452

Blev en mysig kväll, trots att Oscar inte var särskilt förtjust i filmen. Lite konservativ, hm?

Nu finns det i alla fall massa lussebullar, men nougatrutorna håller på att ta slut! Finns bara typ fem stycken kvar... Får ta och baka fler!
För övrigt måste vi börja ha jäst hemma om jag ska fortsätta baka så här. Och det har ju Oscar sagt att jag ska. Ärligt talat så är det ju inte superkul att baka. Klart att det är roligt, men det roligaste är ju att se resultatet när någon sedan äter det man bakat!

Sova nu, buona sera!


451

Hemma igen efter julhandel, blev inte så mycket julklappar utan mer allmänna julsaker! NU sitter vi här framför en julfilm, lussebullarna ska jäsa en liten stund till och så ska vi trycka in nejlikor i apelsiner!

Julstämning så att det bara stänker om det, måste ju passa på innan Oscar åker och är barnvakt i fem dagar. Det kommer att bli riktigt tomt i lägenheten.

Ciao!

450

Och så börjar en ny vecka. Den här dagen är egentligen sjukt värdelös eftersom jag bara har två lektioner, men jag har tänkt gå och julhandla under den tiden.

Sitter och äter min frukost och det är så himla mysigt nu när vi har julpyntat!
Ciao!

449

Trist att gå och lägga sig, jag är inte alls trött. Och saken är den; att jag är fan inte så här duktig egentligen. Jag har helt enkelt kommit till insikten:

Är jag vaken till mer än elva tar jag mig inte upp på morgonen.

Och då får jag inga pengar! Ingen blogglön att leva på där inte.

Men nu är det i alla fall julpyntat hemma hos oss. Julstakar i fönstret och en fin adventsljusstake. Som jag har gjort! Eller i alla fall nästan. Stort tips till alla! Köp en opyntad ljusstake på typ Maxi, alltså en rektangulär fin låda med hållare för ljus i. Köp sedan mossa, se till att den är preparerad, och dekorationer.
Blev fint som tusan, tycker jag!

Så här såg det ut när jag och Oscar kvällsfikade. Glögg, pepparkakor och nougatrutor.





Buona sera!

448

Hallå på er! Har haft en helt vanlig söndag, så det kändes lite tråkigt att sitta och skriva alla de vanliga sakerna. Ni som läser här varje dag vet ju liksom hur en söndag ser ut för mig, så det känns lite trist att upprepa hela tiden.

Nu är i alla fall Oscar borta och pratar rollspel. Hoppas att han inte dröjer för länge, det riktigt kliar i fingrarna på mig för jag jag så gärna vill börja julpynta!

Ciao!

447

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Visst är det lite tråkigt egentligen, att man har skola. För jag menar, visst, jag skulle kunna vara vaken till halv fem varje dag på helgen, men det skulle ju vara ett helvete att sedan vända på dygnet för att kliva upp i tid måndag morgon?

Jag är nog lite tråkig.

Men jag har inte mycket annat för mig faktiskt. Och jag gillar att sova. Helgen är tiden då man ska ta igen sömn.

Buona sera!

446

Har precis bakat mina nougatrutor och kycklingen håller på att tinas. Jag är så jäkla pysslig och bra! Ska försöka slänge upp ett par bilder på godiset senare ikväll också !

Nu tittar jag mest på Scrubs och väntar på att kunna laga mat.

Ciao!

445

Oscar har slagit igång Disneyprinsessornas julsång och jag letar recept till nougatrutor. Fick en fin påse av pappa i torsdags innehållande mandelmassa, vit choklad, saffran och nougat. Har bestämt att allt ska användas i bakning, även om jag har mumsat ganska mycket på mandelmassan...

Imorgon får vi äntligen börja julpynta, första advent!

Ciao.

444

Sweeney Todd.

Har jag nu sett. Lite sent kanske, men nu har jag i alla fall bevittnat spektaklet.

Och det var nog sista gången. Tänker hädanefter hålla mig till Tim Burton-filmer som faktiskt har en Tim Burton-story bakom sig, eftersom jag gillar lyckliga slut, så det så.

Och så ska jag försöka sova på det, ja herregud.

Buona sera!

443

Grillat, umgåtts, ätit nudlar med wokgrönsaker och blivit sjukt irriterad på datorn.

Jag har inte så jäkla intressanta dagar?

