81

Dags att börja ta tag i bloggandet igen.
Min studiemedelsvarning har äntligen nått hemmets vrå, med en jävla massa oväsen kring sig. Så jag var i skolan idag. Likväl som igår. Och dagen innan det. Och så kommer jag behöva fortsätta fram till den 27/3, för det är så långt min prövotid sträcker sig.

Jag är väldigt trött, framförallt matt i hela kroppen. Men, snart är det fredag! Och då är det Anna-Vin-Singstar-Ost-Kex-Goddamn sweet fucking helg! Åh, jag kan inte vara lyckligare. För vad kommer efter helgen? Lovet! Det är min stora ljuspunkt i livet nu. Kan ni tänka er hur mycket jag kommer att sova under den veckan? Underbart...

Imorgon ska jag försöka få tag i My, eftersom jag, tro det eller ej, är Warhammeränka imorgon. Tror jag. Nåt nörderi var det på gång i alla fall. Men det blir nog en tidig kväll hur som helst. Jag är faktiskt snart på väg att lägga mig, har tagit en varm dusch och en god middag. Semlan var pricken över i.

Godnatt!

80

Usch.
Det är vansinnigt hur duktig jag har varit nu i flera dagar. Jag har faktiskt klivit upp, gått till skolan och stannat där tills mina lektioner slutar. Fast å andra sidan, med 54% frånvaro och studiemedelsvarning kanske det är nästa stora grej. Att vara i skolan.

Jag vill ha helg helg helg! Underbart mysig fredag. Loke, Anna, Singstar, körsbärsvin och semlor. Det låter som den perfekta kvällen faktiskt. Och lördag equals Melodifestivalen. Det känns väldigt skönt. Men bäst av allt är lovet som följer på helgen. En vecka, då jag kan sova och sova och sova. Gissa vad jag ska göra på lovet?

Men förutom att sova så arrangerar jag mitt lajv. Mitt lajv. Gode gud, ensam arrangör. Nästan. Jag har ju alltid Anna, och det känns bra. Ser verkligen fram emot det.
Idag blir det mys med Ez och Dawns Fy Anwylyd.

Och nu, mina damer och herrar: Två timmars samhällskunskap!

Ciao!

79

Jag har inte tid med nånting, nånting, nånting....
Det är därför det inte händer nåt på bloggen. Och jag failade på provet. Eller, jag fick G+. Men det är historia, och jag bör ligga på minst VG. Men men. Satan. Nu är jag deprimerad, och ska äta upp chokladen i kylskåpet. Eller i alla fall en del av den, eftersom resten ska vara i päronpajen imorgon. Fuck. Fuck fuck fuck.

Jag är lite överväldigad av att få ett lågt betyg. Jag är inte riktigt van, antar jag. Så jag får väl anstränga mig lite mer. Men nu är jag trött, och jag vill inte ha en till lektion.

Kväll på Doom. Mih.
Ciao.

RSS 2.0