oscar är hos en kompis och spelar spel!
Suck. Mitt liv känns inte helt okej just nu.

Ciao.

240

Puh! Nu har vi varit och handlat. Och tusan vad mycket vi har handlat! Nio kassar, tror jag att det blev. Det var som ett pussel att få in allting i kyl och frys, kan jag meddela.

Funderar på vad det blir ikväll. Hm. Jag vill gärna färga håret. Men jag vill gärna ha Pirates-maraton också. Fast jag vill ju gärna ha snyggt hår medans vi ser på filmen. Åh, dessa dilemman!
Använder mig av Schwarzkopf Brillance, färgen intensiv röd. Jodå, Kissie, jag är så jävla illa att jag faktiskt färgar mitt hår rött! Amagad!

Kanske lägger upp en bild på resultatet senare ikväll, vi får se!
Nu ska jag faktiskt försöka vila litet igen, ciao!

239

Jag håller på att somna. 20 minuter kvar.

Sen ska jag, på något sätt, lyckas ta mig upp till bussen. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till. Jag är så galet trött. Oscar har lovat att jag ska få sova en stund innan vi åker och handlar. Bra. Annars tror jag inte att jag orkar, jag kommer bara att bli trött och elak och bitter.

Min klass diskuterar huruvida djur förstår att de ser sig själva i en spegel. Alldeles för mycket hjärnanvändning för min del.
Ciao!

238

Sista lektionen. Kom igen. Kämpa! Geografi. Jag hittar inte mitt häfte, så jag har inte särskilt mycket att göra. Fortsätter lyssna på Daft Punk och slutar om en timme.

Jag är så galet trött! Men jag har i alla fall lämnat en lapp till skolsköterskorna om att jag vill mäta mitt järnvärde. Det kanske är därför jag är trött jämt. Hade ju varit skönt om man kunde vara lite piggare i alla fall.

Funderar nästan på att ta mig en tupplur här i soffan utanför klassrummet. Men jag tror inte att det skulle vara särskilt uppskattat av läraren. Och att somna så här öppet är ju nästan att skrika "Kom och rita i mitt ansikte! Stjäl mina skor! Häll vatten i mitt ansikte!".
Så jag kanske inte ska göra det.
Ciao!

237

Jag fick 24 poäng på provet! 21 var godkänt, jag är bäst! Nu sitter vi och lyssnar på Daft Punk och skriver på vårt grupparbete. Daft Punk är bra grejen. Lyssna på Daft Punk.

Geografi och foto kvar, sen slutar jag eftesom vi inte har någon italienska idag. Awesome.
Jag hann inte med att äta någon frukost imorse, då jag kände att det var viktigare att snooza. Kanske inte ett så himla smart drag. Men men. Kinagryta med ris kan ju faktiskt vara helt okej. Man vet aldrig. Kan vara det äckligaste som finns också.
Men sen ska vi ju handla!

Ciao!

236

Sitter och väntar på att trafikantkunskapen ska börja, där vi tydligen ska hålla på med något grupparbete. Yay! Men det kommer säkert att gå bra.

Idag kommer det pengar, woho! High five till mig! Jag och Oscar ska äntligen åka och storhandla, och tro mig, det behövs verkligen. Få se nu... Tandkräm, köttbullar, kroketter... Det är verkligen inget glamouröst över att handla, men det är så skönt när man vet att det finns mat hemma! Istället för att alltid försöka bjuda in sig på middag hos alla andra, vilket är ungefär vad jag har gjort hela veckan.

Men nu tror jag bestämt att jag ska få tillbaka mitt prov. Hoppas det. Och att det gick bra.
Ciao!

235

Godmorgon allihopa!
Sitter och läser aftonbladet (duh) och blir glatt överraskad. Det verkar som att Danmark faktiskt har tänkt legalisera hasch och marijuana. Det finns i alla fall ett fix och färdigt lagförslag som menar på att det borde få säljas i vissa butiker och caféer.

Svenska politiker ger naturligtvis upp ett ramaskri "Men tänk alla svenskar som kommer att resa till Danmark för att köpa hasch..." Och det är klart. De får väl skärpa sin tull avsevärt.

Men kom igen. Svenskar åker redan till Danmark för hasch. Till Christiania. Som borde vara en förebild för hela Danmark, och Sverige med för den delen.
Och kom inte och snacka legaliseringspolitik med mig innan ni läst på om Chris

Ciao!

234

Comedy Fight Club le awesome!

Fast jag ska inte se hela. Jag ska sova. Jag är trött. Och jag tycker som sagt om att sova.
Har ni tänkt på en sak? När man har sovmorgon dagen efter är man så nöjd och glad för att man får sova lite extra. Men sen är man ju ändå vaken för länge?! Och sover lika länge som man skulle ha gjort om man inte hade haft sovmorgon! Om inte mindre!

Så jag ska sätta ett fantastiskt och gå och lägga mig. Det beror inte alls på att jag inte har mycket till liv.

Buona sera.

233

Jag gillar Foki. Man blir så himla glad när man läser hennes blogg. Och den är så söt. Och hon är så söt. Oscar får ett väldigt drömmande ansiktsuttryck så fort han ser hennes blogg. Spännande, säger jag.

Åh, så coolt! Jag läser aftonbladet, och äntligen, äntligen börjar världen bli perfekt. Äntligen har maffiabossar börjat hota med att bussa sin krokodil på folk som är olydiga.

"Ja, nu är det bäst att du gör som jag säger, annars kommer Krocko här att komma och kramas med dig. Moahaha..."

Jag tycker att det är roligt i alla fall. Fast stackars lilla krokodil som bara får vinindränkta italienare att knapra på. Fy tusan.

Bjuder på en (dålig, jag vet) bild som visar hur peppad jag var på att plugga matte. Tjoho.



Gud vad roligt. Ligger och lyssnar på Asta Kask. Dags att gå tillbaka till sina rötter så här på hösten.

Nu tänkte jag nog smyga till mig lite ostkrokar och ha en myskväll alldeles för mig själv. Igen. Det lät roligt och mysigt första gången jag sa det, men desto fler gånger jag säger det desto mer tragiskt blir det. Suck.
Ciao!

232

Puh. Nu är jag vaken igen. Känns verkligen inte som att jag har sovit länge i sträck, men Oscar försäkrar att jag sovit ett bra tag. Och det går så segt att vakna. Så segt.

Jag kan ärligt säga att jag är helt galet gnällig när jag vaknar. Som nu; jag vägrade röra på mig eller ens öppna ögonen förrän jag fått glass. Visst låter jag som en sexåring? Men jag tycker om att vakna med glass, den är kallt och sött och man slipper ett jobbigt stadium av trötthet.

Så jag har precis hävt i mig några lass Peach Melba. Nom nom.
Fast det finns inget som slår Ben&Jerrys.

Nu ska jag gå och få lite uppmärksamhet, kanske plugga lite, ciao!

231

Det blev middag med pappa och syskonen istället! Det var riktigt trevligt, då jag inte träffar dem så ofta. Nog för att jag inte vill umgås med min familj konstant, men det är kul att träffa dem någon gång emellanåt.

Jag klarade naturkunskapsprovet! Tjoho! Det var enkelt, fick bara IG senast för att jag var så stressad och tänkte på annat. Men nu hade jag i princip alla rätt! Jag visste väl att jag kunde.
Sprang iväg och gjorde trafikantprovet också, och det var faktiskt mycket enklare än vad jag trodde. Jag läser alltså en trafikantkurs på skolan, det är inte körkortsteori jag pratar om.

Ligger och kollar lite sporadiskt på "Christiania, you have my heart" för fjärde gången. För er som är intresserade av den vackraste och underbaraste platsen på jorden så finns filmen här.

Har kollat igenom bloggarna, och känner hur ögonlocken blir tyngre och tyngre. Att sova middag är sjukt underskattat. Bara jag som är så trött att jag måste sova när jag kommer hem?
Ciao!

230

Tror inte att det blir någon middag med pappa ikväll, kanske tar det imorgon istället. Ez tyckte att jag kunde komma och umgås med henne och Rabies istället. Fine, säger jag, så länge jag får tid att plugga ikväll. Matten är ju ett rent helvete.

Vi har lunchrast. Inte mycket att göra. Speciellt inte när man sitter här och väntar på att få göra prov. Då är man bara lagom hispig. Känner mig lite egoistisk som sitter här med min dator medan Carro inte har ett dyft att göra. Illa.
Ciao!

229

Nu har vi kommunikation. Det är nog den lektion som vi gör absolut minst på. Det är faktiskt tänkt att vi ska ha övningar i samtalsteknik, men det går inte så attans bra. Det brukar låta ungefär så här:

"Jaha... Så nu ska vi prata."
"Eh, ja. Ska vi sätta oss nånstans..?"
"Hm, ja."

*knallar iväg*

"Eh... Ska vi..?"
"Ja."


Och sen plockar vi upp datorerna.

Attans praktiskt om man har något att göra vid datorn. Men med alla datatimmar som vi har så har man inte så mycket att göra efter ett tag. Typ tio minuter. I alla fall jag. Jag läser bloggar, kollar communities, skriver blogg. Sen är man som klar. Det känns som att det är dags för mig att hitta ett roligare spel än tetris. Eller i alla fall hitta något vettigt chattrum.
Ciao!

228

Och så håltimme. Har varit uppe och pluggat fanerogamer så att jag ska kunna klara provet. Pft. Jag kan det ju! Det är bara så himla lätt att blanda ihop asp, gråal, poppel och lind tycker jag. Men resten ska jag fan i mig klara!

Jag fick inte göra trafikantprovet på lektionen, men jag ska gå ner till trafikskolan när jag har slutat och göra det där. Usch, vad jag är stressad. Men jaja, det går säkert över när jag gjort klart några uppgifter. Buhu, jag har inte alls någon lust med det. Tror att jag ska sätta mig och kolla på kläder istället. Eller läsa en bok. Har ju trots allt inte lektion förrän 10.40.

Ciao!

227

Alright, nu sitter jag på skolan och jag tror att jag kommer att få göra trafikantprovet idag. Det var trots allt inte bara jag som missade det i måndags, så vi håller tummarna.

Sen ska jag ju dessutom göra NK-provet idag, och där håller vi också tummarna. Men jag tänkte plugga på håltimmen som kommer snart och lunchrasten, så borde det gå bra. Jag menar, kom igen, jag var bara en poäng ifrån G senast. Så det krävs en poäng till. Det borde jag klara av, absolut.

Och så hoppas vi på att jag är mindre stressad efter att ha gjort proven.

Det är mycket vi hoppas på idag.
Ciao!

226

Åh, vad jag hatar att kliva upp på morgonen! Vilket helvete det är!

Jag läser ju aftonbladet varje morgon för att få inspiration till att ha något att skriva om. Men det är fan inte varje morgon jag hittar något att skriva om. Det är klart att det finns mycket intressanta saker som händer, men inte mycket som jag har lust att skriva om i bloggen. Läsa, visst, skriva, nej.

Uääh... Det finns ingen snabblagad, bra frukost hemma! Inga cornflakes, ingen mjölk, ingen kräm, ingen müsli... Jag blir ledsen! Ska vi ta och kolla vad det är för lunch kanske så ser vi hur länge jag kommer att vara utan mat?

Fiskgratäng. Det här är ju helt magnifikt.

Och jag som inte har några pengar att köpa frukost för, fy tusan. Alla mina pengar är slut. Och jag har ingen mat. Får ta och raida frysen. Eller kanske klä på mig först.
Ciao!

225

Puh, då var man hemma igen. For ut till Bullmark och hämtade Rabies, av någon anledning. Men det var trevligt med en promenad så här på kvällskvisten.

Men jag börjar känna att det kanske är dags att sova. Sitter och myser i Oscars tröja och lyssnar på Garmarna. Inte hört Garmarna? Do it. Fast det kanske inte är något som alla har lust att lyssna på. Lite speciell musik man kan lyssna på när andan faller på. Men sjukt bra.

Imorgon har jag två prov, fy tusan... Man får väl hoppas att båda går bra, så slipper jag känna mig stressad över dem. Men ni blir det till att sova, ciao!

224

Roadtrip med Ez snart. Har inte pluggat det minsta ikväll. Men vad i helsike, det är ingen poäng med att plugga när man är trött. Och man får ändå inte plugga efter nio på kvällen, så det är ingen mening med att börja plugga nu. Jag är bäst på att komma på ursäkter.

Men det blir nog att hoppa i säng så fort jag kommer hem, så att det inte blir så jävla sent. Det blir alltid alldeles för sent. Suck.
Ciao.

223

Jag vaknade precis. Det var faktiskt inte tänkt att jag skulle somna på riktigt. Jag kollade bara på Hells Kitchen, och sen väckte Oscar mig och sa att klockan var halv sju. Det var verkligen inte meningen, men det är sånt som händer. Och han vill dessutom att jag ska plugga. Suck. Kanske för att jag har två prov imorgon, men jag vet inte.
Fast naturkunskapen kan jag ju plugga på plats.
Och trafikanten känns det som att jag har riktigt bra koll på.

Så det är ju ingenting som jag har direkt bråttom med.

Suck. Jag tror att jag bara är rastlös. Vill ha något att göra. Men händer sånt någonsin? Nej.
Ciao!

222

Hahaha... 222... Några till och sen har vi världens ondaste tal.

Men nu är jag hemma. Får jag vila? Nej icket. Man kommer hem, har blivit lovad en tupplur efter en lång och krävande dag. Är också väldigt nöjd över att det finns godis kvar.
Men, får man sova?! Och äta godis?! Nej, för vi har tvättid. Suck. och Oscar lagar ju mat (Hallå? Sekundärt?) så jag är tvungen att släpa ner tvätten hela vägen, och sedan sortera skiten!
Gah.

Men nu är det gjort i alla fall. Så nu kan jag sitta och skratta åt Oscar som står och slavar vid spisen! Eller rofyllt står och steker pannkakor, vilket man nu föredrar.

Fast det är Top Model Australia på TV, så nu tror jag att jag överger er.
Ciao!

221

Vi hade ett hopp.
Ett hopp om frihet.
Ett hopp om en sjuk mattelärare och ingen vikarie.


Men så fan heller, nog har de fixat en vikariefan så att vi kan ha lektionsjäveln. Visst blir man irriterad? Fy tusan. Så jag har en lektion kvar, sen får jag åka hem, hem, hem!
Åh, sova...