Nu ska jag fortsätta läsa Harry Potter.

Ciao.

442

Fattar ni hur skönt det är att inte behöva vakna förrän nu. Det är himmelskt. Ja, jag är ledig idag och det är så jävla skönt.

Dagen börjar med att det äntligen klarnat upp lite, vi ser blå himmel. Alltså ska vi nu ut på gården och grilla korv och dricka varm choklad.

Ciao!

441

Hallå på er. Jag är helt sanslöst hungrig, men får inte äta en på typ en timme.

Det är meningen att jag ska sitta och skriva mitt tal nu. Jag tänkte som så att jag gör det imorgon istället, när jag är hemma och kan fokusera. Jag arbetar verkligen inte bra i skolmiljö.

Det är makaronipudding, men jag är så förutseende att jag har tagit med mig pizzabullar! Så det så. De ska vämas i skolmikron, så får de bli varma och mumsiga med smält ost...

Ciao!

440

Jag ska ta och lägga mig nu. Är så jävla trött! Har bakat sen typ klockan sex... Pizzabullar!
Med salami till Oscar och med tonfisk, feta och pesto till mig. Mums. Men aningens lång tid tar det faktiskt när man ska baka så mycket.

Imorgon blir det nästan som helg för mig, eftersom jag är ledig på fredag. Så sjukt skönt. Funderade starkt på att skippa första lektionen imorgon, men eftersom jag är ledig fredag så är jag duktig imorgon. Ta mig fan!

Sov gott, buona sera!

439

Okej, kom igen nu, kan inte dagen vara slut snart...

Jag är sjukt less. Och det är lite kul att när jag börjar gnälla om att jag är trött och less och inte orkar med, ja, då har Oscar precis vaknat. Inte lite orättvist, eller hur?

Jag funderar starkt på att baka ikväll. Det var länge sedan jag bakade. Vad tror vi om pizzabullar? Det står mellan pizzabullar, vaniljbullar och rågbröd. Rågbröd kanske inte låter så gott men det är en favorit där hemma. Det lutar faktiskt starkt mot pizzabullar, skulle jag vilja säga...

Ciao!

439

Och så var man på skolan. Känner mig så sjukt nöjd med att min "nu-ska-jag-fanimig-ta-mig-till-skolan"-streak håller i sig.

Kameran som jag skulle lämna tillbaka idag glömde jag naturligtvis hemma. Men jag gick ner och pratade med dem, och det var lugnt att jag lämnade tillbaka den imorgon.

Imorgon fyller även min lillasyster tolv, säg grattis till henne!

Ciao.

438

Blev uppenbarligen ingen fler uppdatering igår. For ner på stan, fotade, gick omkring, hade det mysgt. Kom hem, började mixtra ihop det där förbannade bildspelet. Men eftersom det är Movie Maker... ja, ni kan tänka er.

Det är världens sämsta program. Och det är inte så att jag inte kan det, jag har jobbat med det i flera år. Och det är just därför jag insett hur jävla dåligt det är.

Anyhow, efter ett tag hänger sig skiten. Då blev jag lite irriterad. Sen gick jag och lade mig.

Ciao.

437

Fick låna kameran. Puh. Vilken tur! Då blir det faktiskt till att fota ikväll. Men jag vill gärna få det avklarat så snart som möjligt, måste hem och redigera bilderna sedan också.

En halvtimme kvar!

Ciao!

436

Sista lektionen, awesome!!!

Jag är galet sugen på hamburgare och pommes. Skräpmat. Ja. Kanske går att ordna om jag typ går på en promenad ikväll? Vi ska ju vara nyttiga nu. Pft.

Ikväll ska jag fota. Fota fota fota. Om jag får låna en kamera, dvs. Det borde jag få. Inser nu att jag kanske borde kollat det tidigare. Satan. Jag gör det nu.

Ciao!

435

Sitter i väntan på att näst sista lektionen för dagen ska börja. Superkul. Eftersom jag sitter och väntar på näst sista lektionen klockan tolv kan ni ju räkna ut hur långa lektioner jag faktiskt har.

Och så har jag blivit av med min sovmorgon på fredag. Ja, minsann. För då ska jag träffa min svenskalärare och prata om Voltaires "Candide". Låter så där lagom överjävligt pretentiöst, inte sant?

Ciao.

