738

Barfotaväder idag igen. Packar väl ner skorna ändå, blir förjävla kallt att gå runt i skolan annars.

Håltimme idag mellan 10.20 och 13.10. Yay, vad jag är taggad på det.
Ciao!

737

Puh, hemkommen. Blev en lugn kväll med film ikväll, var nog bra. Imorgon blir det grill och förmodligen Krogen Krogen, då Kapten Kid och Det Oändliga Sommarlovet spelar, och de var galet bra på Scharinska! Synd att behöva betala in sig för en gångs skull, det brukar vi ju slippa annars.
Men jag antar att bandet eventuellt vill ha betalt också.

Nu ska jag sätta mig här med tunnbrödsmackor med kaviar och vit choklad och checka lite bloggar innan det blir sängen. Ciao!

736

Fint att man får pikar om att man bloggar för sällan! Men det är väl sant.

Idag fyllde farmor 70, roligt att träffa den sidan av släkten för en gångs skull. De bor ju som i Haparande allihopa, så vi ses jättesällan. Men nu blev det av.
Vi åt på Skeppsviks herrgård, mums. Nu är jag så trött att jag mest vill sova.

Ciao!

735

DEPPSÖNDAG!!!!

Sitter och kollar på Eva och Adam, ni minns serien från nittiotalet? Börjar bli det jag gör när jag inte har något att göra.

Ciao!

734

Och att vara vaken just nu är fan bara löjligt när man kom hem halv sju (förlåt mamma :P). Men jag blir uppplockad om tio minuter och ska på lillsyrrans vernissage, så man är så illa jäkla tvungen alltså. Eller, tvungen och tvungen, det är klart att det ska bli jätteroligt att åka dit och titta. Men just nu känns det som lite väl tidigt på dagen!



Körsång på Campus med Oscar längst upp i högra hörnet.

RSS 2.0