523

Sitter ute hos Oscars föräldrar i skogen. Kanske åker in igen imorgon, får se. Är lite less just nu.

Jag håller nästan på att somna, man kanske skulle ta och lägga sig framför TV'n ett tag. Fast då kommer jag ju med all säkerhet inte kunna sova inatt.
Fast jag har jullov. Spelar ju ingen roll när jag sover.

Ciao!

522

Himmel vad jag är trött. Och törstig. Det är dags att kliva upp nu.

Ciao.

521

Det är ju tur att man har en personlig väckarklocka i alla fall. Så att man tar sig upp ungefär vid solnedgången. Nu ska här duschas och ätas lite yoghurt innan vi far ner på stan. Ska väl handla lite trots att jag inte har råd, men det är sånt som händer. Jag förstår att vissa har råd att skaffa en klänning enbart för nyår, men jag har inte riktigt det flowet.

Äh, jag kommer att somna om jag sitter och skriver mycket länge till. Ciao!


520

Sova, för guds skull! Eller nej, vänta, har lite saker kvar att göra först. Men sova måste jag, ska ju hinna vara social imorgon också, hur det nu ska gå. Ja ja, vi får väl se hur det blir med den saken.

Tänkte nog slänga i mig en lussebulle först, något gott att mumsa på eftersom Oscar åt upp alla chipsen. Och jag klarar inte av att äta mer än en mandelmassegodis i taget. Har inte ens vågat öppna asken med choklad jag fick av mamma i julklapp. Jag är så galet sugen på salt hela tiden!

Men chipsen är slut.

Äh, vad fan. Ciao!

519

Jaha, jag får inte se mitt eget leg. Orättvist när Ezther och Oscar gaddar ihop sig mot mig! Men nöden har tydligen ingen lag.

Ja, ingen aning om vad som ska hända ikväll, men Ezther och Oscar är ju väldigt duktiga på sånt, tydligen. De sitter och pratar över huvdet på mig och jag vet väl inte riktigt vad som händer.

Ciao!

518

Ezther fick en laptop i julklapp! Så nu hade jag tänkt inviga den.

Frukost för idag; Färsk tortellini innehållandes pesto och basilika med örtsås.

Ingen aning om vad vi riktigt ska hitta på, men det är himla skönt att bara slippa vara ute i kylan! Jag bor ju då alltså i Västerbotten, och vi har hiskeligt mycket snö, som bara fortsätter falla!

517

Godmorgon! Vaknade faktiskt där runt tre, men jag kände att jag ville äta frukost innan jag hängav mig åt andra aktiviteter. Ska ner på stan och hem till Ez inom en snar framtid, så vi får höras senare. Ciao!

516

Allå på er, nu är det dags för mig att sova. Ez kom hit på en visit och så åt vi en liten midnattsmiddag framför How I Met Your Mother. Det var mysigt.

Men det är väldigt farligt just nu. Vet inte om jag sagt det förut, men vi har ju fått en dator av en vän för ganska länge sedan. Och jag har nyligen upptäckt att det är en hel hårddisk som är dedikerad enbart åt wrestling! Så jag ligger i sängen,tittar på datorn och har mina hörlurar och är så nöjd så nöjd.
Oscar tycker att jag är lite fånig, men snart kommer även han att vara fångad!



Eddie Guerrero, en av de bättre wrestlarna. Fast död. Med i Hall of Fame i wrestlingvärlden. Men jag antar att anabola steroider är dåligt om man tänkt sig att leva längre än 38 år.

Godnatt på er!

515

Hallå! Blev inte en vanlig söndag, men det är ju jullov!

Har nu sett New Moon, och jag tror aldrig att jag har sett nåt så värdelöst i mitt liv. Det var liksom inte bara vi som skrattade, alla andra i biosalongen gjorde det också. Löjligt!
Ligger och äter skumtomtar och tittar på wrestling, helt okej kväll!

Ciao!

514

Nu blir det film! Blev inte en så särskilt händelserik kväll, men jag ligger i alla fall inbäddad under täcken och filtar med mystiska värmepads att gosa med.

Ciao!

513

Nu var man hemma igen. Himla skönt. Puh. Har hunnit handla idag också! Byxor, skor och pincett, mer än så räckte inte riktigt pengarna till. Men det var lätt värt det.

