385

En pizza i ugnen, sminkar mig lite smått medans håret torkar. Det här blir awesome! Glädjen förtas lite av att Oscar är så sjukt jävla långsam med att ta sig hem från rollspel, men jag antar att det alltid måste vara något som går dåligt. Murphys lag liksom.

Food-time! (Ja, även jag får äta snabbmat trots mina enorma matlagningsskills!)

Ciao!

384

Äntligen fredag! Inte nu med det bakomliggande äntligen helg, utan tjoho för halloween! Har precis klivit upp och sitter framför datorn med lite godis och kakor som Oscar lämnat efter sig. Funderar på at gå ut ett tag så att jag i alla fall får lite frisk luft/solljus på mig idag!

Ska försöka ta bilder på mitt färdiga resultat ikväll!
Ciao!

383

Jag hade en fundering idag när jag kollade in Tv8 play med Kissie och company.

- Är det inte så att Kissie är jävligt tråkig på TV?

Eller är det bara jag som är konstig?

Buona sera!

382

Det är sjukt lätt att fastna framför vissa program. Just nu håller jag och Oscar på att se oss igenom säsong fyra av Hells Kitchen, fast vi ville ha en matpaus.

Jag ska alltså vara Navi imorgon. Kult, ikon (jag vet knappt vem det är men alla andra borde göra det), Zelda. Tänk "Hey, listen!" så kanske ni förstår.

Jag har just målat mina naglar inför imorgon. Egentligen ska ju Navi vara en lysande boll av ljus med två vingar, men jag kände inte riktigt för att klä in mig med glowsticks och julgransbelysning. Så jag kör på glitter istället!

Så nu har jag två lager pärlemolack på naglarna, och ytterst har jag ett lager med silverglitter. Väldigt fint tycker jag.

Ciao!

381

Godmorgon! Eller, ja.

Vi var på väg ner på Statoil för att köpa mjölk till pannkakorna, tills vi insåg att det var bättre att vi gick ner på Maxi. Så där har vi varit ett bra tag nu. Sedan lyckades vi få skjuts hem eftersom min snälla mamma dessutom skulle ge mig mina stay-ups.

Pancaketime!
Ciao!

380

Nu är det minsann dags att sova! Imorgon ska jag prova ut vilken av mina vita klänningar jag ska ha på fredagens halloweenfest, jag är fruktansvärt kluven.

Buona sera!

379

Jag var alltså hemma hos min mor idag. Och när jag väl är hemma inser jag att jag har glömt mina vita stay-ups som jag tänkte ha till helgen när jag ska vara Navi. Så jag ringer och frågar efter mina stay-ups. Närvarande var helt övertygade om att min kära mor skulle få ett slaganfall över att jag ens ägde ett par stay-ups. Men icket. Det jag fick höra var:

- Klant.

För att jag hade glömt att ta med dem. Sån är min mamma.

Ciao.

378

Vilken jävla morgon alltså. Oscar har haft feber och varit varm som en bakugn. Sen känner man sig som en idiot när man ringer sjukvårdsrådgivningen och de frågar hur hög feber han har.

Vi som inte har någon termometer.

Så jag fick springa ner på Maxi och akutshoppa alvedon, ipren, en termometer, juice och fryspizza. Tjoho.

Grejen är ju den att sjukvårdsrådgivningen trodde att han hade svininfluensan. Och det är ju jag vaccinerad mot. Så om han har det är det ju lugnt för mig, då blir ju inte jag sjuk. Men det är ju dåligt för honom.
Men om han inte har svininfluensan är det ju kul för honom, fast det innebär ju att jag också blir sjuk.
Suck.

Ciao.

377

Sova! Jag försöker låtsas som att jag har ett coolt liv och gör mycket nu på lovet, men det är faktiskt inte sant. Sorry, jag har bara försökt ljuga för er. Jag har egentligen jättetråkigt och nu ska jag gå och lägga mig medan Oscar fortfarande sitter uppe och spelar TV-spel.

Imorgon kommer ytterligare en fantastisk dag på mitt lov. Jag ska hem till mamma och träffa mina syskon. Tjoho.

Buona sera.

376

Världens godaste middag, just for the record. Fläskfilé med ris och tomatsalsa. Nom nom.

Ytterligare en dag av nothingness. Jag antar att det blir så när man inte har några pengar. Kan knappt ens åka buss. Jag är inte ekonomisk för fem öre. Men nu hade jag tänkt lägga mig framför TV'n och bara chilla.

Ciao!

375

Igår tänkte jag logga in, skriva ett inlägg och be om ursäkt för att jag skriver så sällan. Och så går det inte att logga in?!
Det sög ju.

Men jag har ju höstlov nu. Det blir till att sova länge, vara ute sent and so on. Och datorn har jag inte med mig överallt som jag har när jag går i skolan. Så då blir det helt enkelt lite färre inlägg.
Men godmorgon på er istället.

Ciao!

374

Då har man till och med skaffat tid för att äta middag med modern och syskonen! Jag är effektiv, trots att jag klev upp runt fyra!
Nu sitter jag hemma hos Ezther som håller på med gud vet vad. Just nu är hon utklädd till Link. Ingen aning om varför, eftersom vi inte ska på halloweenfest förrän på fredag?

Blev medbjuden på bio också, synd bara att man inte har några pengar.

Ciao!

373

Och här kommer istället ett morgoninlägg då jag är lite gladare! Klockan är halv fyra och jag har precis lyckats ta mig upp ur sängen. Vaknade faktiskt  tjugo i två, så det är inte så illa.

Ikväll är jag taggad på att göra storslagna saker. Jag har inga pengar på telefonen och inga gratis sms, men det kanske går att fixa nere på Statoil.

Ez, ring mig!
Ciao!

372

Okej, här kommer inlägget som jag tänkte posta igår. Innan blogg.se fick för sig att bli epeleptiskt:

Uppenbarligen så är jag en bitterfitta, så jag tänkte göra ett halvhjärtat försök till att muntra upp mig själv.
Bra saker:

- Jag fick en present av Oscar. En peelingvante i form av en anka.
- Det finns yoghurt i kylskåpet eftersom vi gick och handlade.
- Jag fick en till present av Oscar. En pingvin. Internskämt liksom.
- Jag har fått en serenad sjungen för mig.
- Jag har en jäkligt stor säng att bre ut mig i.

Ciao.


371

Jag har en helt värdelös dag, har jag insett.

Nu är jag less.

Ciao.


370

Är kall och hungrig och trött. Då blir man lätt irriterad.

"Hej jag har frågestund i min blogg, ta gärna en titt och ställ en fråga. Tack i för hand :)!<3"

För det första, din imbecilla förbannade lilla fjortis, så skrev du det som kommentar till ett inlägg där det stod "jag har nyss krockat, är fortfarande i chocktillstånd". Whats up with that?
För det andra; jag känner inte dig, vet inte vem du är, vad är grejen med att göra ett hjärta? Och vet du, nej! Vad fan skulle jag vilja veta om dig?!

För det tredje och sista: Tack i för hand.

Tack i för hand.

Det var det som fick bägaren att rinna över.

TACK PÅ FÖRHAND DITT FÖRBANNADE JÄVLA ÄGG!

Tack för mig. Ciao.