Fastnar i små dagdrömmar om att ligga och sova ibland. That's me. Jag älskar att sova, finns inget bättre. Men det blir nog en hel del plugg också. När man känner sig så efter som jag gör.

Ciao!

220

Okej, nu är jag inte lika stressad längre. Eller okej, vem försöker jag lura, jag har hur mycket som helst att göra. Vem tusan bryr sig om Umeå trähusbebyggelse, egentligen?

Läser aftonbladet, och gissa vad? Sarah Michelle Gellar har fått barn! Jag tänkte väl ungefär "men hur gammal är hon, är inte hon typ 20?".

Men ack så fel man kan ha. Lilla Sarah Michelle är ju 32.

Puh. Jag är också aningens deprimerad eftersom jag inte ätit någon frukost. Det hanns som inte med när jag vaknade 08.00 och satt på bussen 08.23. Och det är makaroner med skinksås till lunch. Finns det någon som kan tycka om makaroner med skinksås?!
Ciao.

219

Hm. Jag hann i alla fall vara med på en kvart av naturkunskapen innan jag var tvungen att springa till styrelsemöte med elevrådet. Puh. Men får jag något fika? Nej. Inget fika till mig.

Och jag som inte ätit någon frukost.

Men nu ska vi planera roliga saker som vi ska utsätta alla stackars elever för!
Ciao!

218

Satan och helvete! Försov mig! Och inte mycket jag kan göra nu medan jag väntar på att bussjäveln ska gå. Fan.

217

Insåg att Oscar krävt att jag stänger av datorn om tio minuter. Jävlar, vilken hunsad kvinna jag ändå är. Men det är ändå rätt okej, ska kolla på Hells Kitchen. Mmm... Gordon Ramsay...

Och nu börjar de bråka, himmel vad roligt. Får uppdatera mer imorgon, puss! Nu ska jag kolla på "the most exciting show ever"!
Attans... Han åkte hem... Fast jag gillade honom aldrig... Men nu fastnar jag framför datorn igen, attans.
Buona sera!

216

Ja, men vad tusan, då får väl jag också vara med i Fokis tävling, när jag nu ändå hittade ett par örhängen som jag verkligen gillade. Är man dessutom fattig så tar man väl alla chanser man får, antar jag.
Hon lottar ut valfritt smycke från Cocoo så länge man länkar till både henne och tävlingen, och kolla vad duktig jag är! Lyckades få in det relativt smidigt också. Här är örhängena jag har spanat in



Jaså minsann, så nu funkade det att lägga in bilder. Jaja. Men nu så! Nu är minsann jag också med i tävlingen!
Ciao!

215

"För att det är typ bara lesbiska och feminister som har krulligt hår..."

Det är väl inte så konstigt att alla läser hennes blogg. Hon har så jäkla cool affärsidé. Provokation. Awesomeness.

Anyhow; Oscar har gett mig ett schema på hur jag ska plugga! Så här ser det ut:

19.00 – börja plugga

19.30 paus

19.45 plugga

20.15 – paus

20.30 – förhör

Visst ser det hemskt ut? Jag menar, visst, jag har sagt att jag behöver enorm hjälp med att plugga, men det här är väl ändå på gränsen till slaveri. Grr... Så nu tänkte jag hinna ha lite kvalitetstid på internet innan jag börjar plugga.
Ciao!


214

Jaha, och då sitter man hemma hos mamma. Fast det blev inte någon lång visit, åker hem om 25 minuter ungefär. Hon blev lite sårad över att jag inte åt så mycket av maten, men jag är så galet stressad över skolan att jag inte har nån aptit.
What to do, what to do...

Har tagit med mig lite kläder från mamma som ska flyttas till Oscars lägenhet. En kavaj/jacka, underkläder, stickade tröjor and so on.
Det börjar ju bli höst på riktigt nu. Tusan också.
Jag går ju i ide på vintern, så det börjar väl snart bli dags.

Men nu ska jag undervisa min lillasyster i populärkultur (läs: visa vad som är bra musik) och sedan kolla på The Bold And The Beautiful (Oh yes...). Bättre än så blir inte min tisdagskväll.
Ciao.

213

Snart dags att dra sig mot mamma. Usch. Fast då kanske jag borde klä på mig först, eller vad säger ni?

Sitter och kollar runt på bubbleroom och hittade en jättemysig tröja, men blogg.se jäklas med mig så att jag inte kan lägga upp en bild på den. Taskigt, right? Jag antar att ni får leta reda på den själva.

Men, nu ska jag slänga i mig några varma mackor innan bussen går, ciao!

212

Ärligt talat, nu tycker jag vi skickar ytterligare en käftsmäll. Fast åt Dessies håll den här gången. What's up with the anger against redheads?

Illa.
Ciao.

211

Godmorgon allihopa. Mådde inte så bra när jag vaknade så bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Med konsekvensen att jag är stressad bortom gränser! Det är ju hur mycket som helst att göra! Det är med att koordinera arbete mellan lärare så att allt inte hamnar på samma gång, det känns ju som en väldigt svår uppgift.
Eller?

Nej, så nu ska jag plugga hela dagen tills jag kommer hem till mamma.
Ciao!

210

Nej, nu blev jag påmind av Oscar om att det är dags att sova. Himla snällt av honom ändå, annars skulle jag vara vaken hela nätterna. Och varit en häxa dagen därefter.
Fast han har gett mig fasligt lite tid att göra klart allt vid datorn. Tio minuter. Hur hinner man klart nåt på tio minuter? Vid datorn? Man blir väl aldrig klar vid datorn? Finns alltid något nytt att göra.

Helvetesdag imorgon, men vad kan jag göra. (Gah, nu stressar han mig, Oscar alltså!). Det enda jag kan trösta mig med är att Oscar faktiskt måste kliva upp imorgon. Haha... Åh, skadeglädje är den enda sanna glädjen. Eller kanske inte den enda sanna, men det är roligt i alla fall.

Imorgon blir det middag hos mamma, ciao!

209

Det blev spenatsoppa. Nom nom. Är jag faktiskt så ensam om att tycka om spenatsoppa som jag känner mig? Eller har jag några läsare som också tycker om det?

Men nu ser jag på Pelle Svanslös. Pelle måste ju faktiskt vara en av de fjolligaste katter som finns, ärligt talat. Han är himla fånig, säger aldrig ifrån och är rent ut sagt en fegis. Usch.
Jag gillar Trisse. Han känns som en trevlig prick. Ger bort grädde och kommer med goda råd, och vägrar kännas vid att han har blivit tjock ("Ojojoj, ja, stupröret verkar ha blivit smalare sen jag var ung..."). Himla go och trevlig kattfarbror det där.

Ciao!

208

Himmel vad jag är trött. Fast jag vaknade nyss från en tupplur. Inte så konstigt att man är trött då inte.

Men on the bright side, Linda! Jag (Oscar) hittade Pelle Svanslös, så det blir för mig att kolla på det ikväll! Hoppas att du också ger efter för dina Pelle Svanslös-cravings.

Och det verkar ha vart en aktiv vecka vad gäller catfights i bloggvärlden. Good for you.
Nu blir det att återigen leta igenom köket på jakt efter något att äta. Jag letar och letar, men hittar aldrig något. Suck.
Ciao!

207

Nej, vet ni vad. Jag skippade trafikantkunskapen. Det är inte värt det. Inte med tre timamrs hål. Aldrig någonsin. Men jag skickade ett mail till min lärare och sa förlåt. Så fin är jag.

Jag fick däremot ett enormt behov av att se Pelle Svanslös. Inte den tecknade, utan den gamla julkalendern. Åh, vad det hade varit mysigt. Men Oscar hittar den inte. Sorgligt egentligen. Jag tycker att en påstådd datanörd borde hitta allt, no limits liksom. Men inte då. Suck.
Så ingen Pelle Svanslös till mig.

Ciao.

206

Åh, jag blir galen. Jag hittar inte min trafiklärare så jag vet inte om det är okej att bara dra eftersom jag annars har håltimmen från helvetet. Attans. Såna här saker händer minsann inte Blondinbella.

Inte för att jag vet vad jag skulle göra om jag fick gå. Oscar tycker att vi ska åka ner på stan, eftersom han ändå måste gå till arbetsförmedlingen. Men jag + lite pengar + strosa runt på stan = inte en bra kombination. För VIPPS så kommer lite pengar att ha förvandlats till inga pengar alls.

Och det funkar inte att ge Oscar plånboken och säga åt honom att försvara den med sitt liv. För listig som jag är, och vek som han är, så kommer jag alltid med någon liten snyfthistoria om att jag verkligen behöver den nya ansiktskrämen, nya sandaler, vackra gummistövlar... Och han går på det! Gah, vad han är vek!

Fy tusan för människor som blir så mjuka av medkänsla.
Ciao.

205

Redovisning. Helt oförberett. Men jaja, man kör väl på, vad annars kan man göra? Fast de flesta verkar vara lite oförberedda, så jag och Jonas är i alla fall inte de enda.

Jag både hatar och älskar måndagar. Man blir liksom less på den där förbaskade håltimmen som ligger i mitten och spökar. Men jag har ju som ändå bara tre lektioner, så man kan ta det rätt lugnt. Men helt ovärd håltimme, verkligen.

Får se vad som händer resten av dagen, men en tupplur kändes inte helt fel efter skolan. Många tycker att det är helt idiotiskt att sova en stund när man kommer hem, för att man inte skulle kunna sova på natten. Nah. Jag kan sova när som helst.
Vad säger ni? Svårt att sova på natten om man sovit en stund på dagen?
Ciao!

204

Åhej åhå. Jodå, visst är jag vaken. Tack Oscar för att du tvingade mig att sova igår, annars hade jag aldrig lyckats vakna. Ever.

Okej, nu peppar vi skola! Nej fy fan. Idag har jag tre lektioner. Men jag slutar ändå runt fyra. Hur hänger det ihop? Jo, jag har en tre-och-en-halv-timmes-jävla-lång håltimme mitt i smeten! Det är ju så att man kan börja gråta!

Men det finns ju en bra sak i alla fall. Jimmy skjutsar mig till skolan. Tack. Tack. Det innebär en kvarts mer sömn, och i mina ögon är en kvart bra mycket bättre än ingenting. Fast attans, han hämtar mig om en halvtimme... Jaha, då får man gå ifrån datorn nu och börja göra annat.

Ciao!

203

Tänkte bara, på ren impuls, börja mitt inlägg med en käftsmäll åt Kissies håll. Så. Det kändes bra. Det är inget personligt. Det var bara för alla oss snygga redheads skull.
(Men det är klart jag fortsätter läsa din blogg, hur skulle jag någonsin kunna sluta?)

Men tusan vad det har väst och bubblat och skvätt svavelsyra i bloggvärlden ikväll. Jag har så himla roligt.
Jag bara ligger här, har käkat blodpudding och sett romantisk komendi, och så tänker man "Ack, nu är kvällen slut för min del..."
Men icket! Man glömmer bort internet! Det finns så mycket text (särskrivningar och stavningsfel från helvetet) och bitterhet som glöder.

Kinda hysterical.

Men det känns skönt, när man har kollat igenom de tjugotvå bloggarna man följer, och kommer till den sista. Och Foki, du ska veta att du gör min kväll. Tack, Foki, tack. Utan dig hade bloggvärlden känts attans blåst och alldeles för fattig på cupcakes, fantastiska naglar och bilder på tacos. Nom nom. Tack Foki.

Nu ska jag sova. Jag har nämligen blivit (mord)hotad. (Nästan). Oscar sa att om inte datorn är avstängd innan elva får jag ingen internet imorgon. Visst är det orättvist att han har den makten i vårt förhållande? Kan vara för att han rår över det trådlösa nätverket. Jag får ta och ordna det på nåt sätt.
Jag har ingen aning om hur man gör.
Attans.
Buona sera.

202

Haha... Å himmel vad roligt, läste aftonbladet (Tack Oscar) och hittar en artikel om Rammstein som i stort sett handlar om deras nya musikvideo.

Musikvideon till deras nya låt Pussy.

Jag tror inte att jag kan (får?) länka till den, men ni är hemskt välkomna att söka efter det. I loved it! Halvvägs in i videon sa jag
"Vad häftigt att de lyckats få det så att man inte ser nåt".
Allt Oscar sa var "Fortsätt titta".

And it was awesome! Helt vansinnigt att tyskar vågar göra något så galet ocensurerat. I love them. Rammstein har tagit ett helt nytt steg i mina ögon. Fast videon kändes väldigt, väldigt mycket som tysk porr. Fast coolt.

Anyhow, nu ska vi äta mat och se på film, ciao!

201

Puh. Har varit på Ica Maxi. Jag är där alldeles för ofta. Och när man inte har någon bil är det ett ansträngande företag att knalla dit hela tiden.
Vi vanliga dödliga köpte lingonsylt, mjölk, ägg och duschtvål. Glamouröst, inte sant?

Känner mig fattig som tusan. Kommer att klara mig den här månaden med nöd och näppe, men nästa månad blir jobbig som tusan. Måste betala en miljon skulder, köpa present till Oscar, färga håret, fylla på telefonen... Listan kan göras lång.

Men nu ska jag på promenad med en oväntad gäst! Jimmy är nämligen i stan (I knew it, you didn't. Eller ja, fick veta det nyss.) så det blir naturligtvis promenad.
Synd bara att hundjäveln är med. Tycker verkligen inte om djur. Med vissa undantag.

Ciao!


200

Efter ett totalt misslyckande med att göra spenatsoppa, en lång stunds ynklighet och mycket barmhärtighet från Oscars sida så ligger jag nu här med varma mackor. Mums. Istället för holländsk färdigpacketerad skit!

Promenad, myspys och film. Jag gillar söndagar, man behöver inte göra särskilt mycket. Men det är synd att man måste gå och lägga sig så himla tidigt om man ska orka upp dagen efter.

Men men, nu ska jag njuta av Oscars specialgjorda, supermumsiga varma mackor.
Ciao!

199

God morgon på er alla barn! Har fortfarande inte lyckats ta mig upp ur sängen, men jag är i alla fall vaken. Och hungrig som tusan! Jag fick just en chipspåse slängd på mig. Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig.
Funderar på om man ska laga någon mat. Å ena sidan är jag trött och ids inte, men å andra sidan lagade Oscar mat igår.
Hm. Jag får fundera på den saken.

Hoppas att Ez och Jennie hade roligt igår på Origo, det är så attans synd att jag inte kan följa med dem! Men jag hade roligt i alla fall.
Ciao!

