34

Jossan är hemma. Jag tycker om Jossan. Nu har vi tillbaka andra halvan av distanskollektivet (Minas Morgul), med sin bil Oskar. Det går alltså numera att handla på Maxi utan att Emmelie måste vara hemma. Dock kommer det bara att funka i nån vecka, sen ska hon bort igen. På tremånaders Sverigeresa. Med sin klass. Sick i tell you.

Ez fylle år idag, min bejbi blev alltså 18. Vilket innebär att jag för första gången kända mig utanför när jag hängde med henne och hennes polare, som alla är 18. Och de skulle gå på krogen. Så då fick jag åka hem till Mount Doom. Ah well. Hon fick en bok, ett par örhängen och innestående att jag syr valfritt lajvplagg åt henne. Bli nog bra.

Blir på Mount doom hela veckan, måste också prata med pappa om släpet till Eterna.

Gah. Eterna.

SLI (Efterföljs av en stor suck). Jag, som arrangör, kräks av deras tillkortakommanden. Och det blir ju bara värre och värre. Jag ids knappt tänka på det. Jag ser ordet "katastrof" sväva framför ögonen.

Gah.

33

Varning för bittert och självföraktande inlägg
Imorgon ska jag åka in till stan för att hitta en present åt Ez som fyller år på tisdag. Jag har ingen aning om hur hennes födelsedag i fråga blir. Eftersom jag är jävligt distant och elak för att vara en bästa vän, kommer det nog bara glömmas bort. Wow. Jag sa aldrig att jag var en trevlig människa. Tror jag.
Och när jag ändå ska ner på stan kan jag lika gärna hoppas på att träffa Peter, och få känna mig som ett luder. Han är duktig på att ta fram det bästa i människor, och jag antar att det är det bästa i mig. Ni vet den där smutsiga, äckliga känslan av att vara utnyttjad? That's right.

Och jag är faktiskt så duktig att jag har planerat min kväll! Härligt, eller hur? Eller, jag har två alternativ.
Ett - Jag sitter uppe, ser lite på film tills jag känner att The Depressive Demon of Doom tar över, går upp på rummet, kurar ihop mig i ett hörn av sängen och blir så emo man någonsin kan bli. Rakblad och stämningsmusiken och ljusen och the endless cries liksom. Hela skiten, var länge sen, starting to miss it.
Två - Jag påpekar för mamma att jag börjar jobba ohyggligt tidigt imorgon, går inte och lägger mig och promenerar till Carlshem nån gång runt fyra. Jag behöver inte ens sova. Jag kan dansa, läsa, sitta vid datorn, whatever.
Jag vet inte vilket alternativ jag föredrar. Vi får väl se hur jag känner mig.


32

Okej. Nu ska vi se för slags inlägg det här blir. Vi börjar med Döden. Fint och lättsamt ämne att skriva om. Det förhåller sig nämligen så, att Wille fyllde 21 igår (? Vet inte, har så fuckad dygnsrytm. Inte bara så att den är upp-och-ner vänd, den är dessutom uttänjd åt alla håll och kanter. Lite freaky). Så jag och My gick ju då till Con Hombres (Dvs Ålidhemspojkarnas kollektiv). Vi satt där ett tag, kramade Wille, åt lite tårta, pratade lite lajv and i made love to Ezbabe.

Sedan gick vi hem (Mount Doom, Carlshemskollektivet). Och snackade skit. För lajvvärlden just nu borde dö.