369

Nej, det blev inget inlägg igår. Det var på tok för mycket saker som hände.
Först skulle vi julkpyntsshoppa, men då krockade vi med bilen. Jag antar att det på något sätt var vad som förstörde hela dagen.
Ringa bärgare, ringa försäkringsbolag, ta en buss in till centrum. Efter ett tag inser jag och Ez att vi mår illa, nån slags efterchock antar jag. Så vi gick hem och lade oss framför en film.

Sätter mig på en buss till en kompis som har födelsedagsfest. Tänker att jag inte kommer att stanna särskilt länge. Men icket. Fast blev man med gamla sköna vänner, som sedan sov över. Har två rollspelsnördar som sitter i mitt sovrum nu, och det känns galet skönt.

Ciao.

368

Comedy fightclub, så jävla awesome!

Desperate Housewives och Gossip Girl, släng er i väggen! Jävla amerikaniserade helvetes popularitessprogram som handlar om gud vet vat. Comedy fightclub, säger jag!

Har duschat, druckit mjölk och ätit lussebullar. Min kväll är komplett.

Kram på er och ciao!

367

Ja, nu sitter jag vid min mors laptop. Hon tyckte att jag skulle komma förbi och hjälpa henne med bjudningen som hon ska ha imorgon. Dvs, hon ville att jag skulle komme hit och göra två liter pannacotta. Två jävla liter! Men men, det var tydligen rätt många som hon skulle ha hit.

Svenskaprovet idag gick awesome, inga problem! Enda som var jobbigt var att jag fick kramp i handen efter ett tag, och det sög ju. Skrev som ett litet djur och iddes inte ens läsa igenom analysen när jag var klar. Det var ändå inget fel på den.

Så ödmjuk är jag.

Ciao!

366

Godmorgon godmorgon!
Så sjukt jäkla härligt, jag har bara ett prov idag och det börjar 12.30! Awesome! Just nu kokar jag makaroner och steker köttbullar, eftersom jag inte har tänkt åka tidigare bara för att äta skolans fiskbullar.

Bli nog att ta med sig en lussebulle på bussen också, hm?

Efter provet så ska jag hem till mamma, som tydligen ville ha hjälp att baka. Där ser man. En mamma som behöver hjälp av dottern vid bakning!

Ciao!

365

Jag håller på att somna framför datorn. Ögonen känns alldeles blurriga och jag tror att jag har tunnelseende. Så kan det gå när man är trött. Borde plugga mer, orkar inte plugga mer FAN DET ÄR SVENSKA, DET ÄR INGA JÄVLA PROBLEM.

I get special when i don't sleep.
Ciao.

364

"Hej! Har du nårra gamla skor jag kan köpa? går d o få se dina fötter på msn om du får nåt för d?"

Eh, nej?! Nicht! Nein! No!

Men jag och Ezther bakar lussebullar, hur awesome är inte det! Ezthers holländare påpekar att det är väldigt långt till jul, men det är det ju fan inte! Så vi har köpt på oss julmust, som är Ezthers favorit, glögg, som är min favorit och julens absoluta höjdpunkt; Skumtomtar!

Oscar är ju som sagt borta ikväll, så då tänkte jag att jag skulle passa på och ha lite quality-time med Ez.

Ciao!

363

Internet är för stort. Vad vet du om Rysslands allmänna utrikespolitik? Blir så sjukt less, och det är tjugo minuter kvar av lektionen! Vart är världen på väg...?

Ikväll är jag ensam hemma, ta det som en inbjudan. Oscar ska iväg och spela brädspel med sina kompisar, och jag blir lämnad ensam hemma. Suck.

"Du, är det okej om jag åker och spelar brädspel på onsdag?"
"Ja, det är okej nu."
"Okej nu? Hur menar du?"
"Just nu tycker jag att det är okej, men på onsdag kväll kommer jag inte att tycka det."


Det här med självinsikt är något jag tror stenhårt på!
Ciao!

362

Nähä, uppenbarligen ingen sovmorgon. Uppenbarligen har jag just snott Oscars mjölk, trots att han har ont i huvudet. Uppenbarligen har inte vaccinsjävulssmärtorna gett med sig.

PISSDAG!

Ciao.

361

Jag har sovmorgon imorgon! Awesomeness! Bara till 09.50, men det är ändå en sovmorgon! Har ni märkt att så fort man har sovmorgon tänker man att man kan ställa uppe lite extra? Men då är man ju lika förbannat trött på morgonen som man hade varit annars!

Därför har jag tänkt gå och lägga mig nu. Precis vanlig tid. Jag har ju dessutom sovit fyra timmar på dagen. Feber är fan inte kul, biverkning av influensavaccinet.

Frågor om hur det var att vaccinera sig? Fråga på, så svarar jag inom en kort framtid.

Buona sera!

360

Dålig uppdatering, fy skäms!!!! Men jag kan försvara mig med att jag är sjuk och har sovit sen klockan tolv. Inte pigg för fem öre. Ta inte vaccinet!

Apropå vaccinet höll jag på att garva ihjäl mig när jag läste Katrins blogg idag.

"Som allt annat i den här stan så handlar det om att ha de rätta kontakterna. Nu har jag fått en dos av det superpopulära vaccinet!"

Ursäkta mig? Kontakter? För vaccin? Vilken konstig värld hon lever i.

Ciao.

359

Tog mig inte in på blogg.se igår, det blev jag lite irriterad på.

Är också irriterad för att min arm gör cp-ont och jag mår illa, men jag har ju gett mig fan på att gå till skolan. Så här sitter jag. Trött, irriterad och i smärtor.

Ciao.

358

Nu är jag hemma! Och satan vad ont jag har i armen! Blir nog inte mycket till att blogga idag, känner mig hängig efter vaccinet och kommer att göra det i nån dag eller två.

Och inte nog med det! När jag pustade ut efter sprutjäveln säger de

"Och så kommer du tillbaka om två veckor och får en till"

EN TILL?!?!?!

Ciao.

357

Jag har precis insett vilken sjukt ovärd dag det här var att kliva upp till. En lektion på morgonen, fine. En lektion med "eget arbete" (ni märker ju vad jag gör). Sen kapoff! Slut dag! Har egentligen en lektion till halv tre, men eftersom jag tydligen ska vaccineras mot svininfluensan i eftermiddag så missar jag den lektionen.

Jävligt ovärt.

Och jag är sjukt rädd inför vaccinationen. Såvitt jag har hört ska det göra ont, fortsätta göra ont och få mig att må dåligt i flera dagar. Tjoho. Och fick jag något val på huruvida jag skulle vaccinera mig eller inte? Neeejdå, för jag ligger ju i en riskgrupp...

Fy fan. Ciao.

356

Godmorgon! Kolla, jag är uppe! Som jag sa! Jag är så jävla awesome! Men det hade ju liksom inte skadat att sova ett par timmar till... Tycker alltid att det är så galet svårt att kliva upp på morgonen när någon ligger kvar och sover. Och själv måste man kliva upp vid den här tiden.

Fy tusan.

Jaja. Idag har jag håltimmen från helvetet mellan 11.40 och 14.30. Och ärligt talat, jag vägrar sitta nere i biblioteket igen under den tiden, jag blir så jävla less. Antingen så kommer någon dit och umgås med mig (Ez, Oscar, känn er träffade) eller så skolkar jag från den där satans lektionen 14.30!

Hm, kanske dags att klä på sig...
Ciao!

355

Nu är jag faktiskt trött, trots att jag klev upp halv två. Men har man gått på två långa promenader, städat och bakat tycker jag att man har rätt att vara lite matt.