198

Holy... Fuck... Must... Sleep...
Läser alldeles för mycket bloggar och håller på att slockna som ett litet ljus framför datorn. Oh right, klockan är kvar i fyra. Jag avundas inte Emma som måste kliva upp klockan sex. Alls.
Buona sera.

197

Intressant kväll. Hann aldrig riktigt ens skriva att jag åkte från Ezther, men det gjorde jag! Eller vi. Så ikväll har jag sett på det eminenta piratbandet Ye Banished Privateers (stavning?) och umgåtts med folk. På det hela taget en mycket trevlig kväll, trots att jag är trött så inåt helvete. Tänkte nog lägga mig här med en påse bilar och kolla vad som hänt i bloggvärlden under kvällen.

Imorgon får det nog bli en lugn dag, dvs många inlägg på bloggen. Sova ut, se på film, mysa med Oscar. It's the perfect plan.

Apropå planer så fick jag aldrig reda på vad Ezthers plan var. Jag kanske får reda på det i framtiden.
Ciao!

196

Det funderas på bio ikväll, men jag får inte tag i min förmodade dejt.
Och Oscar, när du ser det här kan du ju ringa så att du inte är alldeles förvirrad.

Men vi har snurrat omkring på stan ett tag, fanns ju dock inte så mycket att göra en lördag efter klockan fyra. Vi hittade igen en Micke, men hittills har det inte visat sig givande!
Men men, vi blev hungriga, så nu blir det nog mat för vår del.
Ciao!

195

Okej, tänkte att jag skulle ge ett mer informativt inlägg nu när jag faktiskt har tillgång till en dator (Hemma hos Ez). Jag skulle alltså lämna tillbaka The Aristocrats eftersom den tydligen var försenad (på grund av min mamma!) och fick betala en förseningsavgift på 40 kr!
Efter att jag missade bussen och knappt hann ta på mig kläder.

Den här dagen börjar bra känner jag. Ska väl hinna sminka mig nu också, när jag har tillgång till smink.

Vet inte riktigt vad det är tänkt att vi ska hitta på, men något blir det i alla fall. Ez säger lyckligt "I has a plaaan" så jag antar att det är något spännande. Men det bådar aldrig gott när hon har en plan på det viset.

Vi får hoppas att jag inte dör på kuppen.
Men jag lovar att berätta allt (om jag överlever)!
Ciao

194

Åker ner på stan och lämnar in filmhelvetet och för att träffa Ezther, uppdaterar när jag kommer hem.

Ciao!

193

Ligger fortfarande i sängen. Oscar ligger fortfarande och halvsover. Det finns inget bättre än att sova ut på helgerna. Så vad tyckte ni om pandan igår då? Blev den roligare nån gång?

Attans, kom ihåg att jag har glömt lämna igen The Aristocrats! Satan! Jaja, jag får väl åka ner på stan med skiten. Säkert betala en förseningsavgift också. Helvete.

Puh. Nu ska jag försöka få i mig någon form av frukost.
Ciao!


192

Himmel. Nu ska jag fan sova. Tänkte dock bara visa en bild som vi pratade om ikväll. Tydligen blir den jätterolig desto mer man tittar på den. I don't get it. Oscar skrattade. Jag tyckte bara den var konstig. Vad säger ni?



Det är tydligen en panda, för er imbecilla människor som inte ser det.

Sova.
Buona sera.

191

Å himmel i satan vad jag är trött. Om jag sluter ögonen nu kommer jag att somna, jag lovar. Men först måste jag ta ut linser, borsta tänder, ta medicin an so on...

Grillade, jäkligt nice.
Myste med Oscar, nice det med.
Fastnade på havet i en båt med motor som inte funkar med Ez, nice men ändå inte haha...

På det hela taget en trevlig kväll. Det var skönt att basta, men man blev så attans trött av det. Tyvärr så blev det inga bilder ikväll, men vi har planerat en badtunne-session någon gång i framtiden. Då kanske vi lyckas bättre med bilder.

Men men. Göra sig i ordning för kvällen och kolla runt vad som händer i bloggvärlden. Vad har jag missat?
Ciao!

190

Okej, får bli ett jävligt snabbt blogginlägg. Håller på att packa ihop saker för att grilla och basta, vi ska nämligen åka ut till Ezthers sommarstuga i Nordmaling och ha det trevligt!
Har ju peppat fredag att tag nu, så det är nice att det blev något. Önskar bara att jag hade fått sova en stund innan vi skulle åka, men sånt hinns inte med.

Ska ta på mig lite varma kläder nu, så att man inte fryser häcken av sig vid havet!
Ciao!

189

Jag vill sluta! Men nejdå, jag har hur jävla mycket kvar. Jag är så less!

Tänkte bara att jag skulle skriva ett lagom bittert inlägg om våra absurt långa fredagar.

188

Look at this awesome bag...



Tyckte den var jättesöt. För mig skulle det nog vara en vinterväska, eftersom jag helt byter stil om vintern i princip. Men visst var den awesome? Finns på Friis&Co.
Tänk om man hade pengar nog, right?
Ciao!

187

Har så galet tråkigt. Det är fredag, kom igen, ge mig något att göra! Visst, jag sitter på skolan och har två lektioner kvar och är trött som ett as och ont i huvudet, men jag taggar fredag!
Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra.

Kom igen, jag vet att ni läser, ge mig ett förslag! Ge mig! Jag kommer att självdö om det blir ytterligare en kväll med Kitchen Nightmares (trots att det är Gordon Ramsay) och bara ligga i soffan.
Det är inte tillåtet på fredagar!

Ge mig aktivitet goddamnit!
Ciao.

186

Visste du att var 19:e person du möter i trafiken kör full?

Har trafikantkunskap och får veta såna roliga saker. Och att prata om vad som händer vid olika hög promille är ju också himla roligt.

Läser som vanligt aftonbladet (ja, jag har morgonrutiner, men jag är nöjd! Fast det är Oscar som fått mig att läsa aftonbladet).
Historien som berättas är om en ung tjej, Michelle, som var ute i allsköns ro och körde bil med sin pojkvän. Och helt plötsligt får hon en granjävla gren farandes rakt genom halsen! What are the odds of that happening?

Artikeln förtäljer (Man får inte cykla när man är full, tydligen!) inte varifrån denna jävla gren kom från (Man får inte använda något fordon när man är full. Varken cykel eller en spark eller pulka eller någonting!). Jag finner det väldigt intressant.
Var kom denna mystiska gren ifrån?
Och här kommer det äckliga:

Hon var vid medvetande hela färden till sjukhuset. Fy helvete! Usch, vilken hemsk känsla.
Jaja, Michelle mår idag bra och har inga större men efter grenen.
Exciting.
Ciao!

185

Alright, god morgon på er. Det känns inte som det, men jag har faktiskt sovmorgon. Har inte lyckats klä på mig, inte ätit frukost, inte sminkat mig. Bussen går om en halvtimme. Det känns så bra att alltid få stressa.

Ah well. På fredagar slutar vi halv fyra. Det är en av våra tidigaste dagar. Visst låter det roligt?

Nej, nu ska jag fortsätta stressa, ciao!

184

Okej, ingen fara på taket, hittade värktabletterna. Det visar sig bara att Oscar var helt värdelös på att leta.
Ciao och godnatt!

183

Alright, nu står Oscar och kräver att jag ska sova. Men jag vägrar! Tänker inte sova förrän jag har fått en ipren, har så galet ont i huvudet just nu!

Usch. All form av smärta är så himla onödig. I go crazy. Och jag vill minnas att vi hade ungefär tusen värktabletter hemma sedan jag var sjuk, men vi hittar dem inte! Gah! Får väl bli att försöka somna med en extrem smärta i huvudet och traska förbi apoteket imorgon. Fy fan.
Buona sera.

182

Åh, nu är jag mätt och glad. Tacos är verkligen nom nom! Fast på senare tid har jag ju slutat häva i mig så mycket som jag brukade. Jag menar, man måste inte äta tills man inte kan stå upp längre, man kan bara äta tills man är mätt! Men det är svårt med goda maträtter. Eller med buffé! Då är det riktigt svårt. Så här såg det i alla fall ut på min tallrik:



Ost, köttfärs, paprika, tomat, gurka, ruccola, babyspenat och cremé fraiche med vitlök. Mums!

Men klockan börjar närma sig nio... Attans. Jag som bestämt mig för att börja gå och lägga mig i tid, alltså runt tio. Och Oscar tar det på största allvar! Om jag inte ger er något godnattinlägg så är det för att han helt sonika slänger ihop min dator och hotar med att koppla bort internet!

Omtänksamt, eller hur?

Fast jag har sovmorgon till halv tio imorgon, då kanske jag får vara vaken lite längre?
Så vad ska jag hitta på ikväll?
Ciao!

181

Har vilat ett tag nu och sitter och kollar på Bubbleroom. Titta på de här skorna!



Är de inte helt makalöst söta! Aningens dyra kanske... Men, man kan ju alltid drömma, eller hur?
Nu ska vi laga tacos, ciao!

180

Åh vad skönt att komma hem. Älskar den här sängen! Så himla skönt att bara få komma hem och lägga sig efter en helvetisk dag. Ikväll blir det tacos, nom nom. Förmodligen medan vi tittar på Kitchen Nightmares. Gordon Ramsay är ju också nom nom.

Så på det hela taget tror jag att det blir en bra kväll.¨

Kanske se sista avsnittet av True Blood också? Nu har vi hållit oss själva på halster tillräckligt länge tycker jag.
Ser ni på True Blood? Har ju hört att det är många som börjar titta på det nu när det går i Sverige. Do you want me to spoil it for you? Jag vet ju trots allt vilka som dör, vem som dödar alla, vem som blir kär i vem and so on...
Men det känns kanske lite taskigt mot er som avskyr spoilers!

Nej, se klart The Aristocrats nu kanske. Och kolla om någon av bloggarna jag följer har uppdaterat.
Ciao!

179

Det är helt galet hur lite man egentligen kan lära sig på en mattelektion. Jag ids inte. Jag förstår ju inte vad kvinnan säger! Får helt enkelt ta med mig matteboken hem så får Oscar förklara för mig. Ligger hur som helst så långt efter att det är löjligt. Men, puckot framme vid tavlan ska i alla fall granskas av rektorn.
Hoppas hon ryker långt bort. Borde ha pensionerats för ett århundrade sedan.

Vad fan gör man med såna lärare? Enda förslaget jag fått hittills är att slänga henne nerför trappen, har ni nåt bättre förslag?
Ciao!

178

Älskar chili con carne. Nom nom. En av de få rätter på skolan som faktiskt är ätbara.
Sitter och väntar på att naturkunskapen ska börja och kollar på ett avsnitt av The Aristocrats. Det var tydligen inte en film, utan en serie i fem delar. I like it. Jag rekommenderar den för de som tyckte om The Duchess.

Men, titta på den nu! Väldigt spännande med folk som gifter sig till höger och vänster och kungar som dör hit och dit.
Ciao!

177

Efter en lång och rogivande sömn i en väl gömd soffa i biblioteket är jag lite piggare. Speciellt eftersom jag precis insåg att jag har choklad i väskan. Nu är jag nöjd. Tack André för chokladen. Bra choklad...

Väd händer för folk idag? Jag har ingen aning om vad som händer i mitt liv. Är peppad på att umgås med folk!

Nu blir det kommunikation, ciao!

176

Jag blir så jävla aggressiv! Här är man duktig, kliver upp kvart över sex på morgonen och har gett sig fan på att faktiskt ta sig till skolan! Heja Senzafine!
Med siktet inställt på att faktiskt gå på första lektionen, trots att det är en helvetes håltimme efter och om man bara skolkar från första lektionen har man en sovmorgon som heter duga!
Men jag tar mig upp, minsann, hej och hå!

Och så är lektionsfan inställd?!

Jag blir så less! Nej, nu ska jag fan sova i biblioteket. Helvete.
Ciao.

175

Usch, godmorgon. En av de värsta sakerna med att sova hos mamma måste vara att man är tvungen att kliva upp så mycket tidigare. Eftersom hon bor så mycket längre bort.
Och jag hatar att kliva upp tidigt.

Läser aftonbladet som påstår att Facebook har fler användare än USA har invånare. Och det kan väl stämma antar jag. Men de påstår också att Facebook först nu börjar gå med vinst. Njaaa... Det är jag lite mer tveksam till.

Jaja, men nu ska jag kolla var i alla skåp och luckor det kan tänkas finnas någon frukost! Och ta på mig ordentligt med kläder, det ser så himla ruggigt ut när man tittar ut genom fönstret!
Ciao!

174

Har inte kunnat blogga något förrän nu, då min dator har ockuperats av min söta sexåriga lillebror. Han har roat sig med att titta på Lilla Sjöjungfrun, minsann.

Själv känner jag mig rätt trött, men jag tror inte riktigt att det passar sig att sova än. Måste i alla fall vänta tills lillkillen somnat. Så jag hade tänkt lägga mig i sängen med en film helt enkelt. Rotade fram något som såg lovande ut; Aristocrats. Inte som i katter, utan som i aristokrater, för er måttligt begåvade.

Känns dock hemskt att behöva sova själv i natt. Och i en så liten säng! Jag brukade tycka att jag hade en stor säng. Inte nu längre. Suck.

Har fastnat med att kolla runt på Odium Clothing igen. Det var ett himlans bra tag sedan jag kollade runt på deras kläder, men jag hittade en jättemysig kappa!



Visst ser den mysig ut? Jag skulle kanske skippa platådojorna, men kappan är helt klart hur snygg som helst! Synd att jag aldrig har råd med sådan lyx. Och att jag om vintrarna hellre kör på lager-på-lager-metoden med hur mycket koftor och halsdukar som helst.
Jag ser ut som en liten köttbulle om vintern!

Men nu ska jag nog så igång filmen, ciao!

173

Då sitter man hemma hos mamma! Det känns inte som det bästa måste jag erkänna. Gnäll och bråk så fort jag kommer innanför dörren. Suck. Får nog bli en tidig kväll ikväll, så kommer morgondagen snabbare.
Just nu känns det himla skönt att få komma hem till Oscars lägenhet, trots att vi egentligen borde städa som tusan. Men det är så lugnt och tyst!