434

Hallå på er. Nu sitter jag på naturkunskapen, minsann. Ska nog ta det lite lugnt idag och inte hatta runt som en idiot. Ska försöka låna en kamera från biblioteket idag också, så att jag kan börja fota. Hoppas bara att det slutar regna tills dess, annars blir det jäkligt tråkigt att vara ute och fota!

Ciao!

433

Feber idag, och därför inga inlägg. Har inte gjort mycket alls, bara sett på en film med Oscar, käkat blodpudding, läst lite och spelat för mycket dator.

Men jag har äntligen kommit på vad jag vill göra till det förbannade bildspelet. Men jag har inte tänkt säga något. Så det så.

Ikväll sitter jag hemma hos min mamma i alla fall. Hon håller på att "kartlägga sitt liv" och sitter och kommer på viktiga årtal. Typ bröllop, flyttar, barnafödsel, när morfar dog and so on. Lite roligt faktiskt.

Sova, buona sera!

432

Alrightie, nu blir det sova för min del. Tror inte att det kommer att gå bra, men tanke på hur mycket Oscar sitter och skriker framför datorn, bara en meter ifrån mig.

Imorgon tänkte jag sova hos mamma. Men jag tänkte också träffa Ez efter skolan. Fast det har jag inte berättat för henne. Hon får helt enkelt läsa det här och höra av sig om vad hon har för grejer imorgon.

Ciao!

431

"När du träffar den som du "vill ha" så kommer han eller hon att uppskatta att du är okysst. 'Hellre en ny bil än en begagnad.'"

-Foki

Vad är det här för jävla stenåldersfasoner? Fy fan, inte okej alltså. Jag ids inte ens kommentera vidare.

Ciao.

430

Godmorgon! Så börjar ännu en söndag, ni börjar kunna mina söndagar, eller hur? Morgonpromenad och städa. Men ikväll händer också en väldigt speciell sak... Eller, ja, för mig i alla fall. Fast ni kommer inte tycka att det är speciellt alls.

Oscar ska nämligen göra sin fläskfile. Det, mina vänner, är speciellt.

Ciao!

429

Uppenbarligen ska jag på brädspel ikväll. Och varför då, kan man ju då fråga sig?

Jo, för att Oscar höll på att trilla av stolen när jag föreslog det, och han har köpt juleskum och dessutom lovat mig chips. Jag tror att han är i chocktillstånd och min masterplan funkar.

Moahaha.

Ciao.


428

Godmorgon! Ja, jag är sjukt nöjd med att ha sovit tills nu. Ska slänga i mig nån hårdbrödsmacka och sen åka iväg till Ez. Och göra vad? Ingen aning. Vi får väl se vad som händer.

Ciao!

427

Har precis kommit hem från lajv, är himla trött och har ont i huvudet.

Men det är massa vänner här, det känns bra! Men eftersom jag klev upp sjukt tidigt i morse så blir det ju så pass länge jag är vaken. Knasigt.

Imorgon blir det nog till att hänga med Ez. Vi måste förresten utlysa det där jävla föreningsmötet. Satan.

Ciao!

426

Jag är jättehungrig. Så där supermegahungrig. Sicken tur att det är Oscar som ska laga middag.

Uppenbarligen så ska jag nu leta efter bra gymnasieutbildningar åt min lillebror. Det är i alla fall uppdraget jag fått av mamma.

Ciao!

425

Okej, nu får det vara nog. Idag är det fredag, vilket betyder att det är sista dagen i veckan som jag måste kliva upp så här jävla tidigt. För nu är jag så himla less. Det är så svårt att ta sig upp på morgonen! Det är inte roligt! Och ja, jag skriver det i varje morgoninlägg, men det är ju för att det är så förbannat jobbigt. Suck.

Ciao!

424

Sitter och sjunger med i en sång av Garmarna, så har jag har svårt att kunna skriva något vettigt. Jag ska sova nu. Jag längtar tills jag får UnderbaraClaras jultidning. Naturligtvis.
UnderbaraClaras jultidning vs. Kissies utnötta mjukisdress? Inte svårt.

Buona sera!

423

Och så var man hemma igen. Idag har jag alltså vallat runt nior på vår skola, för att ge en liten rundtur helt enkelt. Och maken till oengagerade, tråkiga och gnälliga ungar har jag aldrig sett! "Varför går vi här, jag bryr mig inte, fan vad tråkigt".