Suck, och så skolan imorgon igen. Men vet ni vad? Jag ska ta mig fan försöka vara duktig nog att gå till skolan varje dag den här veckan, för sen är det HÖSTLOV!!!!

Å himmel vad jag ska sova. Å gud vad jag ska vara vaken sen. Och JÄVLAR vad jag ska skaffa mig ett liv! För ärligt talat, skola och liv går inte ihop.

Ciao!

354

Å herreminje så duktig jag har varit nu! Har superduperstädat! Och det är reeeent! Jag är sjukt nöjd. Men jag har konstaterat jag och Oscar har galet mycket skor. Och vem av oss är det som har mest skor? Ja, tragiskt nog är det inte jag.

Allt är fint! Utom sovrummet. Men det ska vi inte prata om tycker jag.

Nu ska jag duscha bort allt damm, sedan bir det citronmarängpaj!

Ciao!

353

Morgonpromenaden är avklarad! Awesome! Känner mig så sjukt duktig, kommer hem och äter müsli! Sen ska jag städa, duscha, äta middag och baka citronmarängpaj!

Nom nom.

Vad gör ni på en söndag?
Ciao!

352

Intressant kväll, men jag tror fasiken att jag ska gå och lägga mig. Det är en dag imorgon också. En dag som ska börja med en morgonpromenad!

Foki vann i tre kategorier (Nykomling, Originell och Årets) och man blir som glad. Fast jag och Oscar pratade lite när jag berättade det för honom. Hur länge Foki egentligen kommer att vara så stor som hon är nu. Jag menar, hon har sjukt låg medelålder på sina läsare (NEJ! Be mig inte om källförteckning), och ärligt talat vet jag inte om hon är tillräckligt konsekvent.

Men jag gillar Foki.

Buona sera!

351

Och Stina-Lee! Grattis! So far so goo!

Ciao!

350

Foki vann årets blogg! Asroligt tycker jag, även om jag gärna sett Knivlisa där också. Har suttit parkerad framför datorn (jepp, så mycket liv har jag en lördag) för att få veta precis vem som vunnit vad. Tack Kenza för att du är duktig nog att mobilblogga!

Har nämligen blivit fly förbannad på alla imbecilla bloggfittor som inte har vett att upplysa resten av världen om vad som pågår.

GRATTIS FOKI!

Nu vill jag bara veta vem som vann i vilken kategori. Ciao!

349

Ja, hörni... Bloggawards. Känns som att de flesta bloggare liksom tonar ner, pratar om annat idag. Allt för att liksom släta över att man inte är bjuden. Lite trist, kan jag tycka.

Oscar fick stå ut med en hel massa snack om Bloggawards idag när vi gick till Maxi. Vem som skulle ha vilken klänning, vad den kostade, vilka bilar, vem som ska åka dit med vem... Han tyckte att jag kunde mycket, men hur värda kunskaper det är, det är en fråga för sig.

Ciao!

348

Godmorgon. Jag är hiskeligt trött och hungrig, men har inte tagit mig upp ur sängen.

Så vad gör man idag? En lördag? Den ledigaste av alla lediga dagar? Jag har verkligen ingen aning, men jag tänkte bjuda på en bild som togs igår;



För er okunniga människor så visar jag ju uppenbarligen hur man åker för att åka snabbt i en vattenrutschkana!

Ciao!

347

Från början skaffade jag den här bloggen för att skriva om mina så kallade "happy-moments". Jag har haft ett sådant moment nu. Det är sällan nuförtiden man är mitt i ett ögonblick och tänker "Ja, det här är det".

Men det var det!

Men människor som jag bryr mig, i en bil, på väg hem i natten, Red Hot Chili Peppers "Snow".
Awesomeness.

Förutom det blev jag kidnappad i morse. Tänkte åka till skolan, men icket, det var inte mina vänners plan. Istället blev till till att packa badkläder och sen ROADTRIP TILL ÖRNSKÖLDSVIK!!! Kanske inte låter så coolt, men det var till Paradisbadet! Så jävla nice! Vi var där sjukt länge, och jag och Ez betedde som som vanligt (Knatte, Fnatte och Tjatte-syndromet) och blandade ihop våra meningar. Helt sjukt kul, och jag antar att min kropp är helt slut, men jag känner det inte.

Nu ska jag bara njuta av Oscars sällskap, eftersmaken av mitt happy-moment och kvällen i sig. Nu fick jag gitarrmusik också. Just nu känns livet underbart.

Buona sera.

346

Hamagad vilken dag! Efter skolan hattade jag ner på stan för att träffa Ez, och det blev en helt jäkla epic dag! Frasses, like the old days. Hålet, like in the old days. Kajen, like in the old days!
Massa prat, tydligen är vi väldigt förvirrade att lyssna på. Jag kan förstå varför, eftersom vi hoppar från ämne till ämne, men för oss själv är det ju inte alls förvirrande?

Och Oscar är inte hemma, så jag har en sjukt ensam kväll. Man kanske borde sova helt enkelt. Ciao!

345

Godmorgon! Jag hatar torsdagar, men snart är det helg!

Lyckades i alla fall ta mig till skolan, score! Har ju min sedvanliga feta håltimme nu, så jag sitter som vanligt nere i biblioteket och ska försöka sova en liten stund för att orka med resten av dagen utan att få psykbryt. Tänkte gå och lägga mig nio igår, men lyckades jag med det? Nej. För det var kläder som skulle hittas och bussar som skulle kollas och gud vet vad. Är galet trött just nu.

Vad gör ni vid den här tiden?

Ciao!

344

Jävlar! Fy och helvete för de senaste minutrarna... Skulle vara hemma hos morsan och vara barnvakt klockan åtta, och tänker "Ja, men det är ju lugnt, jag tar bussen halv!"
Men naturligtvis hade bussarna slutat gå så ofta, efter klockan sju gick den bara två gånger i timmen. Så jag fick ta bussen kvart i och sen SPRINGA HEM!

Där väntade en arg mamma som inte gärna ville komma sent till träningen. Fy tusan.

Ciao.

343

Har precis tagit en dusch. Och det var en ganska spännande dusch eftersom lampan gick för någon timme sedan. Men det var ganska mysigt/konstigt. Ställde ljus på badrumsgolvet så blev det ganska bra ändå. Kanske något att göra även om lampan fungerar?

Men jag har en sjukt dålig dag. PMS och allt sånt. Uppskattar ingenting, tänker våldsamma tankar som involverar gitarrer...

Ciao!

342

Då var man alldeles ensam. Suck. Har inte tagit mig ur sängen ännu, trots att jag vaknade för två timmar sedan.

Men jag kan nöjt säga att jag har en plan för den närmsta stunden:

- Äta müsli
- Äta varma mackor
- Se Crossroads! Yep, Britneys gamla film. Blev astaggad på att se den och det är ju ingen poäng med att fråga Oscar om vi ska se den. Nej, se själv.

Ciao!

341

Jag är less. Men förmodligen bara för att jag är så jävla trött, hur blev klockan så här mycket? Ingen vet.

Skön dag imorgon, får sova ut istället för att vakna med solen! Det är så jävla kallt om mornarna nu, spelar ingen roll hur mycket kläder man har på sig! Har i alla fall dragit med mig min sjal/mössa/halsduk (ingen vet vad det är!) från mamma, så vi får hoppas att jag slipper frysa imorgon i alla fall.

Buona sera!

340

Kommer hem, nice. Städar toaletten, inte lika nice. Får choklad, allt är lugnt.