Hittade något som jag gärna vill ha, men inte har någon aning om när jag skulle använda den:



Är den inte underbar? Från Odium Clothing. Blir nästan sugen på att slänga ihop en klassisk maskeradfest med långklänningar och hela baletten, bara för att ha en anledning att köpa den.

Men nu ska vi tydligen skriva en föteckning över min medicinska historia. Lucky me.
Ciao!

172

Oscar lagar mat. Så himla skönt när man ligger utslagen av PMS och hela världen hatar en, så kommer det lagad mat tassandes fram till soffan. Underbart.

Blir till att sitta barnvakt åt lillebror ikväll, och sova över hos mamma. Lika bra det. Då kanske jag tar mig i säng i tid once in a while!
Nu ska jag äta mat och vara lycklig över att jag har någon som lagar den åt mig!
Ciao!

171

Har blivit en himla slapp dag det här. Sitter framför TV'n, kollar på Fresh Prince.
Egentligen himla tråkigt. Jag vill göra något. Har ingenting att göra vid datorn heller. Gah! I'm losing my mind. Har inget nåt förslag på vad man kan göra? Eller några bra bloggar att läsa?
Ciao


170

Måste bara få kommentera detta jävla gnäll kring att Dessie, möjligen, kanske, har haft sex med en -hör och häpna- 25-åring!

Varför allt detta ståhej?

Dessie, lilla vän, om du inte har haft sex med en 25-åring, vad hemskt att folk säger det. Men:

Varför tar du inte och gör det istället, får lite bra sex och blir en mer avslappnad människa?

Galen värld, i tell you, galen värld.
Ciao.

169

Godmorgon alla barn!
Sitter i soffan och äter frukost tillsammans med Oscar, vi har en väldigt mysig morgon idag! Jag läser som vanligt aftonbladet och hittar den här artikeln.
Jag citerar Anna Anka, som artikeln handlar om

"Här tar männen hand om allt det ekonomiska, allt annat är en förolämpning mot både kvinnan och mannen i förhållandet../ I gengäld tackar kvinnan genom att vara attraktiv. Vilket är hemligheten bakom ett bra förhållande.../ Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen..."

Vilken fantastisk kvinna! Tänkt vilken självbild hon måste ha! Undrar vad hon egentligen ser när hon ser sig i spegeln?

Ett tag när jag läste artikeln tänkte jag "Men gud vad bra, de delar på arbetet. Han jobbar och hon tar hand om hemmet!". Men icket. Familjen Anka har både en och femton anställda för att "hjälpa" lilla fru Anka i sitt dagliga arbete. Som alltså är att vara snygg.
Åh, USA, välfärdens samhälle!

Ciao!

168

Äntligen hemkommen. Var roligt att ha mini-roadtrip, picknick och spela kort, men det känns också väldigt skönt att komma hem till mysig lägenhet!
Tänkte häva i mig resten av mackan framför TV'n, alldeles själv. Sen blir det bums i säng! Jag är faktiskt ganska nöjd, fastän mina öron är kalla. Men nu ska jag se var som går på trean, kram!
Ciao!

167

Åh, ni minns mackorna som jag berättade om? Mina supermackor? Ikväll är det knytkalas i SF-parken, och jag tänkte ta med mig en av mina underbara mackor dit. Jag och Oscar var och handlade ingredienserna idag, ta en titt!



Visst ser det gott ut? Åh, mums... Så det blir bara lite ciabatta och kräm just nu, så äter jag fetmackan ikväll i parken. Oscar är så fin som köper det här åt mig, eller hur?

Fast nu sjönk han i aktning, när han satte på något "Kolla vilka stora maskiner"-program på TV. Jaja, jag antar att man inte kan få allt här i världen.

Ciao!

166

Och så har man varit på elevrådsmöte. Maken till långdraget har jag ju aldrig varit med om.

Det pratas ju mycket om att internetdejting är större än porr på internet idag. Jag tycker att det är attans roligt! Jag tänkte dra till med nåt roligt argument i stil med att "Det är ju roligt att folk hellre letar sex än tittar på det".
Men så är det ju inte!
Speciellt inte i Sverige! Kom igen, här är vi ju så blyga att det är löjligt! Alla kollar på porr, inte alla har sex (men jag gör både och, I'm awesome...). Jag funderar på hur i helsike dejtingen kan ha blivit större.

Är det för att folk är så jävla desperata att de reggar sig på alla platser där de möjligen kan hitta nån som tycker om dem?
Tragiskt.
Ciao!

165

Sitter på skolan, lunchrast. Åh vad jag hatar dessa långa lunchraster! Korta ner dem och låt oss sluta tidigare!
Har köpt ciabattabröd att ha till frukost imorgon. Det är ett stort plus att Hotell och Restaurang-linjen säljer sina alster till billigt pris på skolan, blir så mycket billigare att laga mat och sånt.

Tydligen så har Carro varit med om BDSM, ytterligt intressant, eller hur?

Kanske knytkalas ikväll i SF-parken, vem vet?
Ciao!

164

Tänkte bara skriva en sak apropå Patrick Swayzes död.

För oss nittio (och åttio) -talister, känns det inte som att alla de gamla stora namnen håller på att dö för oss? Yngre generationer har ju Hannah Montana och crewen från Gossip girl och gud vet vad att se upp till.
Men nu är Michael Jackson död. Och Swayze.

Vad kommer härnäst? Clint Eastwood? Eller Arnold? Mick Jagger kanske?
Känns så himla illa, att alla ansikten som vi känt till, praktiskt taget hela vår uppväxt, snart är försvunna. Jag kanske går händelserna i förväg, men jag är ju också lite av en pessimist.

Nu blir det italienska, ciao!

163

Usch, godmorgon på er allihop. Är inte alls peppad idag, då har har drömt mardrömmar hela natten. Ni vet när man drömmer en mardröm, men man vaknar och inser att det bara var en dröm, och sen somnar man om och så är det inte hemskt längre?
Det hände inte. Jag drömde en mardröm, vaknade, konstaterade att det bara var en dröm, och drömde sedan samma sak om och om igen. Inte alls särskilt roligt, men vad gör man?

Sitter i alla fall här men min mysiga nya kofta och ska läsa lite bloggar medan jag äter frukost.
Ciao!

162

Nu; Sova. Ska faktiskt upp till skolan imorgon. Jag måste, måste, måste. Huvva, vad jag är dålig på att kliva upp om mornarna. Nej, nu ska jag inte ens läsa en stund, för då kommer jag bara att bli sittandes i flera timmar.
Ciao!

161

Nu får det bli till att blogga snabbt, innan Oscar äter upp alla chipsen! Sour Cream & Bearnaise, hur underbart låter inte det? Älskar bearnaise, fungerar till allt. Fint kött, ris, pizza... Yes, I might be disgusting, men det är så gott!

Tänkte i alla fall visa bilder på sakerna som köptes idag! (Och ja, bilderna är kassa, men det är för att de är tagna med en Iphone).



Jättemysig kofta. Verkligen jättemjuk och inte alls stickig! Åh, så mysig.



Enkelt lila linnet. Broderierna där uppe syns inte ordentligt, men det är jättefint!



Alright, det här blev nog den sämsta bilden. De ser väldigt klumpiga ut, inte sant? Men de är jättesnygga, älskar dem redan. Synd bara att det inte är tillräckligt kallt ännu för att ha dem!

Nej, nu blir det Kitchen Nightmare, de underbara chipsen och godis med Oscar!
Ciao!

160

Nu blir det till att åka och shoppa med mamma, lovar en update när jag kommer hem igen!
Ciao!

159

Jadå, det blir till att åka och shoppa med mor min! Lägger upp bilder på vad det blir senare ikväll.
Och Oscar ska på anställningsintervju! Himmel vad roligt, skulle jag vilja påstå! Kommer säkert att bli bra för honom att få en normal dygnsrytm och så.

Men men, nu ska jag ta på mig lite kläder och smeta in mig med Garniers PureA.
Ciao!

158

Godmorgon på er allihop!
Vaknade i morse. Kunde inte riktigt andas. Så det fick bli medicin och djupandas, men nu går det ganska bra. Men jag har minsann inte tänkt hatta runt på skolan, upp och ner i alla trappor, hela dagen.

Men men. Funderar på om man ska hälsa på mor min idag, hon hade hittat någon jättehäftig butik som var precis min stil och relativt billig. Och det lät väl trevligt, inte sant? Mja, nu har jag nog bestämt mig för att åka och hälsa på henne. Dvs om vi kan åka på just den där butiken.

Jag känner mig lite ensam. Önskar att någon spontan och vacker människa kunde höra av sig, så kan vi hitta på nåt mysigt.
Ciao!

157

Åh, filmen är snart slut så jag tänkte att jag skulle hinna skriva ett inlägg i pausen. Blir i alla fall till att sova när den är slut, jag har ju trots allt skola imorgon. Oscar försöker få mig att gå och lägga mig i tid, men han misslyckas. (Nej, du bryr dig egentligen inte om min skönhetssömn!)

Åh, romantiska komedier... I alla fall när man är på det humöret. Och det är jag nu. Det är så himla mysigt! Fast jobbigt med alla missförstånd hit och dit som måste klaras upp innan de lyckliga två kan få varandra...

Nej, se klart på filmen och sen sova, kram på er!
Buona sera!

156

Notting Hill på TV, känns väldigt mysigt. Har inte sett den på flera år känns det som. Ska lägga mig inlindad i ett täcke framför TV'n och ha en myskväll bara med mig själv!

Tänkte bjuda på lite bilder, nu när det ändå finns några.



Jepp, så här klär jag mig en söndag när det inte spelar nån jävla roll hur jag ser ut. Förutom att jag är attans snygg! Byxorna köpta på festivalen Urkult, t-shirten från H&M.



Jag är så dekadent! Tar ut pengar på Maxi!



Och här har vi den berömda mackan. Jag är så galet mätt just nu, efter att (nästan!) ätit upp två såna där! Mackor är egentligen himla tråkigt, men desto mer man har på den desto roligare känns det!
Just det, det var en sak jag tänkte skriva apropå mackan. Det är som sagt italiensk salami på den, och varför då? Jo, för att jag avskyr "vanlig" salami. Den har ju i princip ingen smak, och den känns så jävla B. Det finns ingen som helst tanke med den, utom att den ska vara typ en starkare skinka.
Nej, tacka vet jag italiensk salami.

Nu får det bli täcket och Notting Hill!!
(Känns som att ni borde få en bild av täcket, då jag skriver om det så ofta!)
Ciao!


155

Kom nyss hem efter en promenad med Oscar till Ica Maxi. Väl där insåg jag att nej, jag orkar inte laga någon mat ikväll. Så där gick planerna om spaghetti och köttfärssås om intet. Men det blir macka istället! Macka, vad är det för jävla middag då... Men det blir min macka! Min speciella macka!

Nom nom. Som grund har vi en ciabatta-baguette. På det tar vi smör, ost, sallad, gurka, paprika, aioli och italiensk salami. Mums! Funderar på att göra varm choklad till det också, men då är frågan om vi har någon O'boy. Hm, det måste undersökas.

Men nu måste vi packa upp maten!
Vad äter ni när ni inte orkar laga mat?
Ciao!

154

Ligger och vältrar mig i sommarnostalgi i form av musik, närmare bestämt Little Marbles. Inte hört dem? Jag är inte förvånad. Hitta dem här. Jag gillar speciellt "Melon" och "Rosa". Se så, lyssna på Little Marbles nu. Det är bra musik som luktar sommar och festival och mys.

Vilket påminner mig om en sak. Under Urkult, när det var öppen scen, var det en helt fantastisk tjej som sjöng. Jag kommer ihåg att en låt hette ungefär "We're two fuckt up butterflies". Men jag kommer för mitt liv inte ihåg vad hon heter. Någon som vet? Snälla berätta för mig, jag har letat som tusan men inte hittat henne.

Men seså, lyssna på Little Marbles nu.
Vilken musik gör er glad?
Ciao!

153

Godmorgon! Eller nåt i den stilen. Eftersom jag inte kom i säng förrän sex i morse har det som varit svårt att ta sig upp, är fortfarande galet trött! Har i alla fall lyckats smälla i mig en pizza (med tonfisk, nom nom) och ligger framför TV'n. Det finns verkligen inga bra program på en södag klockan fyra. Ynk.

Känner mig lite trött och mörbultad, så jag ska försöka vila en stund.
Vad gjorde ni igår kväll?
Ciao!

152

Äntligen hemkommen. Lite sent, men vad ska man göra? Tänke i alla fall hoppa i säng, för jag är så galet trött. Tänkte i alla fall bjuda på en bild av mig och en nyvunnen bekantskap!



Of course i hide the face, what would you expect?
Men det kanske syns att jag hade en trevlig kväll?

Godnatt/Buona sera!

151

Hej alla barn! Eller kanske hejdå, eftersom vi snart ska röra på oss! Känner mig helt vansinnigt snygg, och då har jag inte ens tagit på min mina nya älsklingar (skorna) ännu! Men, jag har ju faktiskt lovat en bild idag, så varsågoda!



Jepp! Så nu är det väl dags att böja röra på sig. Det är så himla synd att det börjar bli kallt och man måste täcka över sig med koftor, jackor och koftor. Missförstå mig rätt, jag tycker att sånt är mysigt, men det känns så himla dumt när man är uppklädd under...

Ikväll har jag tänkt ha galet kul, vad har ni andra för planer?
Ciao!

150

Har fortfarande inte lyckats komma på vad jag ska ha på mig... Fastnade med att läsa en massa bloggar och kolla communties och sånt istället!
Men nu ska vi laga mat så att vi klarar oss ikväll! Blir den berömda tomatsoppan med grekisk baguette och fetaost (Yes Carro, i know you wants it). Nom nom!

Känns som att vi har lite bråttom, ska egentligen vara på Ålidhem om typ fyrtiofem minuter. Men jag tvivlar starkt på att vi hinner laga mat, äta, klä på oss och ha tid för att jag ska sminka mig. Men vad tusan, fint folk kommer alltid sent!
Sant eller falskt?
Ciao!

149

Godmorgon! Lite sen kanske, men det är okej! Var så himla skönt att sova ut idag, och jag skulle säkert ha sovit ännu längre om morsan inte ringt och väckt mig. Har också tagit en lång och härlig dusch. Inpackning, bodyscrub, ansiktspeeling, hela grejen. Åh så skönt!
Känner mig riktigt fräsch och varm i hela kroppen. Ska väl snart börja välja ut kläder att ha ikväll också, det kan ta sin lilla tid, eller hur? Ska i alla fall försölalägga upp en bild på hur jag ser ut innan vi går i alla fall!