JA MEN KOM INTE HIT DÅ DIN JÄVLA BRÅDMOGNA UPPBLÅSTA IDIOT!!!

Seriöst! Det är inte som att vi tvingar dit dem. Vill de inte komma så behöver de inte, men om de dyker upp ska de visa intresse och vara tacksamma för att jag skippar en välbehövlig lektion i MaB för att visa dem runt.

Fnys.

Ciao.

422

Godmorgon. Igen. Jag är less på att det alltid ska vara morgon. Himla tråkigt. Jag tycker att det kan bli lov nu. Jag bryr mig inte om vad för lov, så länge jag får sova ut i en vecka.

Tvättid 16-19, tjoho.

Ciao.

421

Hello again!
Okej, jag är en nörd. Har återupplivat mitt intresse för Elder Scrolls Oblivion. Men hysch, berätta det inte för någon.

Imorgon är det en jävligt speciell dag. Först en halv lektion, sen elevråd. Sen hål, sen halv lektion, sen lunch och sen visa niorna runt? Knasigt knasigt måste jag säga.

Men nu får jag gå och lägga mig, så att jag orkar ta mig upp imorgon också!

Ciao!


420

Hej på er! Hur har dagen varit? Helt okej för min del i alla fall, gjorde två prov. Först blev det nationella i svenska med treorna, och sedan prov i krishantering. Tycker att de båda gick bra faktiskt. Jag är nöjd.

Nu sitter jag i soffan framför Top Chef medan Oscar lagar mat. Tycker det är så himla skönt när han gör det. Men samtidigt gillar jag att vara huslig och laga mat, men då ska det vara något som är kul att laga. Som igår; ris, kyckling och tomatsalsa.

Inte för att jag säger att dagens middag inte är god. Den är mumsig, men inte så kul att laga. Vad vi ska äta? Tortellini med örtsås och tomat, så klart!

Ciao!

419

Godmorgon! Och fan vad jag är bra som tar mig upp vid den här tiden!
Sitter i soffan och käkar müsli, kokar ett ägg som Oscar ska ha till frukost när han vaknar. Gud vet när det är. Orättvist som tusan.

Idag har jag ju som sagt nationella proven i svenska hela dagen, så jag kommer inte att kunna uppdatera någonting förrän jag är klar/kommer hem.

Ciao!

418

Vet ni, det gick inte alls bättre att uppdatera bara för att jag var i skolan. Hur ska man göra det när man inte får ha datorn påslagen liksom?

Och imorgon kommer det inte bli bättre, eftersom jag har nationella hela dagen. Pytt. Jaja, men det kommer nog att gå bra, så länge det är tänkt att det ska gå som det står i mina papper. Kommer de med några överraskningar blir jag en ledsen fisk.

Sova!
Buona sera!

417

Hej på er! Bestämde mig för att äta en ordentlig frukost och hann inte riktigt blogga. Istället för den vanliga yoghurten med müsli så blev det dessutom en mumsig baguette med italiensk salami, sallad, gurka, ost och aioli. Nom nom.

Så nu sitter jag på skolan. Taggad? Nej. Trött? Ja. Men det är bara att kämpa.

Ciao!

416

Har inte hunnit uppdatera alls idag! Först prov, sedan ner på stan, sedan buss till mamma, och sen middag hos mamma. Var faktiskt trevligt, men det är alltid lika skönt att komma hem, även om det var dämpat. Alla har ju som varit lite småsjuka i min familj utom jag.

Bättre update imorgon, då kommer jag ju i alla fall ha med mig datorn eftersom jag ska till skolan.
Buona sera!

415

Faktiskt riktigt bra dag. Känner mig sådär oförskämt nyttig efter en lång promenad i regnet och mannagrynsgröt till kvällfika. Har till och med lyckats plugga. Men det lär jag ju få fortsätta med imorgon också. Har ju den där helsikes håltimmen som måste fyllas med något.

Spöregn hela dagen, ingen snö längre. Tjoho, säger jag, men det kanske inte är den allmäna åsikten.

Jag och Oscar pratade idag om vart vi skulle flytta om vi mot förmodan skulle flytta från Umeå. Det känns ju totalt ovärt att flytta söderut i Sverige, kom igen. Blask hela vintern och för varmt på sommaren. Jag som knappt tål solen liksom.