Blir ingen skola för mig imorgon, det är ju engelskaarbete hela dagen, och jag har ingen engelska. Trevligt, eller hur? Tänkte ju först gå och se när min klass ska spela upp sin pjäs, men det känns fett ovärt när jag kan ligga och sova halva dagen istället.

Nu ska jag lyssna på min egen lilla trubadur och sedan se på TV, ciao!

339

Kommer hem och möts av ett

"Hej Adina! Jag är sjuk! Vi har köpt glass! Jag är jättesjuk! Och vi har åtta ballonger! Med märken! Och om du kommer nära, då blir du också sjuk, för jag smittar!"

Åh, småsyskon, den fröjden.

Ciao.

338

Puh. Okej, två lektioner kvar, sedan blir det till att gå ner på stan och träffa Oscar. Ska även äta middag hos mamma ikväll, men jag vill nog helst inte att det ska bli någon lång visit. Måste hinna städa också!

Fick ett till mail:

"Hej du

Är en man som finns på jobb i Umeå...
Söker en träff IRL

Har ett erbjudande..."


Och jag känner återigen, nja?

Ciao!

337

Det är så jävla svårt att ta sig upp på morgonen. Trots att jag gick och lade mig tidigt igår! Hmpf, får bli ännu tidigare imorgon så att man slipper ångesten som bara river och sliter varje morgon!

Hu.

Och kallt är det i lägenheten också, allt suger.
Ciao!

336

Sova. Klockan halv tio. Helt galet vilken ordentlig människa jag är.

Fick mail:

"Undrar om intresse finns för ett extraknäck...en nakenfotografering i månaden...varje gång tar ca 2 timmar...frn påklätt till naket och bilderna raderas efter plåtningen...

Gör detta som amatörfotograf och i utbildningssyfte...därför fotona kan raderas...Du får tvåtusen per gång och jag fotar som sagt gärna löpande en gång i månaden...

Intresserad?"

Och nja. Men tack för visat intresse!

Buona sera.

335

Åh nom nom... Äter middag framför TV'n och är ganska nöjd med livet i allmänhet!

Ikväll blir det äta cheez crunchers, färga Oscars hår och gå och lägga sig tidigt, är så sjukt trött efter att ha rullat runt med Ez på stan. Men det var ganska mysigt!

Ciao!

334

Ezther slår mig med en vante och säger att vi ska rulla. RULLA RULLA RULLA!

Alltså, Ez ska rulla med de berömda rullskridskorna och jag ska gå bredvid och vara bitter.

Ciao!

333

333, halva ondskan i världen...!

Oj, vilken tråkig dag. Bara att genomlida. Måndagar är ju helt värdelösa, jag har ingenting mellan 11.40 och 14.30! Nu har jag ju i och för sig kurs klockan 14, men det är ju fortfarande löjligt värdelöst.

Jag börjar bli galet sugen på att flytta till en större lägenhet. Visst, en tvåa känns ju jättebra det också, men när man har fått en trea på huvudet så är det svårt att få bort... Och jag tycker faktiskt om att flytta! Allting är nytt och rent och man har möjlighet att slänga saker man inte behöver och man kan bestämma allting själv.

Suck. Jag måste bli rik på något sätt.

Ciao!

332

Godmorgon godmorgon!
Är i alla fall vaken, och det är det som räknas. Har hävt i mig massor med yoghurt och müsli, eftersom det tydligen är leverbiff på skolan idag. Usch! Har egentligen ganska bråttom, men vadfan, lite tid kan man ta till att blogga.

Äntligen har den första parodin på Anna Anka kommit. Tack, Skatan, tack. Helt fantastiskt. Eller, toppen kanske det inte var, men det var kul.

Ciao!

331

Nah, sova nu. Häng uppe så länge ni vill, men jag är helt åt helvete trött.

Hittade en bild som togs när vi var hos Oscars föräldrar i helgen, Pixel bestämde sig för att vara ze komputer kat:



Sött, eller hur?
Men nu blir det till att sova för mig, ciao!

330

Nu när mörkret och kylan börjar smyga sig på är det en sak som är underbart: Glögg.

Jag älskar det. Finns ingenting som luktar så tryggt, smakar så varmt och är så gott. Vi håller på att koka upp det nu och sedan ska vi sätta oss framför TV'n. Jag har äntligen köpt min efterlängtade Västerbottensost, som kommer att passa helt fantastiskt med glöggen.

Först blir det lite myspys med kortspel. Vi har ingen kortlek, men vi har en tarotkortlek, och det funkar minst lika bra.

Sedan blir det att se Royal Pains, som Oscar velat se jättelänge!

Ciao!

329

Mätt, trött, men ganska nöjd. Har inte blivit mycket gjort idag, men å andra sidan är det sidan är det ju söndag, då behöver man inte göra särskilt mycket.

Jag insåg att det snart är november. Och vad händer i november, undrar vi då? Jo, det är ju då som Nimrods blogg förmodas lägga ner. Ledsamt, måste jag påstå. Har ju läst den bloggen gud vet hur länge. Kommer definitivt sakna dig, Nim!

Ciao.

328

Godmorgon! Eller, får man säga så?
Har i alla fall varit sjukt kreativ idag. Jag och Oscar bestämde ju för ett tag sedan att vi ska ta en långpromenad precis när vi vaknat, varje söndag. Vi gick i elljusspåret kring skogen på Gimonäs, det var hur mysigt som helst och man kände sig så himla hurtig och frisk!

Sen tog vi dessutom en vända ner på Maxi för att handla vardagssaker, som müsli och mjölk. Sånt där som man behöver.
Var galet trött när jag kom hem, men det var så himla värt det!

Vad har ni gjort idag?
Ciao!

327

Sorry för dålig uppdatering idag, men jag har haft för mycket omkring mig. Läs noggrannt nu, jag har faktiskt gjort något ikväll!
När vi kom till Umeå så blev det för mig att åka till Ez medan Oscar åkte hem. Och jag och Ez har ju liksom tappat vår inspiration på senaste tiden. Vi är alltså astråkiga. Men ikväll! Ikväll var kvällen då allt vände, förändringarnas och möjligheternas kväll!

Eller, vi kan ju hoppas på att det är det i alla fall.

Ezther har nämligen ett par rullskridskor. Alltså inte inlines, utan rullskridskor med fyra hjul på varje sko liksom. Så hon tog på sig den ena och tyckte att det såg fint ut. Vilket naturligtvis leder till att jag tar på med den andra.

Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, men nästa sak som hände var att vi susade, i sann självmordsanda, nerför backen från Ez lägenhet ner mot älven!!! Hamagad!

Men vi dog ju inte, som tur var. Men det var en himla spännande upplevelse. Nästan ännu mer spännande än när vi skulle åka i rampen...

Buona sera!

326

Snart dags att åka hem till Umeå igen, känns faktiskt riktigt skönt. Har galet segt internet här, så det är inte mycket jag kan roa mig med på internet.

Alltså ärligt talat, ingenting intressant händer i mitt liv. Jag är en bitter liten människa, som är alldeles för ilsken och klarsynt föt allmänhetens bästa. Jag vill gärna vara kreativ, men mitt liv innehåller absolut ingenting i den vägen.

Men jag försöker i alla fall.

Ciao!