Dusch, och sen får vi se vad det blir av resten av kvällen, ciao!

512

Hallå, nu ska jag sova. Idag har varit en lugn dag, men Ez har ju försäkrat mig om att juldagen är en okej dag att slösa bort på ingenting alls.
Har sett Pirates två och tre, ätit blodkorv (!!!! Helt galet, men man måste ju prova. Det smakade inte så pass likt blodpudding som jag blivit lovad, men det smakade inte heller som det låter att blodkorv ska smaka) och planerat hur i helsike vi ska hinna med allt imorgon.

Men nu ska jag sova.

Alla andra har så himla fina listor på allt de har fått i julklapp, men jag har som aldrig riktigt haft tid att ta in vad jag fått eftersom jag har hattat runt så mycket. Får ta mig en ordentlig titt när jag kommer hem imorgon.

Ciao!

511

God jul på er allihop!

Började med att sjunga med till mupparnas julsaga, och slutade hemma hos Oscars föräldrar i Bygdeå. Nu ärjag trött. Och ärligt talat så är det inte mycket till poäng att blogga på julafton.

Kram!

510

Kände mig lite ynklig och less, så jag bestämde mig för att laga mat. Yes, food is comfort. Så det blev pasta och tonfisk framför Scrubs. Nom nom. Men å andra sidan så var det ju inte särskilt begåvat, nu kommer jag inte kunna somna. Helvete.

Är det så? Att man inte kan somna efter att man ätit? Eller är det bara det att man inte borde, för att maten inte förbränns? För jag blir faktiskt trött när jag har ätit.

Nej, det är en dag imorgon också. Julafton, faktiskt! Godnatt på er allihop!

509

Nu är jag hemma igen, i en tom lägenhet. Ska väl slå in lite paket och äta några mandelmassefigurer med vit choklad. Nom nom.

Ikväll har vi varit hos min mamma och firat. Jul nummer två är alltså avklarad. Julklappen jag blev gladast över var nog de fina örhängena. Jag använder ju i princip aldrig smycken, jag kommer helt enkelt inte ihåg dem. Men de här ska ta mig tusan användas! Kanske på nyår? Vi får se...

Ciao!

508

Godmorgon! Eller, jag är lite stressad. Jag och Oscar är på väg mot bussen alldeles strax för att åka till min mamma. Jag tror faktiskt inte att jag tar med mig datorn, någon måtta får det vara. Blogga kan jag göra ikväll. Imorgon däremot tar jag nog med mig den, eftersom jag kanske blir borta ett tag.

Alla julklappar inslagna och lussebullarna som bakades igår är det enda som ska packas ner.

Ciao!

507

Ah, jag mår illa... Har ätit skumtomtar och godis och chips och lussebullar...
Sen är det ju faktiskt inget nytt att må illa. Har ju gjort det i två veckor, jag börjar vänja mig, tjoho!

Flickeflarnet har farit och lämnat mig med en mersmak för julklappar. Jag är hagalen! Himmel... Men imorgon har vi ju jul hemma hos mamma, så jag får väl ge mig till tåls tills dess.

Ciao!

506

Julklappar!
Ez har fått sin plattång i miniformat och blev nöjd, nu får hon vara snygg i håret. Och jag fick typ en superdupermega-inpackning och en saltvattenspray, sjukt awesome!

Vi bakar lussebullar. Satan i mig om de inte blir bra nu. Har i dubbelt så mycket saffran, mer socker och kanske alldeles för mycket vaniljsocker. Men vi hoppas på det bästa!

Ciao!

505

Godmorgon! Har precis kommit ut från en varm dusch och ska väl kanske börja städa så smått. Vet inte hur mycket jag hinner, ska till farmor och göra julgodis också, blev det bestämt.
Bara jag hinner hem till sju, då firar jag jul för första gången i år. Så blir det när man har för många familjer! Nej, men ikväll blir det jag och Ezther. Imorgon blir det mamma. På julafton blir det pappa och Oscars familj.

Har fullt upp under julhelgen, men så kan det bli!

504

Nej, nu är det dags att sova. Det är himla roligt att TV4 sport har wrestling, eller hur? Men allt är så nytt och jag blir så förvirrad. När jag tittade på wrestling levde ju fortfarande Eddie Guerrero. Och det var ju ett tag sedan. Äh, får väl bli att dra hem ett par gamla avsnitt och sen se ikapp så att jag hänger med lite.