Och sen satt vi och broderade och sånt, som vi brukar göra, som vi alltid gör. Och Ez kommer förbi, hänger med oss, snackar lite mer skit och dricker på balkongen. Varpå Ezthers älskling ringer och säger att hon borde börja gå hemåt, och att han möter henne halvvägs, men att hon inte får gå själv. Naturligvis störtar jag till min älsklings räddning och tar med mig min Mp3, beredd på en rogivande promenad hemåt senare. Vi hinner cirka 500 meter, ska precis gå under en viadukt, varpå vi ser en bil köra över den, och hör "PANG PANG PANG" från bilen. Och sen rullar den något bort från vägen nerför slänten. Ez börjar springa dit, jag hänger på. Den här kattstackarn och alltså brutit tre ben, förmodligen på flera ställen. Därtill har den förmodligen brutit något i ryggen, eftersom den inte reagerar då jag försöker hålla ner den i nackskinnet för att den ska vara lugn och inte röra sig. Så den har dödskamp och försöker riva och klösa och bita överallt där den kommer åt, och försöker springa. Men då den bara kan stå på ett ben springer den bara i cirklar. Ez ringer 112, och jag reagerar på att bilen som kört på katten backar tillbaka, men ingen kliver ur eller nåt. Inom en minut ligger katten död på marken, blod och hjärnsubstans rinner ut på asfalten. Går och tar regplåten på bilen medan Ez fipplar med katthalsbandet. Föraren kollar underredet på bilen och verkar inte särskilt brydd, och åkte ganska fort efter att jag sagt att vi ringt folk. SOS ringde ägaren till katten, och så sitter vi där och väntar på den här stackars tjejen. När hon väl kommer börjar hon närapå gråta, men försöker liksom att inte göra det. Pratar lite med katten, tackar för hjälpen och går hem, varpå My viskar "Den kommer att bli likstel inom 5 minuter."

Väl hemma igen ringer kattägaren och ber om regplåten, i gives it to them. Sedan ringer Amanda (Det här är alltså cirka mellan 3, halv fyra på morgonen) och säger att My måste avliva en råtta, som är förlamad i bakbenen. So we killed the rat.

Hände tusen fler saker, men jag ska upp om åtta timmar, vilket är alldeles för lite för mitt tyckte. Ah well. Löser sig.
Ciao

31

Jag ska på bästa sätt försöka beskriva hur jag mår. Wiewer discretion advised.

http://www.youtube.com/watch?feature=related&v=2y1X5HbixmI


Och sen fastnade jag med att titta på en massa wrestling... Jag älskar wrestling! Tittade hur mycket som helst när WWE sändes på ZTV. Eddie Guerrero, John Cena och Undertaker. Ja, jag har till och med favoriter!

Mount doom imorgon, Ciao

30

Mitt trettionde inlägg, och det senaste inlägget skrevs för 21 timmar sen. Jäklar vad jag är bra. Chili con carne, och sen ska vi se på låååånga filmer och brodera. Will be awesome.

För övrigt har jag köpt blysänken att sy fast på min sjal, den kommer att väga som fan. Awesome. Helt underbart. Blev ju också tyvärr lite fattigare på kuppen, eftersom jag också köpte svart tyg till min tunika. Måste nu leva på 120 kr tills jag får pengar igen. Ah well, vi får se hur det går.

Mår inte så bra, har inte ätit på väldigt länge. Kanske borde dricka vatten också. Och duscha. Mjaja, Eterna börjar lösa sig!
Ciao

29

Värdelös dag med inte lika värdelöst slut. Hade jag varit en omdömeslös människa hade jag:

- Nitat min systers pojkvän
- Slutat lajva
- Struntat i Eterna
- Flyttat ut från Mount Doom
- Och massa annat

28

Sitter återigen på Mount Doom, denna gång vid Martins dator. Feels kind of strange. Men å andra sidan så är det här typ första gången jag sitter vid hans dator, utom vid väldigt viktiga tillfällen.
Och min baby är här! That feels good. Hon ska tydligen "permanenta" håret ikväll, för det är lajv imorgon. Ska spela Lynnens barnflicka, jag älskar den ungen. Kommer vara helt underbart. Intrigerna... Well, jag kan inte säga just nu. För det ser ut som om jag inte vet vad jag kommer att tycka om dom förrän efter lajvet. Ah well, det löser sig.