325

Oj, vilken slö dag det har varit hittills. Vaknade runt tolv och låg kvar och läste Sagor av HC Andersen ett tag. Så himla mysigt, alla de sagorna man glömt och inte tänkt på på flera år!
Sen har vi inte gjort särskilt mycket, mest bara pratat lite, lyssnat på gitarrspel och varit ute i solen ett tag. Nu får det bli en liten minilunch i form av Gorbys piroger!
Tycker faktiskt att det är sjukt gott, men det är alldeles för dyrt att köpa egentligen.

Åker hem till Umeå ikväll och är desperat efter något att göra, folk att träffa och platser att se, men som vanligt blir det nog ingenting alls i den vägen. Suck.

Ciao!

325

Oj, vilken slö dag det har varit hittills. Vaknade runt tolv och låg kvar och läste Sagor av HC Andersen ett tag. Så himla mysigt, alla de sagorna man glömt och inte tänkt på på flera år!
Sen har vi inte gjort särskilt mycket, mest bara pratat lite, lyssnat på gitarrspel och varit ute i solen ett tag. Nu får det bli en liten minilunch i form av Gorbys piroger!
Tycker faktiskt att det är sjukt gott, men det är alldeles för dyrt att köpa egentligen.

Åker hem till Umeå ikväll och är desperat efter något att göra, folk att träffa och platser att se, men som vanligt blir det nog ingenting alls i den vägen. Suck.

Ciao!

324

Ärligt talat så fattade jag inte mycket av filmen. Hann med att prata i telefon med pappa, sms'a lite med Ezther och nästan somna, under tiden den gick på TV. Men alla andra verkade ha roligt, och då är det ju lugnt!

Och jag är fortfarande så sjukt less på det här med Idol. Varför kollar ni på det?! Ärligt talat, finns det någon här som kan ge en enda vettig anledning till att kolla på skiten?

Jag, och mitt Idolfria liv, ska nu falla i sömn. Buona sera.

323

Jävlar vad jag har varit duktig. Har räknat matte hur länge som helst, tills hjärnan kändes som att den skulle börja koka och allting bara blev ett stort virrvarr. Är så sjukt trött i huvudet just nu, så jag har bara tänkt ligga framför TV'n och äta choklad.

Ciao!

323

Jävlar vad jag har varit duktig. Har räknat matte hur länge som helst, tills hjärnan kändes som att den skulle börja koka och allting bara blev ett stort virrvarr. Är så sjukt trött i huvudet just nu, så jag har bara tänkt ligga framför TV'n och äta choklad.

Ciao!

322

Maten var precis lika god som jag trodde att den skulle vara. Carbonara, mums!

Jag vill ha en radioanka. Fatta vad coolt.


Alltså en badanka med innbygd radio. Och termometer. Så jävla awesome. Från Coolstuff.

Men nu ska jag ta och vila en stund innan jag sätter mig med den där jävla matten. Ciao!

321

Nu är vi hemma hos Oscars föräldrar ute i Bygdeå. Känns faktiskt himla bra. Jag tycker bäst om stan, men behöver få komma ut då och då, känna lugnet. Också ganska skönt att känna att man inte behöver göra någonting egentligen. Oscars pappa lagar mat och det luktar supergott där jag sitter vid köksbordet. Tror att Oscar har försvunnit framför en dator med någon av sina bröder.

Allt känns bra. Har köpt mig lite choklad att ha ikväll också, allt är kanon.

Ciao!

320

Kommer inte att ha med mig datorn till skolan idag eftersom jag bara har två lektioner och på båda är det prov. Så det spelar fan ingen roll var den är.

Sen ska vi ut till Oscars föräldrar!

Ciao!

319

Sova! SOVA, i say! Har blivit helt galet sent eftersom jag och Ez suttit och spelat kort och sen har jag läst igenom tusen bloggar. Lyssnar på All Summer Long och blir bara deprimerad för att det är så kallt.

Buona sera.

318

Ärligt talat. Idol suger. Jag hatar Idol. Vad i helvete är grejen?! Små muppar som står och kråmar sig framför kameran, och sen ytterligare några muppar som sitter framför TV'n och kissar på sig i ren hysteri.
Och så juryn? Jag tycker att det är en provokationsgrej i stil med Anna Anka.

"Kolla på oss, vi går över gränserna för vad som är okej!"

Nej, säger jag! Nej! Jag tittar inte på Idol! Och så denna Katrin, som försöker sko sig på ett värdelöst program för att få ett lika värdelöst rykte. Var ligger intelligensen i det?

Spela Munchkin med Ez. Ciao.

317

Nu har jag kommit hem. Och tagit en bit choklad. Det känns lite bättre. Fast jag har ont i huvudet.

Ikväll blir det till att umgås med Ez, men hon slutar inte förrän fem. Fem?! Fast å andra sidan gissar jag på att hon inte började förrän typ ett. Jävla universitetsstuderande fan. Man blir ju skapligt avundsjuk på hennes schema. Fast inte på hennes skoluppgifter. Men de kan hon gott ha som straff för att hon har så himla trevligt schema, tycker jag.

Är lite hungrig, så jag ska nog loota kylskåpet!
Ciao!

316

Alltså ärligt talat. Matematik. Varför ska det vara så jävla svårt? Jag blir trött. Det går runt i huvudet. Jag förstår fan i mig ingenting.

Så i helgen blir det till att åka ut till Oscars föräldrar och få allt förklarat för mig. En riktig jävla plugghelg. Inte särskilt roligt, men det är i alla fall något. Jag vill jättegärna ha G på den här kursen, men jag vet inte hur jag ska lyckas med det i realiteten.

Ciao.

315

Det är tydligen på modet att bli gravid. Jag tycker att det är helt okej. Så länge det inte är två ungdomar som inte ens har gått ut gymnasiet. Så jävla själviskt och korkat. Preventivmedel? Abort? Eller är det helt okända ord i dagens samhälle?

Det är ju så att man får spatt.
Ciao!

314

Och då har man gjort första delen av att tenta bort engelska B. Booktalk. Gick hur bra som helst faktiskt. Blandade säkert ihop både en och två saker, men överlag så tror jag inte att det märkes. Det går fan framåt med det här! Nu tänker jag skriva klart den där förbannade bokanalysen, så har jag det ur världen.

Mår bättre idag, men det snurrade till rejält när jag gick uppför trapporna hit. Mih. Det blir nog bättre med tiden. Äcklig mat på skolan idag, men jag tror att jag ska unna mig en macka. Inte mycket till lunch, men jag åt enganska rejäl frukost. (Ja, Oscar, jag stal av din müsli fast jag inte tål den. Min är slut!)

Fick kommenterat att "Senza har jeans på sig för typ andra gången någonsin!" Och ja, jag har väldigt sällan jeans. Vet inte riktigt varför, men jag antar att jag föredrar kjol.

Ciao!

313

Jag har kommit på tre anledningar till att det är svårt att kliva upp på morgonen. Ett, det är så himla mysigt att ligga kvar. Två, det är så förbannat kallt i lägenheten att man inte vill ställa sig upp. Tre, att kliva upp klockan sju när någon annan ligger kvar till tolv känns fan inte okej.

Så jag tänkte skolka idag. Eller i alla fall lite. För jag har lektion på morgonen och sedan håltimme. Perfekt att bara hoppa över första lektionen och få jättefin sovmorgon.

Men icket.

Jag har bokat in en tid med min engelskalärare för att prata om Romeo and Juliet. Så smart var jag. Helvete.

Ciao!