Oscar lär väl vara vaken till typ nio - igen.

Godnatt!

503

Okej, vi städade inte. Det har inte blivit mycket utav det nu runt jul. Men jag har slagit in den sista julklappen! Och Oscar har hämtat ut min från posten!

I nuläget sitter jag och spelar Harry Potter, men jag börjar bli rätt jäkla less. Sånt som händer när man spelar för många gånger! Mneh, snart blir det nog till att skapa en ny karaktär i Elder Scrolls Oblivion.

Ciao!

502

Herregud, snart är det ta mig fan jul. So close! Jag är stressad, men jag har egentligen ingenting att vara stressad för. Puh.

Oscar är en latmask som fortfarande ligger och sover. Själv sitter jag och äter müsli här i soffan.Idag ska vi nog gå på en liten promenad, städa upp lite i lägenheten och gå på julkonsert i Ålidhemskyrkan. Attans, vad mycket julkonserter det har blivit i år.

Ciao!

501

Avatar, så jäkla bra film. Helt tagen blir man. Blev mest imponerad över hur världen såg ut.

Fast det fördunklas ju lite av Brittany Murphys död, måste jag säga. Inte kul alls. 2009 var inte riktigt nåt bra år för våra kändisar, eller vad säger ni? Patrick Swayze, Michael Jackson, Heath Ledger och nu Brittany Murphy. Tragiskt, tycker jag.

Men nu ska jag komma i säng. Imorgon måste jag nog städa, det hanns liksom inte med idag.

Godnatt!

500

Nej, nu blir det sova för min del. Oscar lär ju inte komma hem än på några timmar, men desto större säng har jag för mig själv! Fast det är himla svårt att slita sig bort från TV'n.

Inte långt kvar till jul! Herreminje, det är ju redan på torsdag! Har hur som haver lyckats slå in alla julklappar, utom min käre fars. Den kommer inte att vara klar förrän på måndag, men det är det värt. Nu ska jag bara lyckas gömma undan lite klappar så att ingen får för sig att gå och klämma på dem!

Godnatt!


499

Kvällen får avslutas med WWE Smackdown och vit choklad. Nom nom.

Det blir så konstigt när man är pigg och vill göra saker vid den här tiden, men alla andra ligger och sover. Jämras besvärligt, skulle jag vilja påstå. Men den vita chokladen gör faktiskt stor skillnad, vill jag påstå.

Muta mig med vit choklad - så gör jag vad som helst.

Nej, jag fastnar i de oemotståndliga intrigerna i wrestlingens värld, jag har inte mycket att skriva om. Och wrestling finner inte många intressant. Men jag är faktiskt rätt nöjd.

Ciao!

498

"Hej! Nu på måndag skall jag ha en massa anal- förnedrings- och skamlekar med en transa, Detta skall ske på Mariehem. Undrar om du har lust att vara med och bidra.

Mvh"


Nej! Nej, säger jag!
Däremot har jag en väldigt osocial kväll och vill gärna hitta på något.

Ciao!


497

Godmorgon! Hade väl inte riktigt tänkt sova så här länge, men det blev som det blev. Nu sitter vi och äter frukost i form av gårdagens middag, himla skön.

Ciao!

496

Det är jullov, därför går jag och lägger mig klockan sex! Så det så!

Kvällen blev lugn men trevlig, men just nu är jag väldigt trött. Får nog bli en lugn dag imorgon!

Ciao!

495

Har precis ätit middag och just nu avnjuts det en päronpaj med vit choklad!

Ciao!

494

Godmorgon! Nu ska jag försöka hinna med att köpa en massa julklappar och sen äta middag och göra päronpaj innan klockan sju. Typ.

Vi fårväl bara hoppas att maten räcker till oss alla tre. Har bjudit över Ez på middag. Äsch, det löser vi. Finns ju en pizzeria på nära avstånd också!

Ciao!

493

Allmän fakta



Finns det någon som skulle ha särskilt mycket emot att ligga med Mr. Sean Connery? Skulle inte tro det, nä.

Sova nu, buona sera!