Och USA känns helt uteslutet. Jag fattar inte hur ett folk kan vara nöjt med att ha det så dåligt ställt rent jag-vet-att-jag-klarar-mig-eftersom-samhället-är-uppbyggt-så- mässigt.

Men jag vet inte. Vad säger ni? Var skulle ni vilja bo?

Sova nu, bouna sera!

414

Blir fasligt lite inlägg om helgerna, har jag märkt.

Söndagen har börjat precis som vi brukar börja våra söndagar; med en morgonpromenad!

Trots regnet, trots slasket och trots kylan kändes det faktiskt himla skönt. I alla fall när vi kom hem. Rosig om kinderna och blöt i håret, men vi har i alla fall gått en bra promenad. Vi tog och handlade i samma veva. Vi har ju ett nytt projekt som innebär att vi ska veckohandla och göra matplanering varje vecka. Får se hur det går.

Nu tänkte jag ta och vila en stund innan jag börjar städa lite lätt, ciao!

413

Har spelat lite Munchkin med Oscar och Ezther, blev inget besök till Lotta. Väldigt synd, hade gärna suttit hos henne och druckit lite te och pratat om ditt och datt. Sjukt underskattat att bara sitta och dricka te med vänner faktiskt.

Resten av kvällen får nog förflyta ganska lugnt. Kanske inte sova till två imorgon. Det var inte tänkt, det bara blev så!

Ciao!

412

Godmorgon! Klockan är tio i tre och jag sitter och äter frukost i form av ostkaka. Tror att jag ska gå över till chips sedan. Jag får vara onyttig, det är lördag.

Vad blir det för lördagsfrukost för er?

Ciao!

411

Äntligen är man hemma och äntligen är det helg. Himmel så skönt. Efter skolan stack vi direkt iväg på Ica Maxi och handlade lite eftersom vi knappt hade någon mat hemma. Så ikväll blir det tomatsoppa!

Jag känner mig helt slut i kroppen efter den här veckan. Har ju inte riktigt varit en vanlig skolvecka, med FN-rollspelet och så. Sen har jag ju som sagt varit awesome och gått dit vareviga dag. Kan ju ha med det att göra också.

På lördag (imorgon) är det ostkakans dag! Personligen så älskar jag ostkaka så jag köpte en på Maxi idag. Men ni stackare som inte tycker om mandelmassa brukar ju ha en tendens att inte heller tycka om ostkaka. Jag tycker synd om er. Finns inget bättre än att frossa i en god ostkaka, varm som kall.



Åh nom nom...

Ciao!

410

Godmorgon! Ni förstår inte hur jävla duktig jag har varit den här veckan. Har klivit upp i tid varenda jäkla dag. Och det hjälper inte att jag gick och lade mig klockan åtta igår, jag ville fortfarande desperat gärna sova vidare.

Ynk.
Müsli.
Sen choklad.

Ciao.

409

Vilken jävla dag! Har inte hunnit uppdatera något alls på grund av det där attans FN-rollspelet vi håller på med. Med det är kul!

Kom hem trött till tusen runt fem. Varken jag eller Oscar hade lsut att laga mat, så vi beställde hem en pizza var. Är kanske inte så himla nöjd med det så här efteråt. Kunde ha ätit mannagrynsgröt istället. Men gjort är gjort!

Oscar har stuckit iväg på brädspel och jag funderar på att gå och lägga mig. Jo, jag vet att klockan bara är åtta. Men jag är så jäkla trött att det är löjligt!


Buona sera!

408

Har precis sett en film - Cruel Intentions. Ganska awesome, men jag gillade inte slutet. Vissa filmer ska helt enkelt inte ha "bra" slut, tycker jag. Men men, man kan inte alltid få som man vill.

Ciao!

407

Nu är jag hemma och det är så skönt. Finns verkligen inget skönare än att komma hem efter en skoldag. Nu tror jag att jag ska följa Oscars råd och vila en stund.

Ciao!

406

Uppenbarligen så har alla bestämt sig för att man måste stanna på lektionen oavsett om man är klar eller inte. Så jag måste sitta här en timme eller två och göra ingenting över huvud taget.

Jag blir så less.
Ciao.

405

Blevlite stressig morgon så jag hann inte riktigt skriva något imorse. Nu sitter jag på naturkunskapen och ska se "Resan till Mars - Den röda planeten". Tjoho! På något sätt så är rymden så simpel, vi har ju liksom hört det mesta förut.