Läser aftonbladet, som vanligt på morgonen. Höstens hårtrend är tydligen en soft och avslappnad frisyr, istället för en perfekt, superstylad och stenhård frisyr. Vilken känns attans nice för mig med mitt långa, röda, lockiga hår. Mer avslappnat är så blir det inte.

Jaja, men nu är det kläder som gäller, ciao!

148

Gah!
Min dator håller på att dö och jag måste hinna skriva ett inlägg innan den lägger av helt! Okej, laddaren ligger bara tio meter bort, men jag orkar inte röra mig dit bort!
Nu är det i alla fall sova som gäller för mig, är så galet trött! Känner mig himla patetisk en fredagkväll, men jag lovar att bättra mig imorgon.

Tänkte också lägga in en bild i det här inlägget, men det blir svårt. Framförallt för att min kära fotograf (Oscar) sitter och spelar något attans nördspel. Jag hatar nördar! De håller honom uppe om natten med sina små beroendeframkallande spel, när han egentligen borde ligga och sova med mig!

Fast vi har haft en väldigt mysig kväll ändå. Wanted var awesome. Nästan ännu bättre när man har sett den en gång förut och kan hänga med på fler saker som man inte riktigt hade förstått annars.
Men som sagt, sova för min del.
Förresten, kan nån tala om för mig om Ormen i paradiset kommer upp inom en snar framtid? Börjar attans i mig sakna dem nu. Så om ni har hört något om dem, berätta det för mig!
Buona sera!

147

Hemkommen från affären och bytt om till mysiga kläder. Nu ska vi se film (Wanted, asbra, se den), äta chips och dip och bara ha det allmänt mysigt. I like it. Tror att jag kommer att lyckas hålla mig vaken. Inte lika länge som Oscar, men längre än elva som alla andra dagar i alla fall!
Vaknade förresten inatt 04.22 av att han fortfarande satt och spelade spel! Gah! Då gnällde jag på honom. Men tydligen så "vaknade" jag runt fem också, och svamlade något om rymdpiloter och att man måste hålla om mig... Haha, ja, jag pratar i sömnen!
Men det är ganska charmigt, vill jag påstå!

Film nu, ciao!

146

Alright, nu är jag hemma! Har ätit mat, men det var äckligt. Är man fattig är man så illa tvungen att äta blodpuddig. och det är okej, för blodpudding funkar (förutom namnet, usch). Men idag hade vi ett nytt märke, och det var inte alls gott. Blä.

Men nu ska vi gå ner på affären och handla lite inför imoron, kalas! Får bli en mysig promenad med Oscar, känns bra. Det är ju fredag, så egentligen borde man hitta på något. Men jag är så galet trött. Äh, jag får väl försöka hålla mig uppe och se på film eller något i den stilen.

Ciao!

145

En lektion kvar, men jag ska hitta rätt på mina svenska och engelskalärare och prata tenta istället.

Btw, det är ju många som ifrågasätter vilket kön folk har nuförtiden. Nummer ett var ju den afrikanska tjejen som vann i en löpartävling. Och sen är det Lady Gaga.
Och det står överallt i alla tidningar att man är osäker på vilket kön de har. Och på idrotterskan var "resultatet osäkert".
Och jag tänker, vadå osäkert? Hur svårt kan det vara att kolla om människan i fråga har kuk eller fitta?

Men nejdå, tydligen så är det jättevanligt att man har både och. Det var något helt nytt för mig.

Ska ikväll undersöka möjligheten att videoblogga, det vore väl roligt? Så kan jag häva ur mig otrevligheter på video istället för i text.

Men vad säger ni, Lady Gaga, kvinna eller man?
Ciao!

144

Jag måste bara få kommentera ett inlägg skrivet av allas vår blogganka Kissie.

"Vem vill bli rynkig i förtid (solarium räknas inte) och få grå hy?"

Hon syftar alltså på att rökning är dåligt.
Åh, vad jag höll på att garva ihjäl mig! Solarium räknas inte? Jag har i tidigare inlägg skrivit att Kissie om tio år skulle se ut som något hämtat ur en skräckfilm. Jag menar, kom igen, redan nu håller hennes hud på att krackelera. Solarium räknas inte?
Hu, jag skulle inte vilja möta henne i en mörk gränd. Svårt att se skillnad på henne och en anka med krokodilskinn.

Ciao!

143

Godmorgon på er allihop! Hade en helt fantastisk dröm (tro inte att jag är galen nu), där jag var gravid. Och som jag älskade den där magen! Så stor och mjuk och fin. Det var galet fint, men jag tror inte att jag ska skriva så mycket om den.

Läser återigen aftonbladet om den här lille sötnosen! Åh, jag vill ha honom! Han ser så glad ut! Och energisk, liten, söt... Han röst är jättesöt! Åh, tänk om han ändå kunde bo hos mig.
Men men, man kan väl bara drömma.

Idag är en bra dag, har bara tre lektioner. Men nu är det dags för mig att göra mig i ordning, kram på er!
Ciao!

142

Nu när jag har byggt på bilden om att jag är en anständig tjej som är snäll och trevlig tänkte jag förstöra det lite. Eller, det är klart jag är snäll, kom igen? Men jag har tankar som alla andra, åsikter som alla. Och allt kanske inte är PK. Men allt måste inte vara PK, tänk så tråkigt allt skulle vara då?
Min favoritkaraktär i litteratur är ju trots allt Lord Hery Wotton ur The picture of Dorian Gray.

Så:
Jag klarar inte av fula eller utvecklingsstörda människor alls. Jag tror att det var bland de första sakerna jag sa till Carro, och hon blev alldeles förskräckt. Men det är sant!
För det första, utvecklingsstörda. Jag vet inte, usch. För det första tycker jag inte att de ska få ha barn, för stackars barn! Vem vill föra vidare det? Vem har den grymheten? Jag känner mig bara obehaglig till mods i närheten av utvecklingsstörda. Klart jag tycker att det är synd att folk är så. Men jag vill inte ha dem i min direkta närhet. Jag vill inte ensha dem i min indirekta närhet!

Och så har vi de fula. Jag vill kunna umgås med mina vänner och tycka att de är vackra. För jag menar, kom igen. Utseende är en diskussion som alltid kommer upp.
Jag älskar vackra människor! Och avskyr fula. De har samma rätt att existera som jag, men ta bort dem från mig! Samma sak där, jag vill inte ha dem i min närhet. De gör mig obehaglig till mods. Var tittar man? Tittar man?

Nej, men nu har jag stannat uppe länge igen. Tänkte ge er en låt att lyssna på, men framförallt är den videon som är häftig. Panic! At the disco - But it's better if you do.
Se till att ni är över 18, annars får ni inte se den!

Nu ska jag sova, skola imorgon. Men sen är det helg!
Ciao!

141

Nu är jag mätt och glad! Och ganska trött för den delen. Åh, skräpmat... Fast jag försöker ändå att inte ha det galet onyttigt, dricker t.ex. Ramlösa istället för läsk. Bjuder på några bilder från vårt restaurangbesök!



Vår mat, nom nom.



Say hi to me! I'm posing with the french fries...

Ikväll ska jag skriva klart den där förbannade samtalsanalysen, samt skriva tio sätt som man kan minska sin bensinkonsumtion på. Usch. Fast jag har sovmorgon till 10.40, känns jävligt nice!

Så, hjälp mig. Hur tusan kan man minska sin bensinkonsumtion?

140

Nu är jag hemma. Är egentligen på galet dåligt humör, men det är nog bara för att jag är hungrig och trött. Men det ena ska vi lösa med att åka in till stan och äta på Max, nom nom, och det andra löser vi nog med att jag går och lägger mig relativt tidigt.

Tänkte visa er vad jag använder för att skriva alla mina inlägg!



It's the dear laptop, yes.
Nej, nu ska jag snabbsminka mig lite innan vi tar bussen om tio minuter, kram på er!

139

Nu är det snart dags att röra sig upp mit sjukhuset. Får hålla tummarna för att jag inte har lungcancer eller något annat roligt, utan att det bara handlar om astma.

Tänkte ge er ett boktips (eller tre), nämligen Johanne Hildebrandts triologi om Freja, Idun och Saga. I den ordningen. Det är skönlitteratur som är baserad på nordisk mytologi, väldigt häftiga böcker. Read them!

Nu ska jag fortsätta med spelen. Känns så roligt att ha ett projekt igen.
Förresten, har ni läst en annan Umåebloggare, nämligen Foki? Härlig tjej som bloggar om det mesta, kolla in henne!

Ciao!

138

Hallå på er!
Sitter i väntan på att naturkunskapen ska börja och läser alla bloggar jag följer. Och jag funderar på en sak. När Dessie skriver om saker hon aldrig vill ska hända är en av dem "Att jag bara uppdaterar min blogg en gång per dag".
Är det så? Måste man uppdatera miljoner gånger per dag för att folk ska vara nöjda?

Ciao!

137

Godmorgon på världen! Ärlite strssad, snart dags att ta bussen till skolan!
Men idag blir det en kort dag, börjar 10.40 och måste vara på sjukhuset 14.15. Ska äntliga kolla upp varför mina lungor låter som de låter. Varför i helvete låter jag som The Grudge vissa dagar?
Ja, det är det vi ska ta reda på idag.

Nu, smink och frukost och såna saker!
Ciao!

136

Dags för dagens sista blogginlägg nu, tror jag. Efter att jag tragglade med matten satt jag och Oscar och myste ett tag, sen var det promenad. Myspys. Och vit choklad! Åh, så jag älskar vit choklad. Men jag tror att jag har överkonsumerat det en smula, det känns inte lika gott som det har gjort en gång i tidens.

Låten för idag får bli en nostalgitripp! N*Sync - Bye bye bye.
Är det inte sann nostalgi, så säg? Jag lyssnade minsann på N*Sync när jag var liten! Och Spice Girls! Och Markoolio! Aqua, All Saints och naturligtvis Britney Spears! (Dock inte Backstreet Boys... Hm).
Åh, det ljuva nittiotalet.

Nej, nu får det bli att läsa klart Romeo och Juliet (Åh, så roligt), och sedan sova bums. Funderar på att skippa första lektionen imorgon, då den ligger så jobbigt till och vi ändå bara ska se film. Hm, tål att tänkas på.
Well, well, godnatt på alla vackra människor!
Ciao!

135

Nu är jag less. Jag är inte nåt vidare mattegeni, kan jag villigt erkänna. Har aldrig gillat matte. Aldrig satsat på högre än G. Men första året på gymnasiet hade vi en så grymt bra lärare, att jag faktiskt ansträngde mig. Jag fick fortfarande bara G, men jag var nöjd, för att min lärare var så stolt över att jag försökte. Det kändes bra.

Men nu. Matte B. Ny lärare. Hon är lika gammal som Gud känns det som. Luktar som det också.

Och jag förstår absolut ingenting.

Så ikväll har jag suttit med Oscar och verkligen försökt förstå! Och det är så jobbigt! Jag anser mig själv vara en intelligent människa. En riktigt intelligent människa faktiskt. Men matematik... Jag verkar inte ha fått de generna av far min. Ofta så dyker det bara upp en blockad i hjärnan och det tar totalstopp. Jag måste få förklaringar om och om igen, och kommer sällan ihåg dem efteråt.
Men nu har jag i alla fall jobbat lite grann. Ska försöka mer imorgon. Nu är det dags för TV-mys!
Ciao!

134

Blev inte av att åka ner på stan, blev att sitta och planera lajv istället! Nu ska jag arrangera Spelen!

Ikväll, efter att vi har ätit, ska vi städa köket. Jag vill inte! Jag vill fejka att jag är sjuk, så kanske jag slipper... Eller inte, eftersom Oscar läser min blogg. Himmel vad opraktiskt!

Men nu blir det till att laga mat! Om jag lägger upp receptet här ska ni inte vänta er några mirakel, jag följer inga speciella mat. Jag tar lite av det där, lite av det här, och sen blir det bra!
Ciao!

133

Nu slutar jag om fem minuter, då är det dags att röra mig ner mot stan! Det vill säga Umeå, kulturhuvudstad 2014!

Känns lite trist att sluta nu egentligen. Resten av klassen har ju svenska (Jag har inte svenska eftersom jag ska tenta bort det ämnet), och stannar i skolan en timme till. Vilket betyder att jag måste gå själv, inte så roligt! Men man måste väl.

Jag vill ha en kamera! Det skulle göra så otroligt mycket för min blogg. Men får man någon kamera? Icket. Finns det någon som vill ge mig en kamera? Icket. Har man råd med en kamera? Icket.
Ack, du hemska värld.

Ciao!

132

Sitter här på matematiklektionen med min manager, designer, blivande sambo... Carro såklart!

Usch, slutar om tjugofem minuter, sen blir det att åka in till stan. Ska laga mat ikväll, mums mums! Lägger upp receptet här på bloggen sen, så får ni se hur gott jag och Oscar ska äta ikväll. Blir till att städa köket också, just nu ser det helt förjävligt ut.

Jag gillar absolut inte att städa, när jag inte är på humör. Men vissa dagar går det som på automatväxel. Idag är inte en sån dag. Vad gör ni när ni slutat skolan/jobbet?
Ciao!

131

Tänkte att jag skulle skriva lite om vilka bloggar jag följer, eller väljer att inte följa, vad jag tycker om dem and so on. Vad säger ni om det?

- Vi kan börja med en tjej jag gillar, nämligen Julia Skott. Bra skriverier, en blandning mellan så-här-gör-du-ett-sotat-öga-videos, samhällstexter, mediaprat och gud vet vad. Jag stör mig ofta på bloggare som inte kan skriva ren svenska, men här har vi en tjej som fattar grejen. Riktigt bra blogg, uppdateras ungefär en gång om dagen. Kom igen, läs Julia Skott!

- Nimrod - En ordinär psykopats vardag. Följer även denna blogg dag för dag, räknar mig in bland hans "fruar". Nimrod skriver om sex, vardag, practical jokes, ångest, fester och filmer. Galet bra blogg, och även där ren svenska.