492

Det här är sista dagen på ett bra tag som jag kliver upp så här tidigt. Och när jag kommer hem om sisådär två timmar kommer jag gå och lägga mig igen, fan vad skönt.

Ciao.

491

Jag har faktiskt pluggat ikväll, visst är jag awesome?

Får bli en tidig kväll och det är faktiskt rätt skönt med tanke på hur kallt och jävligt det är ute. Fast lite löjligt är det när sörlänningar gnäller över sina fem minusgrader. Ja, just nu ser jag femton, och kom igen, vintern har ju inte börjat på allvar förrän i januari?

Apropå det, borde man inte snart flytta datumbegränsningarna för vinterdäck? Känns ju som att det bara blir varmare och varmare.

Buona sera!

490

Blev inte till att köpa någon julklapp alls. Hade en dålig dag, så det blev bara jobbigt med hur mycket folk det var på stan.

Just nu ligger jag hemma och gnäller över att jag är hungrig. Men uppenbarligen så kan jag inte börja laga mat ännu eftersom Oscar inte är hungrig än. Attans, vilken hunsad kvinna jag är.

Ciao!

489

Morr... Först blir man telefonväckt av mamma och sedan blir man knuffad ut ur sängen av Oscar. Vilket jävla liv va?
Nej, men jag ska väl ner på skolan nu när alla ansträngt sig så förbannat för att få mig dit. Sen ska jag ner på stan och köpa Ezthers julklapp. Men ikväll måste jag attans i mig plugga.

Ciao!

488

Mih. Jag har inget att säga er!

Jag är trött! Har inga böcker kvar att läsa! Vill ha nya skor med klackar som inte är löjligt höga! Hoppas på jobb, men det är väl aningens för mycket begärt.

Buona sera!

487

Alright, så var man hemma igen. Har ätit middag med morsan, sen blev jag upplockad av Ez! Nu är det tänkt att hon ska hjälpa mig med en trafikantuppgift som jag skjutit upp ungefär en hel termin, men huvudsaken är ju att den blir gjord, eller hur?

Men jag behöver hjälp av er. Vad tusan ska jag ge Oscar i julklapp?

Ciao!

486

Och så inser man att man har kompledigt idag.

Ciao.

485

Vet ni, jag kommer nog aldrig sluta klaga på hur förbannat jobbigt det är att kliva upp på morgonen

Fy fan. Och jag har snoozat alldeles för länge så jag ska vara lycklig om jag hinner slänga på mig lite kläder.

Ciao.

484

Det är ibland himla skönt att känna sig önskvärd. "Ska vi ses", "vill du ta en kopp te" eller rent av "jag har saknat dig". Jag har blivit så himla glad över såna saker den här helgen. Faktiskt. Det var bara det.

Blev en rätt okej kväll, bättre än eftermiddagen i alla fall! Gick omkring på ett fint lajvområde och sedan på ett av Ezthers favoritställen, skogskyrkogården på Röbäck. Den är enorm!

Men nu ska jag nog sova. På fredag är det jullov och jag är taggad som fan på att äntligen kunna vara vaken lite längre, strunta i att jag kommer hem nio på morgonen och bara vara glad.

Ciao!


483

Okej, då gör vi ett nytt försök med den här dagen. Ez får komma och plocka upp mig i finbilen och så får vi se hur det går. Fast jag är rätt trött. Men vi försöker i alla fall!

Ciao!

482

Vilken dålig dag. Oscar gör pannkakor, jag kanske blir gladare då. Vi får hoppas på det, så kanske det blir någon fler uppdatering idag.

Ciao.

481

Jag är bitter. Bitter, bitter, bitter. För jag har en lektion, och sedan inget förrän halv tre. Men det är vår sista italienskalektion för terminen.

Fy fan.

Ciao.

480

Fattar ni hur otroligt mycket besöksstatistiken går ner om helgerna? Fast jag läser ju inte heller särskilt många bloggar om helgerna.

Jag har i alla fall lagat mat väldigt länge, men det blev gott i alla fall! Kycklinggryta, chapatibröd och sambosa. Det blev nog bra tror jag.

Men sova måste vi ju alla göra, buona sera!

479

Okej, igår gick jag en väldigt lång promenad. Och sen blev det taxi hem. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig.

