78

Och nu går det utför med bloggandet. Men men. Det ska nog lösa sig.

Jag är väldigt skoltrött. Och har väldigt lätt för att komma på ursäkter för att slippa skolan, både inför mig själv och inför andra. Men jag ska ta mig dit imorgon. Och på fredag. Annars ryker studiebidraget, skulle jag tro. Och utan den inkomsten finns det inte en chans att jag skulle klara mig. CSN - Jävla utsugare. Jag får skylla mig själv.

Lajv på lördag. Jag vet inte vad jag ska säga. Tror jag nöjer mig med att le lite roat.

Jag är ledsen. Och mer än så orkar jag inte skriva. Jag ska lägga mig i min säng med den nya, mjuka filten (vars kopia jag ska få i födelsedagspresent!) och en Harry Potter-bok. Jag har till och med lite choklad kvar. Jag ska tycka synd om mig själv så ända in i helvete.
Godnatt.

77

Natt i SnöKon caféet.
Alltså ett rollspelskonvent här i Umeå, som jag har blivit indragen i. Jobbar i caféet och är väl i princip personalansvarig, även om det inte är uttalat. Så jag jobbar mellan 14 och 06. Det är en timme och fyrtiofem minuter kvar i skrivande stund, sen får jag några timmars sömn innan jag börjar igen 13.45. Jag skulle kunna säga att jag är glad över att det är slut imorgon, men jag har -trots en massa strul- haft riktigt roligt. Man träffar så många trevliga människor, öppna och glada människor. Det har varit en bra upplevelse om inte annat. Och det har varit riktigt roligt att umgås mer med André än tidigare. Finns några människor som gjort mig glad, som jag inte träffat förr men har visat sig vara helt undebara.

Men sova känns bra.

Jag vet inte riktigt vad jag är på för humör, dock.
Men jag funderar på följande; Om jag ska umgås med en människa, så är det ju det jag vill. Men jag funderar på om jag har för höga krav vad gäller uppmärksamhet. Jaja, jag kommer ingen vart med funderingar just nu, jag är för trött.
Godnatt. Eller godmorgon. Eller vad fan.

76

Två glas vin och en varm dusch senare.

Nu har jag firat nyår. Och sett på Ivanhoe. Allt var väldigt trevligt. Var med Oscars familj ute i Bygdeå. Jag hade trevligt. Man kan ha trevligt på olika sätt. Jag hade kunnat ha trevligt med Ez också, men det hade varit en mer uppklädd, party, sexig - trevligt. Nu hade jag det mysigt, varmt och familjärt. Det var väldigt skönt. Jag är glad att jag inte firade min familj som inkluderar två kräksjuka syskon och en milt road far. Men det var väldigt trevligt igår. Jag hade gott vin, en varm famn och trevliga människor överallt. Jag kände mig inte som en främling, vilket jag tenderar att göra bland folk jag inte känner. Men det var helt okej. Jag är nöjd.

Och nu är jag varm och trött. Ivanhoe var lika bra som det alltid har varit. Nu ska vi bort och hjälpa till med SnöKon, det ska blir roligt. Jag är så himla peppad på helgen! Att bara få jobba med trevliga människor och ta det "lugnt" (så lugnt man nu kan ha det när man är inställd på att jobba 24/7).

Ska klä på mig och åka nu.
Ciao.

RSS 2.0