- Kissie! Vad ska man säga om denna tjej. Hon är ju helt fantastisk. Jag är lite kluven, man får ju höra till höger och vänster om att Kissie bara är en fiktiv karaktär, och i sådana fall är det ju en helt fantastisk idé. Men då blir den här texten om den fiktiva karaktären Kissie; Kan någon människa vara på det viset?
Det är galet mycket "Åh vad jag är häftig, jag älskar att vara en kändis, fniss. Nej, jag vill inte säga hur jag fixar håret, ni kommer bara att härma mig för att alla vill vara som jag!"
Nej, där håller jag med Nim. Vem sjutton ser faktiskt ut så där idag? Jag vill inte veta vad hon kommer att ha för hy när hon är trettio, blir ju som något hämtat är en skräckfilm.
Men det är klart jag läser hennes blogg. Jag och tjugotusen andra. Jag erkänner, hur kan man inte fascineras av denna varelse? Språket här ska vi knappt ens prata om. (Oskuld? Fan heller.)

- Sen måste ju ju självklart komma till Dessie! Känd från bloggkrig med Kissie! (Jag citerar Bloggtipsarna "Snart kommer väl Tussie och Bessie och Missie och Pissie också..")
Skriver i princip i samma stil som Kissie. Lite bättre svenska, långt ifrån bra. Läser inte Dessie lika ofta som Kissie, kanske för att hon inte är lika uppåt väggarna. Men det är fortfarande "Jag är känd, ni älskar mig, men jag vill inte ha något med er att göra för ni är inte lika häftiga som jag". Suck.

- Angiie. Förmodligen den mest genuina av alla bloggar jag läser, och den som känns mest hemtrevlig. Angiie skriver om barn, ekonomi, fester, kläder, att söka jobb, alla de små vardagsproblemen som man stöter på varje dag. Jag gillar henne skarpt, och hoppas se henne på nästa Urkult!


Nu kanske ni både har fått lite tips, eller blivit smått irriterade. Men det löser vi på något sätt!
Nu ska jag nämligen skriva en samtalsanalys!
Ciao!

130

Återigen samhällskunskap. Jag gillar det inte, men vad gör man? Det är bara att sitta av tid känns det som. Jag börjar bli less på det här nu. Gravt mycket fördomar som kastas runt i klassrummet just nu, man vill bara skrika. Gah.

Funderar på vad man egentligen ska hitta på ikväll. Eller jag vet inte, jag vill nog gärna gå och lägga mig tidigt också.

Men! Åter till samhällskunskapen!
Vi diskuterar stadsdelar. Det som gör mig så frustrerad är folk som tycker "Nej, vi vill inte bo på Ersboda, det är så stökigt där. Om jag har varit där? Nej, men det spelar väl ingen roll.

Det är sån idioti! Får ta och lugna ner mig så att jag kan lägga fram ordentliga argument. Puh.
Vi diskuterar var man helst respektive helst inte vill bo i Umeå. Stadsdelen Ersboda har fått galet många 'helst inte' röster.
Min mamma bor på Ersboda. Jag har bott på Ersboda sedan jag var tolv. Och jag håller med, klart det förtjänade ett dåligt rykte. Förtjänade. Inte längre. Varför inte? Jo, för att Ersboda som stadsdel har gjort ett enormt uppryck!

Bland annat tycker jag att fritidsgården Athena gjort ett grymt bra jobb, framförallt under sommaren. De åker runt i sin fina bil, pratar med alla, försöker upptäcka eventuella oroligheter.
Sen skulle jag vilja ge en eloge till Ersboda SK. Det verkar som att alla ungdomar på Ersboda är engagerade i antingen fotboll eller innebandy, och det rejält.

Det känns som att Ersboda mer och mer blivit ett fritids-och sportområde än ett slumområde. Hur många fotbollsplaner finns det? Låt mig räkna... Tre gräsplaner, en konstgräsplan och en grusplan. Fem stycken!
Och det visar sig ju dessutom att ersbodalagen är riktigt bra? Who could have thought?

Nej, Ersboda har gjort ett fantastiskt kliv uppåt. Och därför tycker jag att det är synd att fördomar lever kvar genom okunnighet. Jag trodde inte att ungdomar skulle vara så konservativa, trodde att det hörde femtio- och sextiotalisterna till.
Men icket. Fördomarna fastnar som lim på allt och alla. Synd.

129

Godmorgon på er allihop! Här uppe blåder det, jag skulle inte bli förvånad om det snart börjar regna. Och vad ska jag göra nu på morgonen? Jo, jag ska ut i skogen med min klass. Och jag vet inte, typ plocka blommor eller något sånt. Jätteroligt! Nej.

Läser aftonblet, och får upp en artikel om att "Den Elake kocken", Gordon Ramsay har gjort sexuella inviter mot Sveriges egen Mat-Tina! Ramsay framställs som väldigt fräck i artikeln.

I say: Vem vill inte ha en sexuell invit av Gordon Ramsay?!

Puh. Det finns ju anledningar till att man kollar på matlagninsprogrammet! Den skotska brytningen, de bitska kommentarerna, det starka ansiktet...
Vad tycker ni?
Ciao!

128

Skulle ha gått och lagt mig för en halvtimme sedan, så det får bli ett bort inlägg. Inte alls peppad på skola imorgon, men vad gör man? Usch. Nydushad, varm, ren... Finns det någon härligare känsla?

Och jag har världens idé till Oscars födelsedagspresent!

Godnatt alla mina sötnosar!

127

Hemma igen! Tänkte att jag skulle skriva en rad eller två innan jag sätter mig och myser med Oscar framför TV'n. Hur har ni det ikväll? Jag vill gärna veta. Det är så roligt att få en inblick i folks liv. Är du ledsen? Glad, över vad? Snälla berätta för mig.

Var som sagt och hälsade på min mamma ikväll, åt bacon och makaroner. Det var galet gott! Jag äter nästan aldrig bacon, eftersom Oscar inte tycker om det. Kan ni fatta det? Inte tycka om bacon? Knasigt.

Jag måste säga att jag aldrig lyssnat riktigt på Michael Jackson, eftersom han ligger lite före min tid. Men han har gjort en hel del bra musik. Låten jag tycker att ni borde lyssna på är Michael Jackson - They don't care about us.

Grymt bra låt, älskar rytmen, att den är så tydlig och hård.

Och till en grymt rolig nyhet! Umeå är nästa Kulturhuvudstad! Grattis till oss!

Nej, nu ska det bli TV-mys med Oscar. Lovar er ett till inlägg innan jag går och lägger mig! Men berätta förmig, hur har ni det? Så har jag något att läsa innan jag går och lägger mig.
Ciao!

126

Okej, då slutar man om tio minuter... Kan inte tiden gå fortare? Jag vill att det ska vara fredag idag. Det känns som det, eftersom jag är så himla trött. Men nejdå, veckan har fortfarande bara hunnit fram till tisdag. Usch. Nej, jag gillar inte alls det här.

När jag slutat ska jag nog röra mig ner mot stan, träffa Oscar, kanske köpa mig en cheeseburgare. För att vara helt ärlig; jag älskar McDonalds små cheeseburgare. Fast med endast ost. Såå mumsigt!

Kan ju vara en skada också. Jobbade där en hel sommar och fick personalmat. Visserligen blev jag riktigt less på maten efter ett tag, men jag vande mig samtidigt vid att äta den maten. It's addictive...

Ska försöka blogga hemma hos mamma också, annars får det bli en uppdatering senare ikväll!
Ciao!

125

Samhällskunskap B. Säkert jätteroligt om man har en bra pedagog. Men det har vi inte. Det spelar ingen roll hur mycket kunskap du har som lärare, om du inte är pedagogisk har du ingen möjlighet att lära ut det du kan. Jag vet inte, jag är allmänt irriterad på hur läraryrket ser ut idag.

En lärare har för många arbetsuppgifter i proportion till sin lön. Så är det bara, det vet vi. De ska kunna se och uppmärksamma ca 30 elever i en klass, och man har kanske fem, sex klasser i veckan. Hur ser och uppmärksammar man bortåt 120 elever i veckan?

Det går inte. Som Oscar säger "En lärare ska vara psykolog, kompis, förälder, och till råga på allt lära ut sitt ämne. Det går inte i längden." Och det gör det ju faktiskt inte.

Men sen finns det ju lärare som struntar i allt vad pedagogik och ansvar heter. Jag skulle säga att det är den äldre generationen. Och därför tycker jag att det är så jävla synd att alla nyutbildade lärare sitter utan jobb, medan femti-och sextitalisterna sitter på sina arslen med anställningsskyddshelvetet!
Jag blir galen.

Och jag har tråkigt, har kollat igenom alla mina communities, alla nyhetssidor... Vad ska jag göra? Förslag?
Ciao!

124

Kolla, kolla!
Detta är alltså den preliminära bloggdesignen. Carro sa ungefär "Du får den här nu. Tills jag har bråkat klart med den riktiga. För jag hatar din rosa! Jag dör varje gång jag ser den!"

Så nu har jag den här istället! Vi sitter och gör ingenting i väntan på att samhällskunskapen ska börja. Jag gillar inte raster och håltimmar, slutar hellre tidigt. Men det är väl ingenting man kan göra åt saken.

Vad gör ni vid den här tiden på dygnet?

123

Naturkunskap! Himmel se roligt!
Som sagt, inte riktigt mitt starka ämne, men vi håller mest på och packer ryggsäckar inför skogsexkursionen imorgon. Det kommer säkert bli roligt att hatta omkring i Gammlia halv nio på morgonen. Åh, vad jag är peppad. Åh, åh. Naturkunskap!
Nej.

Ikväll ska jag åka och hälsa på mamma, så blir hon nöjd och glad. Men hon kommer säkert att bli besviken ändå, eftersom jag inte är intresserad av att stanna särskilt länge. Slutar 15.30, sen åker jag dit. Har egentligen inte ens lust att stanna över middag, men vad gör man inte för familjen?
Lär bli en tidig kväll ikväll, höll på att dö i morse.

Nej, fokusera på fanerogamer. (Yey...)
Ciao!

122

Usch. Det här är inte en bra morgon. Det var jävligt tungt att gå upp, det är ännu tyngre att inte gå och lägga sig igen. Det är ju faktiskt väldigt lätt att bara sjukanmäla sig och stanna hemma i sänge, å, vad mysigt... Men Oscar skulle bli besviken.

Läser aftonbladet.se, och tydligen så börjar det finnas missnöje mor Obama och hans "vänsterpropaganda". Vänsterpropaganda? Vad är det för skitsnack? Tydligen handlar ståhejet om att Obama tänkte hålla ett tal till alla elever i USA och uppmuntra dem att jobba hårt.
Och då blir högerledet helt till sig i byxorna, och Obama är djävulen själv.
Säga vad man vill om USA, men politiskt känns de som små barn. Eller för sent utvecklade barn. Jag tycker inte om det. För även om Obama har fört den amerikanska politiken ett steg framåt, så funderar jag på om USA är redo för honom och hans "radikala" idéer. Jag hoppas det.

Nu: Frukost, smink, borsta tänder, skola! (Ungefär i alla fall).
Ciao!

121

Nej minsann, nu får det bli dags att gå och lägga sig, ska ändå upp runt sju imorgon. Måste gå upp och prata med rektorn imorgon, har fortfarande inte fått någon prövande lärare till kurserna jag ska tenta av. Jag blir galen! De vill verkligen inte att jag ska klara av tentorna. De vill inte ens att jag ska försöka, för att det kräver så mycket resurser. Det svenska skolsystemet är bra, men det har sina svackor.
Jag menar, kom igen. Om jag känner att jag klarar en kurs, behöver inte läsa den, utan skippar den för att kunna fokusera på saker jag tycker är svårt (som matte och naturkunskap), varför kan de inte vara stöttande? Gud vet hur mycket jag har tjatat för att få göra de här tentorna...

Usch. Nej, men det löser sig. Jag är faktiskt rätt säker på mig själv i det här. Jag tror minsann att det ska gå vägen.

Sova!
Ciao!

120

Okej, never mind, Carro har gjort en bloggdesign åt mig! En preliminär, men ändå! Så nu tycker jag att vi allihop öser en massa kärlek över Carro, she's awesome!

119

Nu har Ez åkt hem, jag och Oscar sitter och kollar på 2 1/2 men. Ska väl snart gå och lägga mig. Har verkligen föresatt mig att jag ska kliva upp varje dag och lyckats ta mig till skolan. Svårt som attans, men jag vill verkligen ha det där studiebidraget...

Var på biblioteket idag, lånade böcker som gjorde mig deprimerad. Först The picture of Dorian Gray, som faktiskt är en sjukt bra bok. Den är helt okej. Men sedan gick det bara utför...
1. Fem dramer av Shakespeare för barn. (Ganska okej, men ändå inte.)
2. Romeo och Juliet. (Här börjar det gå utför. Ingen riktig kvällsläsning.)
3. Romeo and Juliet. (Och här dör jag lite på insidan.)

Missförstå mig rätt, jag har ingenting alls emot Shakespeare. Men när jag har en vecka på mig att läsa pjäsjäveln och lära mig den såpass mycket att jag kan diskutera den i en provuppsats, då är jag lite nervös.
Men jag tänkte ta det stegvis. Först enkla versionen, sen riktiga på svenska, sen riktiga på engelska, eftersom det är till Engelska B-tentan.

Puh. Jaja, nu ska jag kura ihop mig i soffan med cheese crunchers, vit choklad, Oscar och saft. Mums mums.
Ciao!

(Btw, jag tror att Carro håller på med bloggdesignen...)

118

Fan! Jag hade precis skrivit ett blogginlägg, men sen jävlades Oscars nätverk med mig och tog bort hela skiten! Fan! Nu blev jag aggressiv. Allt suger.

Nejnej, det var skrev var ungefär: TACOTIME! TRUE BLOOD! För er som inte har sett serien True Blood, do it. Och ha överseende med att de första sju avsnitten suger. Man måste ändå se dem, för att förstå resten, men de suger. Men sen blir allting hur bra som helst!

Men, Ez är här och det ska vara awesomekväll, ha så kul ni också!
Ciao!

117

Egentligen har jag håltimme. Eftersom jag inte har svenska. Men vad fasiken gör man egentligen på en håltimme? Absolut ingenting, så jag sitter här på svenskan i alla fall, och gör ingenting alls.

Varför jag inte har svenska? Har faktiskt varken svenska eller engelska, eftersom jag ska tenta bort de kurserna. Känns som att jag bara sitter av tid när jag är på de lektionerna. Så om fyra veckor ska jag skriva några prov, och sen är det överstökat!
Har aldrig haft problem med språk. Svenska och engelska, och italienskan nu i gymnasiet. Inga problem.