Men nu sitter jag och äter kräm, hämtar lite krafter för att kunna städa! Hoppas också på att kunna övertyga Oscar om valet av städmusik, men jag tvivlar starkt på att jag kommer att få min vilja fram.

Ciao!

478

När jag inte uppdaterar på ett tag betyder det oftast att det händer något totalt oplanerat, eller att jag helt enkelt glömde datorn.
Igår hände något totalt oplanerat, och idag glömde jag datorn.

Men men. Har i alla fall varit iväg och sett på en till julkonsert och kom precis hem. Har helt galet ont i ryggen, så jag tänkte vila en liten stund och sen ringa och se vad Ez har för sig.
Mer spännande än så blir det inte!

Ciao!

477

Äntligen fredag! Jag är sjukt taggad, men jag vet inte riktigt på vad. Har precis ätit en mumsig hemmagjord potatissallad med grillad kycklig. Mums. Nu har jag Ez här och vi sitter och kollar på Navy CIS. Helt jävla awesome, älskar Mark Harmon.

Potatissallad:
Ca 10 kokta potatisar
1 rödlök
I ask körsbärstomater
1 msk citronjuice
3 msk olivolja
(1 avokado, om man vill)

Skär upp, blanda!

Ciao!

476

Blev ingen uppdatering igår, det var en väldigt konstig dag. Höll på att svimma under morgonen, och det höll i sig hela dagen. Men nu hoppas vi att jag är back on track!

Frukost nu i alla fall, ciao!

475

Jag höll på att somna på bussen. Jag har verkligen inte sovit okej på flera dagar. Jag få väl skylla mig själv.

Men nu måste jag ta mig fan plugga! Löjligt, att jag inte alls kan förmå mig att göra en sån liten grej!
Ciao!

474

Så var man hemma. Har egentligen inte särskilt mycket att berätta, eftersom jag är väldigt trött och det här får bli en lugn kväll.

Ciao!

473

Sitter och väntar på att bli hämtad.

Ikväll ska jag hem till mamma och laga middag. Hon var tydligen himla sugen på vegetarisk lasgne, så jag ska visa henne hur man gör. Så svårt är det inte. Jag har knappt gjort det. Har mest bara tittat på när Ez har gjort det!

Ciao!

472

Igår blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Hade ju tänkt lägga mig tidigt och ta igen lite sömn. Men Ezther har ju köpt bil! Så vi for ut på en liten invigningscruising!
Helt jävla awesome bil.



En sån är det. Fast blå. Jättefin. Den heter Mamma Scan.

Ciao!

471

EZTHER HAR KÖPT BIL!!!!!

Wihi. Tänkte bara få ur mig det innan jag fortsätter skriva om oviktiga saker som vanligt.
Håller på att göra nougatrutor, de förra tog ju slut. Hade tänkt hinna göra chips också, men det får bli en annan kväll. Jag har krävt ett förkläde av Oscar, det skulle behövas nu.

Ciao!

470

Jag är jäkligt sugen på att sova, måste jag säga. En alldeles för lång lunchrast innebär VändTia, och att man nästan somnar.

Men nu är det bara en lektion kvar. Tror vi. Hoppas vi. Vi kanske inte har geografi, för att vi ska "studera på egen hand". Så då är jag peppad på att åka hem, men där blir det till att plugga. Det är inte en helt fantastisk dag, måste jag säga.

Ciao!

469

Oj. Godmorgon. Jag försov mig, men jag hann till skolan i alla fall. Snabb som tusan var jag. Men jag är trött så in i helvete, det är bara löjligt! Kommer att blir himla tidig kväll för mig, så kanske jag kommer in i en normal dygnsrytm!

Ciao!

468

Jag är fattig. Det vet vi alla. Därför blir jag alldeles till mig när jag kan vinna kläder för 3000 hos UnderbaraClara. Taggar som tusan på den vinsten, kan jag ju säga. Även om det är attans sällan man vinner något i en bloggtävling!

Ciao!

467

Hallå!

Har precis kommit hem och nu är det dags för mat! Oscar håller på med en liten speciell tomatsoppa med grillade grönsaker, kommer att bli hur mumsigt som helst.

Har också hunnit med att köpa julklapp åt min mamma, så nu har jag bara några stycken kvar. Men det är så sjukt svårt, eller hur? På vissa känns det ju redan som om de redan har allt. Galet svårt. Julklappstips, någon?