312

AMAGAD! Fattar ni hur långt jag har gått idag? It's fucking insane! Först på skolan, upp och ner för trappor. Sen på stan med Oscar och fika på Station. Jättemysigt faktiskt.

Sedan hem till mamma (där jag av någon anledning mådde jättekasst efter middagen, jag skulle tro att det var på grund av kycklingen. Syskonen mådde inte heller så bra. Låg och hulkade i en timme. Mår väl ganska okej nu, men jag skulle inte satsa några pengar på att jag får behålla eventuell mat jag äter.), och sen åka bil till en random för att skriva ut ett födelsedagskort jag gjort till en kompis.

Och nu kommer det roliga.
När vi skrivit ut det, lagt i frankerat kuvert, gått till Statoil nära oss (typ en halvtimmes promenad) upptäcker vi att brevet inte ligger i väskan. Söker igenom väskan. Inget där.
Så det är bara att gå tillbaka och leta. En halvtimmes promenad till.
Hittar inget. Men skriver ut ytterligare ett kort! Går till Statiol igen (ytterligare en halvtimme, samma jävla väg!) för att kolla om brevet ändå inte ligger där någonstans.

Men nej.

Upp i lägenheten, hitta kuvert och frimärken, sen ner på Statoilfan IGEN för att posta brevet. Hoppas personen som får det blir glad, annars blir jag åt helvete förbannad kan jag ju säga.

Jag tröstar mig med Cheez Crunchers och choklad, men nu tror jag att det är dags att sova.

Buona sera.

PS Ez: Jag älskar dig, men jag vill inte kräkas på dig. Eller i din mun. Puss.


311

Ja herregud. Morsan har skaffat facebook. Hon är helt salig över hur många som har lagt till henne. Men hon är inte särskilt van vid datorer och sånt, så hon är väldigt speciell.

"Men han har lagt till mig som vän. Har är ju inte alls min vän. Måste jag acceptera?"
"Nej, mamma. Du måste inte acceptera."

Och hon piper lite nu och då att hon inte vet vad hon gör.
Här ska tilläggas att jag inte har facebook. Och jag förstår mer än henne.

Ciao!

310

Alltså, det här med leggings. Och kortkort linne över. Vad fan är grejen med att gå omkring och visa röven för halva världen? Och att bara ha leggings, som om det vore byxor? Är vi på väg tillbaka in i det glada åttiotalet med spandex och trikåer?

Nej. Fult. Dåligt.

309

Jag tog mig till skolan, himmel vad jag är duktig! Det var kämpigt, och det var svårt, men jag lyckades! Jag kämpade mig ut i ovädret (som hade lugnat ner sig) och tog mig hela vägen till skolan! Ett tag var jag extremt lockad av att krypa ner i sängen igen, men jag överkom den känslan!

I'm awesome.

Så nu sitter jag på naturkunskapen. Var det värt mödan? Nej.

Ciao.


308

Åh fy fan vilket väder! Det är rent löjligt hur illa det är! Det hällregnar och jag tror att träden håller på att knäckas av blåsten! Jag ska ha på mig galet mycket kläder idag, har jag bestämt. Och min regnjacka, den är väldigt viktig känner jag. Och mitt paraply.

Det är då helvete att jag inte har några stövlar! Hm, får kolla med paranteserna om de har lust att lägga ut några hundringar på de där snygga högklackade grejerna. Det kändes faktiskt helt fantastiskt.

Helst av allt vill jag bara krypa i säng igen, under ett varmt täcke och bara gosa ner mig. Men får jag det? Nej, för jag har lovat att gå till skolan idag. Gah.

Ciao!

307

SOVA! För i helvete! Satt och flummade mig igenom ett långt videosamtal med Ez, och tänkte sen att nej, nu måste jag sova. Men nejdå, då är det dags att göra pastasallad?!

Jag menar, vad fan?!

Så nu har jag gjort den helvetes pastasalladen, har ett galet sug efter ost och ont i ryggen. Jag är bitter som fan. Ynkligt att behöva göra sallad klockan elva på kvällen, tycker jag! Och inte fick jag se på L: Change the world heller. Rent patetiskt, skulle jag vilja påstå.

Tänkte bara skriva en liten grej om det här med att sola solarium också. Jag gör inte det. Har aldrig gjort. Om sommaren smörjer jag in mig med fet solskyddsfaktor för att vara blek. Jag passar i det, jag gillar det. Men att sola solarium så att man i princip blir bajsbrun?! Himmel och pannkaka. Ser så jäkla fläckigt ut. Och billigt, på något sätt. Men jag antar att det är upp till var och en att bestämma.

Buona sera!

306

Msn börjar blinka.

Ez - my god I can't stop säger:

 

WOOHOHOHOHH, BABY WONT YOU READY YOUR PRETTY LITTLE LIIIPSSS

 

O.o

 

Jag är rastlös, vem är vårvånad?

 

JAaaag

 

FÖRVÅNAD sa jag!

 

Unge

 

Hursomhellst, Finns agility for tangentbord?

 

Och händer

 

Ligg! SITT

 

Eh, vad heter mina händer?

 

Hugo

Är höger

 

Hej hej Hugo

 

SITT

 

Och sluta göra obscena gester

 

Vvvv....

 

Victor

 

Perfekt

 

VICTOOOR, släpp mitt håår

 

Victor, hgo, Sluta slåss

 

HUgo! Kan du inte stava ditt eget namn?

 

Dumma hand

 

Save me from this madness!

 

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Adina säger:

 

Hej på dig med älskling


305

Mätt och belåten med en filt framför TV'n, men det är kallt som fan i lägenheten! Förstår inte varför, men jag antar att vi får börja kolla elementen nu när vintern närmar sig.

Funderar på nyttiga maträtter, men fantasin står verkligen still. Förslag?
Ciao!

304

Nu har vi varit ute på en välgörande promenad och pratat om vår hälsa! Jajemensan, så nyttiga är vi ta mig fan! Pratat om hur vi borde ändra hur vi äter. Inte använda ordentlig riktig jävla fetgrädde till carbonara, utan kanske Oatlys grädde istället? Äta pastasallad till lunch istället för hamburgare and so on.

Och att vi borde anstränga oss mer för att äta tre gånger om dagen. För jag menar, idioter som tror att man mår bra av att äta en gång om dagen (Japp, Kissie och Dessie och kompani) har ju fått något fel. Smala, for sure, men undernärda. Och då orkar man inte lika mycket.

Så nu ska vi laga onyttig mat... Men det är okej, för det är allt som finns hemma. Ekonomi måste man ju också tänka på.


Ciao!

303

Jävlar vad jag är duktig på att plugga! Har skrivit klart samhällsgrejen, har pluggat italienska och skrivit en del på bokanalysen. Jag är helt enkelt på topp! Men nu har jag tagit en paus, som tur är. Annars blir man väl galen. Kanske borde äta något förresten? Hm.

Pastasallad ftw! Eller, ja, vi kanske gör den idag och äter den imorgon.

Ciao!

302

Plugga. Och plugga. Och så plugga lite till. Blir jäkligt less, men det är sånt man måste göra. Tyvärr!

Det gick ju som förutspått åt helvete att somna igår. Somnade runt tre, och sov sedan oroligt resten av natten. Jag förstår inte varför det har blivit så på den senaste tiden, jag skulle göra vad som helst för att sova bra om nätterna. Fy fan.

Skriva book analysis nu, ciao!