Carro är lat som attans, så ikväll ska jag stå med piskan över henne (via msn) så att hon kämpar på med bloggdesignen. Vill att den ska bli klar! Känns så himla opersonligt med blogg.se's mallar. Känner ni också att det borde bli av kan ni ju skriva en peppande kommentar åt henne!

Men en bra sak med den här lektionen är ju att Carro inte har något att göra, så vi kan sitta och snacka lägenhet! Awesomeness. Och så kan jag söka jobb, men det är fortfarande attans tomt på den fronten.
Jag har insett att jag är dålig på att skriva personligt brev, har ni några tips?
Ciao!

116

Åh vad jag är duktig! Jag är uppe! Jag ska till skolan! Jajemen, jag har koll idag. Har börjat klä på mig, läser nyheterna lite smått... Läser aftonbladet och får upp denna artikel.
En kyrka i Karlskoga har börjat med starkvin istället för alkoholfritt vin till nattvarden, för att förhindra att svininfluensaviruset skulle spridas genom muggen. Min reaktion; Vad i helvete?

Jag är inte ett stort fan utav svenska kyrkan. Jag blev ännu mindre ett fan av svenska kyrkan när jag fick se nattvarden för första gången. Det som stötte mig mest var barnen. Eller, barnens föräldrar, som leder fram dem till altaret och för bägaren till deras läppar. Vad fan är det för jävla indoktrinering? Inte okej, inte okej...
Men nattvarden lär ju bli himla mycket roligare för sexåringarna nu, himmel vad det ska snurra för dem. Nej, sånt här gillar vi inte...

Men, nu blir det frukost och sedan skola!
Ciao!

115

Slut film och dags att gå och lägga sig. Filmen vi såg hette Adventureland. I liked it, men den var inte alls vad jag hade förväntat mig. När det står "Adventure, drama, comedy"... Ja, då ska man aldrig veta vad man kan förvänta sig. Det var väldigt mycket ungdom, knark, missförstånd... Allt sådant som hör våra unga år till. Men det är klart jag gillade den. Eller, jag ger den 6/10. Sen får ni väl själva fundera över om ni vill ge den en chans eller inte.

Dagens låt för er att lyssna på Nelly Furtado - Maneater.
Jag älskar att dansa, men får sällan tillfälle. Är man sjutton är det inte lätt att hitta någonstans att dansa på. Men den här låten får mig verkligen på humör! Åh, längtar till Urkult i sommar, världens bästa festival...

Vilket får mig att tänka på en sak; Jag och Ez ska ju ha festivalsommar i sommar. Åka runt med buss och besöka så många festivaler vi kan (och Christiania...), spelar ingen roll om vi har band eller inte. Men det kommer att bli party!

Kanske är för tidigt att tänka på det, men vilka festivaler ska ni åka på i sommar? Har ni några tips?
Ciao och godnatt!

114

Okej, nu är man tillbaka i hemmets lugna vrå igen. Himmel vad skönt. Top Model på TV, men vi ska nog snart slå igång en film och ha den efterlängtade myskvällen.

Skola imorgon, träffa Carro, se hur långt hon har kommit på den nya bloggdesignen. I övrigt är jag inte så peppad på att gå dit. Det är lite lustigt, jag ser det som "jag måste gå dit, annars får jag inga pengar". Studiebidraget alltså. Nu när jag inte har jobb längre är den där tusenlappen i månaden allt jag har.

Film nu, vad gör ni ikväll?
Ciao!

113

Ojojoj, nu sitter jag hemma hos mamma och tänkte hinna blogga innan maten är klar. Lillebrors lag vann sin match med 10-2, lillasysters lag vann med 4-2. Hon är helt fenomenal som målvakt, alla trodde att sista målet skulle gå in, men icket!
Barnfotboll är väldigt speciellt, alla är så himla engagerade. Och man ser direkt att vissa tjejer i syyrans lag verkligen har det där extra... Men jag är ingen fotbollsmänniska, har aldrig varit. Nej, jag har faktiskt aldrig spelat fotboll. Har gått i gymnastik, karate och simmat en hel del i mina dagar, men inte fotboll. Jag tror att det beror på att lagsporter inte är min grej.

Nu blir det tacos, och sedan hem till Oscar igen för myskvällen, vilket påminner mig om en sak! Jag har inte fått några förslag på vilken film vi ska se! Kom igen nu, hit me with it!
Ciao!

112

Har sett lillebrors match, är på väg till lillasysters. Hinner inte blogga, men gör en uppdatering när jag kommer hem, för nu åker vi igen!

111

Godmorgon världen! Jag tycker mig minnas att jag ställde en väckare på elva, men vaknade tjugo över utan påtryckningar. Vad i helsike hände med väckningen, tänker jag. Jag har säkert stängt av den i sömnen, som vanligt.

Idag blir det till att åka och hälsa på mamma, se lillasysters fotbollsmatch och sen hem för en myskväll.
Dagens frukost; Crunchy-müsli med mjölk och några bitar av baguetten som blev över igår. Mums mums. Ska krypa ihop här framför TV'n och ha det bra, men jag måste nog börja röra på mig mot mamma klockan ett, så att jag inte blir sen.

Just det! Jag och Oscar kommer att bråka hela kvällen om vilken film vi ska se på myskvällen, och jag kommer säkert att förlora för att jag inte har några egentliga förslag. Så ge mig förslag nu!
Ciao!

110

Nu får det bli ett rackarns kort inlägg, för jag håller på att falla ihop av trötthet. Oscar kommer nog att sitta vaken hela natten, men jag har inte riktigt den förmågan. Jag älskar att sova. Åh, så skönt... Varma täcken, mysiga kuddar, en mjuk madrass, bara att kura ihop sig... Finns det något bättre?
Ciao!

109

Åh himmel vad jag är trött. Och mätt! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till, sitter mest och degar och kollar på TV. Vet inte ens vad jag kollar på, nåt random svenskt program, eller film kanske. Någon som vet vad det kan vara? Ser ut att handla om någon väldigt mentalt störd tjej...

Dagens middag: Tomatsoppa, fetaost och baguett.
And we do it like this
Keldas tomatsoppa för tjugolappen, krydda efter smak, gärna mycket oregano.
Skär upp baguetten, gärna i fina små skivor.
Skär upp fetaosten i små tärningar, men hela förpackningen behövs nog inte.

Ät! Nom nom. Jag tänker nog inte skriva upp mina specialsteg i hur man äter den här maträtten på bästa sätt, det får ni lösa själva. För det är inte svårt att äta soppa, minsann.

Det verkar faktiskt vara en bra film, så jag tror att jag ska ägna mig åt den och kolla omkring på bloggarna jag följer. Vill ni ha ett tips, läs Angiies blogg!

Några tips på fler bloggar som ni gillar?
Ciao!


108

Okej, musikalen sög. Enough said.

Väl efter det insåg vi att det var tjugo minuter kvar tills tvättiden började, och vi skulle hinna handla också. Inte kul! Så nu hör jag Oscar komma hem från Maxi medan jag har burit ner den groteska mängden tvätt ner i tvättstugan. Puh. Jag vet inte om ni har varit med om det, men ibland så protesterar tvättmaskinen. Typ, för att man har lagt för mycket tvätt i den och luckan går inte riktigt att stänga. Det hände mig, men jag hittade lösningen: Våld!
Så nu har jag inte tänkt göra någonting alls, förrän tvätten ska ur maskinen igen. Det tar på krafterna att vara sjuk, aktiv och duktig.

Funderar över vad som ska göras ikväll. Jag är nästan för trött för att göra något, men det är lugnt. Jag tillhör inte skaran som känner sig tvungna att hitta på något för att det är lördag kväll, nejdå. Men vi får väl se, nu ska jag bara titta på TV och se på när Oscar lagar mat. Han är så fin den pojken.

Några förslag på vad jag kan göra ikväll? Som inte är så utmattande?
Ciao!

107

Okej, nu sitter jag här med sminkväskan i högsta hugg. Musikalen börjar om femtio minuter, så nu är det snart dags att åka! Fick ett återbud på en av biljetterna nyss, men det var bara att plocka in någon annan, så det löste sig direkt!
Tror inte att den kommer att vara längre än två timmar. Jag tror också att jag kommer att komma hem efteråt, så då kan jag ge en uppdatering om hur det var!
Men nu ska jag återgå till sminkingen och att kolla så att alla är medvetna om att vi åker snart, hoppas ni får en lika trevlig dag som jag ska ha!
Ciao!

106

Godmorgon på världen, hur är det med er idag? vaknade med lite ont i huvudet, men jag får ta en Ipren så att det ger med sig.

Idag ska vi väl försöka göra någon form av lunch, och sen åka till SkyCom för att se musikalen Penalty Killers. Kommer att bli jättekul, lyckades fixa till mig fem biljetter, så vi blir ett gäng som ska dit!

Men allt kan inte vara musikaler och sånt. Tvättid mellan 19-22, hur kul är inte det? Yay! Nej huvaligen. Åh, jag drömde att Oscar hade plockat ihop all tvätt som ligger utspridd, och sorterat den. Men det var som sagt bara en dröm. Då blev jag lite ledsen. Jag menar, att tvätta är ju i sig inte särskilt jobbigt, det är ju bara att hiva in i maskinen. Men det är allt runtikring; sortera, bära, vika, stryka, samla ihop... Nej usch.

Men man måste ibland göra sådana saker också.
Vad händer för dig idag?
Ciao!

105

Okej, nu ska jag fan sova. Jag är bara gnällig, trött, ont i huvudet och elak mot Oscar. It has to end. Så här blir det när jag ansträngt mig för mycket och egentligen borde sova.
Det borde finnas en lag på minst elva timmars nattsömn och en siesta på två timmar. Åh, det skulle vara himmelriket.

104

Äntligen hemkommen. Suck. Har inte ont i huvudet, har sjungit sönder rösten och gjort mig illa i foten, men på det hela taget en ganska nice kväll.

Den lilla personalfesten vi skulle sjunga på var inte så liten. Det var snarare nära tvåhundra personer. Helt sanslöst. Hur ska fem personer höras i en sal med den folkmängden, utan tekniska hjälpmedel? Jag kan tala om för er att det är omöjligt. Men vi fick hatta omkring, sjunga lite överallt, så att alla fick sin del av underhållningen. Tror de flesta var nöjda i alla fall, det var många som kom fram och berömde oss.

En sak som jag kom att tänka på nu; Jag är inte duktig på att sjunga. Jag är inte dålig heller, det låter okej. Det låter som ungefär vilken människa som helst som sjunger. Men när man tar på sig lite häftiga kläder och har utstrålningen, så haglar komplimangerna över en. Det är spännande.

I alla fall; det var jättemumsig mat också. För potatis, kräftstjärtar, västerbottensost i en härlig blandning. Sen älg med svampsås. och små vita bröd med Philadelphiaost. Åh nom nom. Och efterrätten: Pannacotta med hjortronsylt.
Okej, jag skrev det bara för att låta fancy. Var alldeles för nervös för att äta av varmrätten och efterrätten var, rent krasst, inte den häftigaste pannacotta jag ätit. Och det säger inte lite, då det är min favoritdessert och jag kan äta det som godis flera gånger i veckan. Jag skulle faktiskt vilja påstå att min egen pannacotta var jäkligt mycket bättre än deras.
Men man ska inte klaga på köket, kom igen. Att laga mat åt 200 personer är en bedrift, så vi ger Rex en stor applåd!

Sen lyckades jag på nåt sätt ta mig till bussen, redan då trött. Men nejdå, då var det bil med Ez som gällde! (Ja, jag älskar dig.) Hon hade äntligen lyckats få tag i arrangören till Umeå By Night, och då måste man ju faktiskt hänga på. Det blev lite snurrar på stan, Max, McDonalds och en väldigt läskig kyrkogård.

Jag säger bara en sak; Lämna inte två mörkrädda tjejer på en kyrkogård och gå en bit framför. Det hade varit okej om jag hade varit själv, men när man är två skrämmer man upp varandra. Det är intressant hur saker i mörker alltid ser ut som att de rör på sig, eller som att de är något annat.
Vad är du rädd för?
Ciao!

103

Puh, nu har man lyckats duscha också. Börjar känna mig lite stressad, ska vara klar om en timme och sitter fortfarande här i handduk. Äsch, det löser sig!
Håret känns fantastiskt tack vare min inpackning (phc för färgat hår) och det känns som att mitt ansikte är gjort av mint. Ansiktstvätten jag köpte igår var helt klart ett bra val.

Jag funderar lite över kvällens look, och tror att det kommer att bli något i stil med en keltisk prästinna. I alla fall vad gäller sminkningen och håret, kläderna blir väldigt mycket gycklare hur som helst. Men sätta in lite flätor, lite band, kedjor och pärlor i håret. Det låter bra.
Sminkningen får nog bli de sotade ögonen (Tack Julia Skott!) och lite häftiga detaljer till. Ta en flytande kajal och måla lite linjer och mönster runt ögonen, tror det kan bli ganska häftigt!

Men nu tror jag attans i mig att jag ska börja få på mig lite kläder och börja packa saker. Vad händer för er andra ikväll, ska ni också sjunga medeltidssånger?
Ciao!

102

Läste en av mina favoritbloggar idag (Klicka in på metrobloggen.se/nastynurse som skrivs av Angiie och Cookie), och vad dyker upp om inte denna manick



Kan ni gissa vad det är? Ser ut som en lustig blandning mellan en kondom och en pessar, inte sant? Nja, det är nästan rätt. Det är nämligen skadeglädje i sin renaste form.
Du för alltså -som kvinna- upp den i fittan, och går sedan omkring i väntan på att bli våldtagen (Okej, det kanske lät elakt, men det är sant). När den stackars våldtäktsmannen väl lyckats få till det gör det plötsligt väldigt, väldigt ont. För den här lilla prylen är försedd med hullingar!
Hur underbart är inte det?

Ez pratade om att sätta in den, ragga upp någon på krogen och sedan låta dem lida, men det kanske inte skulle gå väl med lagen? Vad tror ni?

Om den här grejen får ett stort genombrott blir jag superglad, tänk er alla rädda våldtäktsmän som kommer finnas ut i världen! Ja, jag hör till den lilla skara som tycker att det borde vara dödstraff på våldtäkt, eller allra minst livstids fängelse, men jag kanske kan nöja mig med den här också. Jag får ofrivlliga bilder i huvudet, så nu tänker jag lämna det ämnet.
Kanske ska gå och klä på mig? Usch, vad jag är trött. Och inte känns halsen bra heller. Några tips som gör att jag skulle kunna sjunga hela kvällen?
Ciao!