Ciao!

465

Blev en lite uppfuckad söndag. Jag sov till tre och Oscar kom hem runt fyra. Sen blev det till att göra lite söndagsmiddag! Kycklingfiléer fyllda med vitlöksost, klyftpotatis med purjolök och en sås på nämnda vitlöksost. Mumsigt!

Känner att jag som mest pratar mat, inte sant?

I alla fall, snabba ryck innan vi gick iväg för att lyssna på studentkörens julkonsert. Var bra, men det är så himla skönt att få komma hem. Har ont i halsen, börjar nog bli förkyld. Ont i huvudet också, men det är nog mest efter helgens strapatser!

Ciao!

464

Hallå! Nu är jag vaken, bättre än att vakna runt fyra som igår. Ska försöka vara rätt så aktiv idag, så kanske jag lyckas vända tillbaka dygnet en smula.

Sitter och väntar på att Oscar ska komma hem. Kommer nog att dröja en halvtimme eller lite mer, så jag överväger starkt att börja städa innan han kommer hit. Är ju redan ganska städat, men vi brukar ju vara lite mer noggranna på söndagar.

Ciao!

463

Godmorgon igen. Men vet ni vad, nu ska jag gå och lägga mig. Jag vaknade ju där någon gång runt 16, när Ezther våldsknackade på dörren. Och så har jag varit vaken sedan dess.

Fast det blev ju inte lika sent som igår i alla fall!

Buona sera!

462

Godmorgon!
Vet ni, det är helg. Man får göra så här. Och värre lär det bli!

Nu sitter jag mest och käkar lite frukost, eller vad man ska säga. Tar det lugnt, kanske borde städa undan lite. Men det är en dag imorgon också!

Ciao!

461

Och nej, ni fick inget godnattinlägg. För nu kom jag hem. Och nu ska jag sova.

Buona sera.

460

Hallå på er allihop! Har ni en bra fredag? Vad roligt för er. Själv sitter jag med lasagne, salta kex och choklad framför Pelle Svanslös julkalender.

Händer inte mycket, men min pappa tyckte att det var positivt att jag hade lite tråkigt, så att jag kunde "uppskatta livets goda"! Lätt för honom att säga som precis varit på bio och restaurang. Bortskämd, är vad han är minsann.

Ciao!

459

Hallå på er! Stal precis Inas laddare eftersom min dator sakta men säkert börjar självdö...

En lektion kvar! Det är redan mörkt i Umeå, sjukt deprimerande. Vi borde få en rast där runt tio-elva så att vi kan få vara ute i solen. Men nej, det enda ljuset i mitt liv kommer från en gammal OH-apparat.

Ciao!

458

Har inte blivit mycket skrivet idag, har haft folk här ända sedan jag slutade skolan. Nu har jag en liten lugn stund med en varm lussebulle, mjölk och nougat medan jag tittar på Pelle Svanslös julkalender. Ganska perfekt kväll om jag får säga det själv.
Är rätt trött också, så jag tror det går bra att somna inatt.

Buona sera!

457

Godmorgon! Känner mig faktiskt helt utvilad, trots att det tog himla lång tid för mig att somna igår kväll. När jag kommer hem efter skolan får jag ta och städa lite sen igår, men sånt orkar man bara inte göra på morgonen.

Mina nougatrutor är slut! Eller, när Oscar for fanns det bara en kvar. Och nu är den borta. För alltid. Så vi måste göra fler nougatrutor, säger jag!

Ciao!

456

Awesome lasagne. Tv, och egentligen borde vi väl båda plugga. Men vi är inte så duktiga på det, antar jag.

Ciao!

455

Dags att åka och handla med Ez och sen göra vegetarisk lasagne, mums! Mycket som händer när inte Oscar är hemma!

Ciao!

454

Happ, jag hann med två lektioner i alla fall. Sen måste jag hem och småstäda lite grann innan familjen kommer på besök för att äta lussebullar. Oscar äter middag ute, men vad tusan ska jag äta? Jag vet inte. Ingen vet. Finns en burk med tonfisk i skafferiet. Kanske göra något med den.

Ciao!

453

Ja, det är korrekt, jag försov mig. Så nu får det bli snabba morgonrutiner.

Ciao!

RSS 2.0