Hoppas på att få sluta strax efter lunch idag. Vi har vanliga lektioner fram till lunch och sedan blir det FN-rollspel då vi ska skriva resolutioner. Duktig som jag är har jag redan skrivit min jävla resolution, så jag ska bara få den godkänd!

Ciao!

404

Ätit middag och är galet sugen på choklad. Men det lär ju inte hända. Inte enligt Oscar i alla fall. Jag tycker att en tjej har rätt att kräva choklad en gång i månaden, men uppenbarligen har han inte förstått det ännu.

Har också haft ont i huvudet några kvällar i rad nu och är aningens less på det. Ska ta en ipren och se om det ger med sig innan jag ska gå och lägga mig.
Det känns sjukt tungt att ta mig upp till skolan, men jag kämpar på och är attans stolt över mig själv!

Ciao!

403

Okej, två lektioner kvar innan jag får åka hem. Och jag vill så gärna sova, men då kan jag inte sova på kvällen istället. Så jag tror att det blir till att plugga till trafikantprovet på måndag.

Och nästa vecka ska vi ju vara ambassadörer för de nior som kommer och ska kolla på samhällsprogrammet. Jag är astaggad! Det enda problemet är att vi ska säga något som är bra med vårat program, och varken jag eller Carro, eller någon i vår klass kan komma på något.

Klart man kan komma på något som är bra, men man ska ju säga något som vi har gjort som har varit roligt. Och det är lite svårare.

Har fortfarande inte fått något morgonsms. Ynk.

Ciao!

402

Vad var det jag sa? Jag var en ynkans centimeter ifrån att stänga av ljudet på telefonen, krypa ihop och somna om. Men jag klav upp idag igen. Satan vad jag har kämpat ett tag nu. Suck.

Men men, frukost, kläder, skola! Har faktiskt lite bråttom...

Ciao!


401

Sitter vid Oscars dator nu eftersom min är avstängd för kvällen. Ska gå och lägga mig med min fina pingvin! (förklarar någon annan gång)

Tack och lov sovmorgon imorgon, men det lär ändå bli ett helsike att kliva upp, precis som vanligt. Just det, vi hade ett möte imorgon också. Carro, du måste påminna mig om det annars kommer jag helt enkelt att glömma bort det. Och det vore ju himla opraktiskt, inte sant?

Ser knappt vad jag skriver eftersom jag inte har några linser på mig och Oscar har sin skärm så himla långt bort.

Buona sera!

400

Okej, sista lektionen innan min skoldags är slut. Den är å andra sidan ganska lång, men eftersom jag kan sitta vid datorn känns det okej. Jag är lite less på allt möjligt just nu.

Äh, ska hitta på något annat än att ömka mig själv.
Ciao!

399

Fy fan vad det är jobbigt att ta sig upp på morgonen. Finns inget som är hemskare. Hann gnälla "vill inte". Men det är bara att kliva upp. Fy fan.

Nu ska jag äta god müsli och läsa bloggar. Då kanske man blir lite mer taggad.

Ciao!

398

Jag har ont i huvudet och just nu är allt dåligt. PMS, någon?

Tror jag ska gå och lägga mig nu, spelar ingen roll att jag har sovmorgon. Usch, det blev ingen bra kväll för mitt humör, får väl hoppas på att det blir bättre imorgon.

Buona sera!

397

Okej, jag behöver verkligen en ny väska. Så det så.

Tävling på Fokis.se

Om produkter från Mihi.se

Vill ni se vad jag siktat in mig på?



Stor väska från Suanna, helt perfekt nu på hösten när man vill på plats med vantar, ett litet paraply and so on.



Och det här armbandet från KNOT som jag har en alldeles speciell plan för.

Ciao!




396

Hej på er!

Kom precis hem, blev faktiskt en ganska aktiv dag. Klockan tre stack vi iväg för att äta hos Oscars morföräldrar, sedan fika hos min farmor. Hann till och med gratta pappa på farsdag.

Dock blev jag väldigt förvirrad inför julen. Båda mina föräldrar hävdar att vi ska vara hos dem den 24'e. Och de har inte pratat med varandra. Hm.

Ciao!

395

Godmorgon på er!
Kom precis hem efter morgonpromenaden vi tar varje söndag. Kändes himla starkt att gå ut trots att det regnar lite lätt, är slask på marken och kallt som tusan.