101

Usch. Nu är jag vaken. Vi har väl vaknat en si sådär femtio gånger. Om det inte var väckarklockans snooze så var det Lotta. Eller sms. Eller något annat. Vad vill världen oss när vi ska försöka sova?!
Anyhow, ska sjukanmäla mig idag igen. Kände att det inte var en så bra idé att gå till skolan igår, det blev bara värre. Tjoho. Så nu sitter jag framför datorn med en kopp te, och hoppas på att det ska lösa smärtan i halsen.

Det kommer att bli en stressig dag. Hur mycket jag än är sjuk, så har vi en sak vi måste göra ikväll. Vi ska sjunga medeltidssånger på någon randoms personalfest. Typ hela kvällen. Det blir spännande, jag med min hals. Egentligen kanske jag borde stanna hemma, bli frisk. Men jag sjunger hellre livet ur mig ikväll och tappar rösten i två veckor.
Fredag kväll, man kanske borde hitta på något intressantare ändå? Vad säger ni, några idéer?
Ciao.

100

Okej, nu är det attans i mig dags att sova. Vi har inte gjort ett dugg kreativt, så det gick åt helvete. Men men, vad kan man göra? Man kan inte alltid vara kreativ och intelligent och producera massa saker.
Blir inte tomt i sängen i natt heller, Ez blir kvar i natt också, awesome.
Jag kan knappt hålla ögonen öppna, så det blir ingen längre uppdatering än så här. Skriver mer imorgon!
Ciao!


99

Alright, nu är vi hemma igen. Vi tog oss aldrig till Nordmaling, men det var roligt ändå! Vi susade runt lite här och var med fönstrerna nere och Lady Gaga på högsta volym. Awesome.
Ez säger att jag bloggar ofta för att jag inte har något liv. Jag älskar henne, ärlighet är underbart.
Nu håller vi på och skär upp morötter och gurka för att ha tillsammans med tacodip, och sen har jag ingen aning. Jag antar att vi kommer att sitta och slötitta framför TVn, kanske sjunga lite, prata lite lajv... Who knows? Vi plockade up vår vän Adam på Ålidhem, ingen vet varför. Men nu sitter han där, vid köksbordet! Jag tror att han blandar bibelcitat och genusvetenskap, men jag lyssnar inte så aktivt.

"Män kan skilja på ont våld och gott våld. Kvinnor ser bara våld."
Vad säger ni om det? Vettigt citat?
Ciao.

98

Alright, är bara snabbt inne för att hämta min mobil och lägga in saker i kylen, för nu är det tydligen roadtrip till Nordmaling som gäller. Nu måste jag skynda mig så att inte Ez dödar mig för att jag tar så lång tid på mig. Skriver något när jag kommer hem, ciao!

97

Okej. Nu är jag less! Vilka tidningar jag än läser, var jag än går, vilka jag än är med kommer det upp. Den där attans svininfluensan!
Varför, varför blir det sådan hysteri? Jag förstår att medier blåser upp fenomenet med sina skräckrubriker och presskonferenser and so on. Men var är alla kritiska, intelligenta och uppmärksamma människor som faktiskt tänker efter?

(Okej, Carro, jag respekterar att du är livrädd, men bara för att du designar min blogg.)

Jag tänker quota wikipedia, för att det är en utomordentlig sida:
"
  • 2009- Den nya influensan (Svininfluensan)
  • 2003 - Fujian
  • 2002 - ?
  • 1970 - Hongkong
  • 1969 - Hongkong
  • 1968 - Hongkong
  • 1957 - Asiaten
  • 1918 - Spanska sjukan
  • 1889 - Ryska snuvan"
  • Och nu frågar jag er, mina åttio- och nittiotalister. Vet ni vad Ryska snuvan var? Eller Asiaten kanske? Det här är alltså influensaepedemierna genom tiderna (notera att Fågelinfluensan inte är med...). De var inga naturkatastrofer! För då hade vi minsann blivit påtvingade läxor om dessa fasor. Men icket.

    Hur kommer det sig att ingen får panik över alla som dör i trafiken?
    Eller alla som dör i vanlig influensa?
    Eller varför inte alla som dör av... Ja vad fan, alkohol eller självmord? Självmord är minsann farligt. Goddamnit. Mutter mutter.

    Och förresten, har ni sett alla roliga små lappar som sitter upp om "Den nya influensan"? Det står bland annat att man inte ska gå till skola/arbete om man är sjuk, och att man helst inte ska nysa/hosta i sin hand, utan i armvecket eller i en näsduk.
    Och jag undrar, vem i helsicke nyser i handen? Nasty! Eller Nastey, om man är Mogi (Usch och huvaligen...) Hur tänker man då egentligen? "Ja, jag slänger ut alla mina baciller och skit på handen, och sen kanske jag tar i hand, smeker någons kind, lägger handen över någon mun..."
    Usch! Hur tänker man då? Jag tycker att det borde vara en självklarhet att man inte spyr ut sina bakterier på sin omvärld, men det kanske bara är jag.

    Gah. Hur känner du inför svininfluensan? Lika paranoid som min bloggdesigner Carro?
    Ciao.


    96

    Goddagens igen. Iddes inte ta med mig laptopen till skolan, utan tänkte att jag skulle vara snäll och lämna den hemma till Ez. Halvvägs till bussen insåg jag att det finns en stationär dator i lägenheten. Jaja. Det är i alla fall därför jag inte lyckats blogga något idag!

    Efter skolan mötte jag upp Ezther på stan, gick omkring och kollade lite i butiker, och där var de! Skorna! Hade jag haft en kamera hade jag visat upp dem, de små sötnosarna. Är väldigt nöjd med dem, kommer att använda dem varje dag! Och billiga var de också, underbart.
    Gick runt och handlade lite småsaker, ansiktskräm och dylikt. Insåg att "attans i mig, det är snart vinter, då måste man återfukta sig!" och köpte på mig massa sådana prylar. Jag anser det vara en investering, men jag tror inte att min plånbok håller med.

    Något som den inte heller håller med om var nog att jag bjöd Ez på mat efter det. Gick till Rhodos. Rhodos var förut ett sunkigt, ganska folktomt ställe i Sagagallerian, men nu är ägaren ingen mindre än vår egen Steve Galloway! Det var faktiskt riktigt härligt. Snygg inredning, avslappnad atmosfär och Thats 70's Show på TV'n. Jag och Ez konstaterade att man kan faktiskt vara sociala i pauserna, man behöver inte konversera bara för att man går på restaurang med varandra.
    Vi fick maten fort, det var mumsigt, relativt billigt. Jag är nöjd.

    Nu tror jag faktiskt att jag och Ezther ska plugga. Eller, det var i alla fall vad vi sa att vi skulle göra. Vi måste minsann ta oss i kragen!
    Ciao!

    95

    Usch, god morgon på er. Kunde verkligen inte somna igår, så jag är sjukt trött. Men jag har bara tre lektioner idag, det ska nog gå bra. Jag förstår inte riktigt när Carro och jag ska hinna sätta oss med datorerna, men jag antar att det får bli på kommunikationen. Det är hur som helst en flumkurs.

    Ez ligger fortfarande och sover, den lilla jäkeln. Hon kom em runt två, packad som attans! Och inte behöver on kliva upp idag heller, vissa har tur.

    Ciao!

    94

    Pysslat för mycket med Photoshop. Tiden bara flyger iväg. Klockan är tolv, jag ska upp om sju timmar, nu är det dags att sova! Jag har bestämt att imorgon är det minsann skola. Så nu måste jag ta och pallra mig i säng. Imorgon ska jag tvinga Carro att förklara html koder och dylikt, samt skriva roller till Skyfall.

    Det är galet tomt i lägenheten. Scary! Oscar har lämnat mig för evigt (fyra dagar) och jag saknar honom redan. Fast Ez kanske kommer hem inatt och sover mig, så slipper jag vara ensam.

    Ciao!

    93

    Blev lång svart kjol med ett tight svart linne med paljetter istället. Oscar håller på att plocka ihop sina saker och åka iväg till sina föräldrar, han blir borta i fyra dagar, så nu har jag lägenheten för mig själv! Just nu håller han på att plocka ihop sin dator. Varför man måste ha med sin dator till sina föräldrar är mer än vad jag förstår, men hela hans familj är på det sättet, utom modern.

    Ska hjälpa Oscar att bära ner nu tydligen, så ciao!

    92

    Alright, hemma efter spännande äventyr med Ez. Vet inte riktigt varför jag drogs med, tror att det bara var bilsällskap. Var hur som helst tvungen att hoppa ur bilen lagom till klockan sju för att hinna byta om och sminka mig till konserten. Vilket är vad jag egentligen bör göra nu, eftersom bussen går om en halvtimme, men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite först.

    Velar lite i val av klänning. Lång, blåblommig och väldigt somrig känns vackert men lite fel när det börjar bli så här höstruggigt. Och jag insåg att jag kanske inte ska börja sminka mig innan jag valt kläder. Klurigt! Nej, nu ska jag fokusera, ha det bra så länge!
    Ciao!

    91

    Nu sitter jag och Oscar och kollar på vänner, har lagom roligt. Sedan blir det wok! Nom nom.

    Det enda jag egentligen tänkte skriva var att jag är less på att ha en blogg som ser ut som alla andras, som är plain och rosa och ingenting. Så först bad jag Oscar fixa den, men han var inte riktigt så insatt i html som jag trodde. Så det får bli Carro istället. Ska nog lyckas ta mig till skolan imorgon så att hon får sätta sig och fippla. Photoshop- inga problem. Gick jag media i tre år så ska jag väl attans i mig klara det. Men html? Vem kom på detta satans avgrundsverktyg?

    Nej, jag hoppas på att Carro ska lyckas fixa till hur det ser ur häromkring i alla fall. Fast jag har för lite fantasi, jag har ingen aning om hur jag vill ha det. Förslag?

    Ciao.

    90

    Okej, nu har jag i alla fall lyckats ta på mig lite kläder, ätit frukost och tagit alla miljoner mediciner. Lotta for för en liten stund sedan för att äta lunch (Lunch? Vid den här tiden?) och träna på Iksu. Hon är så uppåt och energisk den flickan. Inte alls som jag.
    Nejdå, jag sitter och slökollar på Discoverys "Dödlig fångst" medan jag läser nyheterna på vk.se

    För sjuk för att gå till skolan, men för pigg för att ligga hemma och inte göra någonting. Jag vill göra något av den här dagen, jag vill göra något av alla mina dagar. Men idag händer nog ingenting före klockan sju, då vi ska på konserten. Ska klä upp mig, det var länge sedan känns det som. Hade jag haft en kamera ahde jag gärna visat resultatet, men så är då inte fallet. Kameror är dyra saker och ingenting man köper för sitt studiebidrag.

    Håller fortfarande på med jobbsökandet. Det går fruktansvärt dåligt. Det finns faktiskt en hel del jobb i Umeå, men ingenting som jag är kvalificerad för att ta. Har du nys om nåt jobberbjudande? Skriv till mig! Jag är desperat! Jag gör (nästan) vad som helst!
    Ge mig jobb!
    Ciao!


    89

    Godmorgon världen.
    Blev väckt av Lotta för bara en kvart sedan. Starka knackningar på dörren kan göra en väldigt vaken väldigt snabbt. Nu sitter hon på min soffa och pratar om finsk metal och borduntoner och allt annat mellan himmel och jord (usch för morgonpigga människor). Jag sitter och nickar och låtsas som att jag förstår, trots att allt jag fokuserar på är min dagliga dos av Ben&Jerrys.

    Men jag kanske bör anstränga mig för att lyssna på henne, så ciao!

    88

    Börjar bli dags att sova nu faktiskt... Tror inte att det blir någon skola imorgon heller, känner mig fortfarande förkyld. Och visst har man sett alla fina affischer som sitter klistrade på allt och alla? "Gå inte till skola eller arbete om du känner dig sjuk". Nejdå, jag är duktig och smittar ingen, om det nu skulle vara Den Nya Influensan. Men det är det inte, det är en förkylning. Men man vet väl aldrig (ja, jag är hemligt glad över att slippa skolan).

    Jag ska nog på konsert anyhow. Oscars föräldrar ska sjunga, samma uppträdande som de vann en stor tävling i Rom med. Det kommer att bli kul, få komma ut och inte bara ligga framför TV'n och datorn hela dagarna.
    Ett bevis på hur mycket jag sitter på datorn är faktiskt min onlinetid på darkside.se
    Den är uppe i... 11 h 16 minuter! Bara det är löjligt. Till mitt försvar måste sägas att det inte är elva aktiva timmar, jag loggar bara inte ut när jag gör andra saker.

    Sova! Jag fick ett galet shoppingsug, men det får vänta till den 25'e då jag får min lön. Suck. Night!

    87

    "Run this town"
    http://www.youtube.com/watch?v=yVA-xTBeHyM

    Jag har fastnat för den. Mycket på grund av kläderna och stämningen i videon. Men det är ganska spännande kontraster bland deras röster också. Jag har inte bestämt mig för huruvida jag gillar Rihannas röst eller inte, den är väldigt speciell. Oscar påpekar att Kanye West inte håller tempo i låten. Jag vet inte riktigt, har aldrig varit särskilt musikalisk av mig.

    Men nu har jag börjat skriva igen. Jäkligt nöjd. Kanske inte över materialet i sig, men över att jag har börjat igen. Så nu skänker jag er mitt första skrivna ord på ett halvår. Jag är förtjänt av en stor applåd.

    Jag undrar om vi någon dag

    kommer att kollidera

    Dunsa in i varandras

    ideal

    Och våra vibrationer

    darrar

    När de störs av en ojämn rytm

     

    Mina vibrationer

    genomströmmas av

    kärlek, lyktor, asfalt

    Puls

    Jag vill inte ha dem

    offtrack

    Puls

    Min, din,

    Jag vill inte att de ska

    krocka

     

    Puls

    Vibrationer

    Kan växa sig så stark

    Expandera och fokusera

    all kraft

    på en enda punkt

     

    Puls

    Kan växa sig så stark

    Mina vibrationer

    aldrig offtrack

    Fokuserar

    Och uppslukar


    RSS 2.0