Ikväll ska vi baka kakor och sy livstycke, looks like a usual night at Mount Doom.

Åt lunch med pappa idag. You know that aquard silece?
It never occured!
Det var faktiskt trevligt, med tanke på att jag inte träffat honom på nån månad. Och nästa vecka är tydligen en pappavecka, men som vanligt tror jag inte att jag... Ids? Fan vad illa det låter. Nej, jag vill inte bo hos min pappa. Och egentligen inte hos min mamma heller, men hon låter mig inte vara borta, det gör han. Så man är borta så mycket man kan helt enkelt.

Och Jimmy, varför är du inte hemma? Tjejkväll på Mount Doom, really wierd...

Itsy Bitsy Killed Me

Ögonsten, goddamnit!

27

"Claudette vaknar utanför huset, och inser att hon inte fryser. Hon har inte frusit på 968 år. Och hon inser hur bortkastade alla dessa år varit. Hon har ansträngt sig för att vara en galen kvinna till lags, för att förtjäna världsliga egendomar. Hon har trott på ideal, hon har orkat lägga energi på så förfärligt obetydliga saker. Hon har varit död i snart tusen år.

Ingenting spelar roll.

Claudette känner döden i sig själv tydligare än någonsin förr. All kraft hon någonsin haft i sin kropp har försvunnit med vinden. Hon kravlar sig längre bort på vägen, varje centimeter får kroppen att skrika av protest."

Okej, tack Mickaela, känner peppen inför Ad Infinitum 2 nu! Claudette är lätt en av de roligaste rollerna jag haft, just eftersom hon är så komplex, och nu blir hon ännu mer mystisk eftersom hon gör en jävla helomvändning i sin personlighet.
Kanske inte riktigt behöver ännu ett lajv att åka på. Nidum, Eterna, AI, Skyfall, Vindens dom... Ah well, jag kommer troligen inte att ha tid eller råd med Urkult. Vet inte om jag är lättad eller besviken.

Borde gå upp på vinden och hämta min klänning till Nidum, men jag ids inte. Det är kallt där uppe. Bought new shoes idag, woho!

Ciao


26

Jag ska tydligen få håret färgat. Bara sådär. Blir "Kastanj". Ah well, vi får se hur det blir. Som sagt "det kan ju inte bli värre än det du har nu". Komplimanger, goddamnit.

Narnia och blåbärspaj ikväll.

Sjukt varmt ute, tror jag ska lägga mig och självdö.

25

Igår var det galet till höger och vänster. Så kan det gå. Jag, Ez, Jenny, Keso och Lane skulle grilla. Kvällen började i och för sig med att vi grillade. Och åt. Sedan Guitar Hero, och sen nåt mystiskt jäkla spel, typ "Wildlife". Lätt ett av de skummaste spelen jag någonsin spelat.

Ah well. Ez wants me to sleep here one more night. Jag vet inte. Jag vill umgås med bejbi, men jag vill inte sova här. Jag vill sova hemma (insert: Mount doom). Nog för att hennes säng är det gudomligaste jag varit med om, men det är så jäkla långt bort från allt! Och från alla! Utom ovan nämnda tjejgäng. Och tjejgäng har jag ju lite svårt för. Ah well, jag tror inte jag ids bestämma mig nu. Åker hem med niobussen, hämtar leg och förteckning över mediciner. Sen...
Lungfunktionstest!
Wihi. Or not. You don't wanna mess with me right now.

Kelly Clarkson - Addicted
http://www.youtube.com/watch?v=P1PB2_vR8qw

24

Äntligen, äntligen helt anmäld till Eterna. Fy fan för att skriva rollbeskrivningar. I hates it. Men nu är allt färdigt, och fan ta den som gnäller på nåt. Har till och med betalat, goddamnit.

Ska till Ez på ett par timmar, mys, jongerling, flöjt, lajv, Jenny och grilla. Sounds good, right?

Promotion.

RSS 2.0