Jag gillar inte söndagar riktigt. Man gör sällan något och man måste gå och lägga sig i tid för att orka kliva upp på måndagen. Men jag antar att det helt enkelt bara är en vilodag.

Ciao!

394

Å herregud. Nu är den här dagen slut. Är helt utmattad, och mycket gick fel. Men Oscar hävdar att han är nöjd i alla fall. Detta hände:

Frukost på sängen med ett spelande ljus. Pannkakstårta med familjen. Ögonbindel och hörselkåpor på virrig promenad till bussen. Middag på Taormina. Munchkin. Pannacotta och film.

Buona sera.

393

Etapp två av Oscars födelsedagsfirande är avklarat! Föräldrarna lämnade precis lägenheten, och vi har ett tag till godo innan nästa etapp.

Hade gjort en pannkakstårta innan som födelsedagsbarnet blev nöjd med, jag äger!

Ciao!

392

Godmorgon!
Väckte Oscar i morse med frukost på sängen, inklusive en glaserad munk med ett sjungande ljus i! Spelades Happy Birthday på väldigt höga toner, men det var roligt!

Hoppas att resten av dagen flyter på enligt mina planer. Snart kommer Oscars föräldrar förbi och hälsar på, jag är sjukt nöjd med att vi har städat.

Ciao!

391

Okej, nu ligger jag i sängen efter en hel dags slitande. Först skola. Fattar ni att min längsta dag är fredag? Till halv fyra. Man är ganska less den där sista lektionen.

Sen in på Ica för att handla frukostmat till helgen. Müslin börjar ta slut. Sånt behöver ni minsann inte oroa er för, ni hemmaboende barn!

Sen upp till sjukhuset för att köpa busskort. Fy tusan, vad jag är fattig just nu.

Och jag kom väl hem runt fyra. Sedan har jag städat konstant i fyra timmar! Städade ju igår också, men det var fler rum som behövde städas. Och så var det knas med dammsugaren, så då fick vi ta en liten paus.

Glamourös middag: Pulvermos, köttbullar och ketchup.

Också massa ärenden inför Oscars födelsedag imorgon som jag inte kan skriva eftersom han läser min blogg. Får ta det i morgon kväll istället.

Buona sera!

390

Näst sista lektionen innan helgen! Och det är geografi. Vår geografi är ungefär som lekis. Vi gör inte särskilt mycket, små framgångar belönas med kakor. Ungefär.

Just nu ritar han Voldemort på tavlan. Voldemort räcker ut tungan.

Ciao!

389

Godmorgon!
Fan vad jag är less på att kliva upp i tid. Jag har verkligen inte jäkla ork på morgonen. Och det är så kallt i lägenheten och så kallt och mörkt ute och allt är så jobbigt.
Suck.

Men jag har ju sagt att jag ska gå varje dag den här veckan. Vilken tur att det är fredag.

Ciao!

388

Har precis varit ute på en fin biltur med Jimmy och Ezther. Var himla mysigt! Tycker att det är skönt att åka bil utan att he något egentligt mål, något som jag bara har gjort på senaste tiden då kompisar börjat skaffa körkort. Men man har ju alltid skola, så nu måste jag sova.
Buona sera!

387

Okej, det finns städa. Och så finns det städa. Och jag har ta mig fan STÄDAT!

Jag kom hem vadå, halv fyra? Och sedan dess har jag städat. Och städat. Men vet ni vad? Jag har bara städat vardagsrummet. Och jag har inte varit en sån där lat jäkel, utan jag har faktiskt aktivt städat sedan dess. Helt sjukt. Tagit bort småfläckar, organiserat bokhyllan (spelhyllan), dammtorkat, dammsugit, plockat undan och slängt skräp.

Det känns som att det borde ha varit spotless vid det här laget. Men jag tittar mig omkring och tycker inte att det är rent. Det är städat, men inte rent enligt mig. Oscar tycker minsann att det är rent.

Ciao!

386

Why hello hello!

Tog en bloggpaus där ett tag, varken läste eller skrev. Men nu är jag tillbaka! Har en sjukt kort skoldag idag, sedan blir det hem och städa eftersom Oscar fyller 23 på lördag och då vill jag att det ska vara rent och snyggt här hemma!

Nej, nu måste jag klä på mig och dra till skolan, ciao!

RSS 2.0