301

Nu ska jag sova. Eller i alla fall försöka. För Oscar och Björn, framförallt Björn, sitter typ nästan på sängkanten och skriker åt zombies på skärmen! Gah! Jag borde skaffa hörselproppar. Men det har jag inte, jag har ett par feta hörselkåpor. Det går inte helt fantastico att sova med dem, kan jag säga.

Yes, jag är en sån jäkla pussy.

Skola imorgon, attans också.
Buona sera!

300

Jävlar vilken lång film! Helt galet. Men bra var den! Se den! Se hela serien!

- L: The first name
- L: The last name
- L: Change the world

Helt otroligt bra filmer, promise! (God middag var det också...)

Nu har jag äntligen fyllt min Mp3, första gången sedan typ mars. Har blivit så sjukt less, men så går det när man inte har någon sladd till den! Så nu finns artister som Lady Gaga, Daft Punk, Dia Psalma och Veronica Maggio. Asbra.

Oscar har bjudit in Björn på att spela spel, så jag har absolut inget att göra eller någon att prata med. Ska väl inte bli så sent ändå eftersom jag har skola imorgon. Tror att jag sätter mig och spelar Harry Potter igen!
Ciao!


299

Nu har jag lyckats hinna med mitt utvecklingssamtal också! Gick faktiskt riktigt bra, om jag får säga det själv. Nu sitter jag hemma och vi ska precis börja äta middag och se på L: The last name. Kommer att bli så himla awesome!

Har fått uppgifterna för att tenta bort svenska B nu också. Och jag kan säga så här; jag gör galet mycket mer än er som läser kursen. För ni måste inte läsa tre romaner mellan 1400 och 1900. Och två samtidsromaner. Men det ska minsann jag. Hmpf.

Now foodz!
Ciao!

298

Morgon på er allihopa. Yes, nu vaknar jag, eftersom jag är ledig idag! Eller ja, jag har vaknat för andra gången. Första gången jag vaknade var klockan nio, då jag blev väckt av mamma som påminde mig om att jag skulle till sjukhuset. Då fick jag attans bråttom till bussen kan jag ju säga!

Väl på sjukhuset blev jag grovt misshandlad. De stack mig med nålar och gav mig hemska mediciner som fick mig att skaka och få hjärtklappning.

Så när jag kom hem var jag tvungen att ligga och läsa ett tag för att hjärtat skulle sluta rusa och jag skulle kunna somna. Men nu är jag uppe igen och ska äta frukost! Ciao!

297

Okej, nu får det bli back on track!
Har sett klart L: The first name och den är precis lika bra som jag minns den. Om inte bättre, nu när jag liksom vet vad allt handlar om och kan lägga märke till nya saker! Har ätit galet mycket godis, men det finns ändå kvar! Åh nom nom... Det innebär att vi kan ha godis när vi ser på L: The last name imorgon! Awesomeness!

Nu skajag sova, jag ska ju trots allt upp rätt tidigt imorgon. Men jag kan sova när jag kommer hem från sjukhuset. Det kändes som en jättebra idé. Sen måste jag ju i och för sig ta bussen senare efter det för att gå på utvecklingssamtal (Spännande?) runt fyra. Galet aktiv dag.

Men det har varit väldigt skönt att veta att jag har varit ledig två extra dagar faktiskt.
Imorgon måste jag nog sätta mig och plugga lite. Om jag skriver det här kanske ni kan påminna mig när jag skriver att jag håller på med random andra saker?

- Samhällsarbetet! Måste göras klart, goddamnit!
- Book analysis, inte lika viktigt, men viktigt!

Sova nu, buona sera!

296

Vi har varit på Maxi och köpt massa godis! Godis till oss! Inte till er! Bara massa godis till oss! Haha!

Och så ska vi se på L: The first name. Äntligen. Oscar kan inte förstå varför man måste ha godis om man ska se den filmen. Ni som har sett den kanske förstår, right?
Myskväll kändes jättehärligt, speciellt eftersom jag inte kan vara vaken så sent ikväll. Ska till sjukhuset tidigt i morgon bitti och göra andningstest och allergitest. Mina andningssvårigheter är ett mysterium för läkarvården idag...

Ciao!

295

Hallå hallå, nu är jag hemma igen efter en mycket spännande dag. Skulle inte förvåna mig om jag blev förkyld, men vad tusan, lite får man stå ut med!
Sprang omkring och kollade på skog i två timmar. Hade nog varit roligare om det hade varit lite finare väder, men det har småregnat verkligen hela dagen och det var sjukt blött i skogen. Men jag är nog ändå glad att jag inte tog kängor eller stövlar, hade varit för jobbigt att gå omkring med så länge.

Fast jag hittade precis ett par skor som jag nog gärna skulle haft idag


Visst var de fina? Finns på Have2Have. Gummistövlar ser alltid så himla slappt ut, och det går säkert att hitta betydligt snyggare än så här, men jag gillar idén.

Ciao!

294

Puh. Då var vi klara med styrelsemötet. Lyckades missa två bussar och blev skjutsad av Petter som kör som en galning. Helt sjukt.
Men nu ska vi åka till Tavelsjö! Och kolla på skog! Roligt, eller hur? Sånt som vi gör på vår fritid. Jag och Ezther alltså. Men vi måste hinna byta om till lite mer passande kläder först, jag tycker inte riktigt att jag vill hatta omkring i skogen i högklackat och pösbyxor faktiskt.

Men vi hörs när jag kommer hem, ciao!

293

Godmorgon godmorgon. Ställde faktiskt en väckarklocka på elva idag, eftersom jag ska hinna med bussen halv tolv. Styrelsemöte ftw!

Ser ruggigt kallt ut idag, och blåser gör det också. Får köra på bohemstilen. Lager på lager, mycket ylle och en stor halsduk. Myspys. Lär er det nu! Istället för att använda de där förbannade Canada Goose-jackorna använder vi lager på lager med ylle! Jaa!

Ciao!

292

Nu är jag hemma! Eller ja, det har jag varit en liten stund men jag har uppdaterat mig om vad som har hänt i bloggvärlden!
Har varit och lajvat och därefter suttit på Max. Jättemysigt att träffa människor man inte sett på länge, prata gamla minnen och ha roligt.

Och! Till dig anonyma/e som kommentarade om Harry Potter! Just nu spelar jag trean, men jag har spelat tvåan en hel del också. Jag skulle vilja ha alla, men ettan känns det som att det är för dålig kvalité på, och fyran är ju helt värdelös. Och femman ville inte fungera på min dator, det var lite bittert. Sen har vi inte kommit längre.

Oh yes, i'm that much of a nerd.

Men nu ska jag återgå till kortspelet innan Micke och Oscar dödar mig, ciao!

291

Helt värdelös på att uppdatera på helger (Men aldrig sämre på att uppdatera än Kissie...). Har haft roligt med att kolla på Sweet Sixteen och spelat Harry Potter. Awesome! Men nu är det dags att laga mat. Min lax, remember? Egentligen är det Ezthers lax, men jag har stulit den och kallar den min.

Man blir lite lack när man kollar på Sweet Sixteen. En del ungar är väl helt okej, men vissa barn... Hur i helvete har deras föräldrar misslyckats så? Gosh...

Ciao!

290

Oj, hej på er allihop. Är lite förvånad över att mitt internet bestämde sig för att funka, har ändå varit vaken sen tolv. Har hunnit med att diska lite grann, träffat vänner en kort stund och ätit "frunch".

Ligger just nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar, och inser att programmet är sjukt överskattat. Har aldrig sett ett program förut, men kom igen, vad är hypen om? Det är en tragisk kvinna och två mindre tragiska kvinnor som har pengar. Och det kan väl vara kul. Men jag tycker att TV3 på nåt sätt har misslyckats med serien. Den är tråkig. Tror jag slår över på MTV's Sweet Sixteen special istället.

Helt ensam hemma och har inget att göra förrän runt fem, då ska jag börja laga mat så att det är klart tills Ezther och Oscar kommer hem. Jag är trött! Nej vet ni vad, tror att jag ska lägga mig och vila ett tag, ställa en timer på en timme. Det lät jätteskönt.

Ciao!

289

Blev ingen film, men en sjuhelsikes lång promenad! Gick ut runt tolv och är nu hemma igen, tjugo i två. Attans vad jag känner mig nyttig! Man känner sig så himla hurtfrisk när man tar på sig halsduken och de nya, varma skorna för att ge sig ut i natten!
Sen känner man sig inte lika hurtfrisk när man, betydligt senare, kommer flämtandes uppför trappen för att sedan ligga i en pöl i soffan iklädd BH och strumpbyxor. Ack o ve.

Känner mig helt matt i kroppen, men inte särskilt trött i huvudet. Jaja, jag antar att det kommer när jag börjar varva ner. Det här får bli mitt sista inlägg ikväll, det är väl ändå ingen som är vaken/hemma vid den här tiden? Right?

Ciao!

288

Satans filmhelvete och tekniska satans problem! Kommer att dröja ett bra tag innan vi kan se på någon film. Suck. Sen är jag ju på ett känsligt humör idag också, har börjat gråta för minsta lilla. Dåliga dagar finns de också!

Ligger och försöker lyssna på min lugna playlist på Spotify, men jag har så jäkla få låtar på den. Hjälp mig lite?
Ciao!

287

Jag är ganska värdelös på att blogga på helgen, jag vet. Men jag försöker i alla fall.

Har varit en ganska trött dag, vi orkade inte ens laga mat. Men jag har en mozzarellapizza i ugnen, så lika glad för det var jag!

Men nu ska vi slå igång den fantastiska filmen L: Change the world!
Ciao!

286

Jag älskar att duscha. Att få massa tvålar, krämer och peelingar är det bästa jag vet. Man skämmer som bort sig, men på något vis för någon annans skull. För jag menar, det är klart att jag använder jordgubbspeeling (The Body shop) och body butter och body spray och hårinpackningar för alla andras skull.
Eller för min, beroende på hur man ser på saken.
För jag vill ju att folk ska tycka "fan vilken fräsch och snygg tjej" när jag går förbi. Kanske minnas den diskreta doften av jordgubb och mysk.
Man blir snyggare om man anstränger sig. Och nu har jag ansträngt mig, så frågan är vad det blir ikväll?

Ciao!

285

Usch. Har precis promenerat ner till Statoil för att köpa yoghurt. Och hungerna bara river i kroppen och det är kallt i skuggan och varmt i solen och jag ser knappt nåt för jag har inga linser i. Fy fan.

Men nu har vi i alla fall fil och yoghurt. Viktigt viktigt. Funderar på om man ska ta en promenad till Ica Maxi senare ikväll, är så attans sugen på västerbottensost! Har varit det hur länge som helst, men har inte köpt det för att det är så dyrt. Men nu får det vara nog, jag ska ha ost!

Hur har er morgon varit, mina små änglar?
Ciao!

284

Okej, ligger och kollar på bloggsök.se för att se vilka de mest sökta orden är. Och vad hittar jag, långt ner på listan men ändå med där?
Canada goose! Canada fucking goose!

Jag hatar de där jäkla jackorna. Så sjukt fula att det bara är pinsamt. Vem tusan vill gå omkring och se ut som ett mumintroll? Jag bara undrar. Suck. Jag kan naturligtvis förstå att det är varmt och bra, men ni har inte tänkt på att det går att vara varm utan att klä in sig i massa syntetfluff? Ylle! Lager på lager till folket! Bränn alla Canada goose-jackor!
Jag hade så jäkla gärna hoppats på att den trenden skulle vara utdöd. Men med bloggare som Kissie och Dessie och Paow och vad mer det nu finns för puckon, vem är jag att sätta emot? Om en blondin på internet säger att det är inne att se ut som ett neonfärgat mumintroll, ja, då kanske det är det.

Sickos.

Sova nu, bouna sera!

283

Åh, så god mat... Helt sjukt mätt, och trött. Men att sova nu känns lite puckat eftersom jag somnade när jag kom hem.
Sett två avsnitt om Prison Break. Det är en attans bra serie, undrar varförjag slutade följa den. Eller ja, jag har väl aldrig varit särskilt konsekvent av mig. Har svårt för att följa serier, det blir som ingen tid till det. Slår på TV'n när jag har tråkigt, och sen blir det vad det blir.

Nu ska här klagas på Kissie! Du säger att "det kostar att ligga på topp". Jag skulle väl säga att det innebär att man uppdaterar någon gång ibland, men tydligen inte. Tjejen, du kan inte bara springa runt och få naglarna gjorda dag in och dag ut. Pengarna försvinner när du slutar uppdatera, right?

Ciao!

282

Åh, har precis vaknat. Råkade somna runt fem och blev sedan väckt av Oscar, så nu håller vi på att laga middag. Eftersom jag är ledig imorgon blir det som att det är helg, och därför blir det fläskfilé! Nom nom...

And this is how we roll:
Fläskfile, rensa, behåll hel, marinera förslagsvis i vitlöksmarinad. Finns att köpa.
Stek hel i stekpanna för att få stekyta.
In i ugnen på långpanna, ca 200 grader.
Ta ut, släng på pommes/potatiskroketter/potatiscrisp (som vi har!).
Ringla över olja, salt och peppar.
In i ugnen igen, ungefär 20 minuter.

Sås!
Cremé Bonjour Vitlök och matlagningsgrädde i kastrull.
Koka ihop.

Klart!
Är helt extatisk, det luktar så sjukt gott i köket just nu!
Ciao!

281

Ja, hörni, imorse var det vitt på marken när jag gick till skolan. Det ni.

Alltså, det är ju ändå en del människor som läser här. Och jag behöver hjälp med en sak. Ni är ju säkert skitduktiga på det här med bloggar och har koll på allt som rör sig och har sig.

Vad tusan hände med Ormen i paradiset? Skriver de någon annanstans? Eller har de lagt ner helt? Kan någon hjälpa mig?
And hell yes, jag läser sexbloggar. Sex säljer, så är det bara. Men det är så attans svårt att hitta någon bra. Och Ormen i paradiset har ju av någon anledning försvunnit. Så hjälp mig nu!

Ska vila en stund nu efter skola, ciao!

280

En lektion kvar! Fy fan vad nice! Förutom att jag har sjukt ont i huvudet, alltså. Men det är en superbra ursäkt för att jag inte jobbar på matten (Vi pratar inte om att matteboken är hemma eftersom jag lär mig mer på en kvart med Oscar än på tio lektioner med Inga). Jag jobbar sällan på matten. Bättre att jobba hemma. Mycket bättre.

En timme kvar, sen är det långhelg! Awesome!

Jag tycker att det är fascinerande att hon (läraren) fortsätter prata, trots att hela klassen sitter och pratar om något annat. Hon måste också vara den enda läraren som låter oss sitta vid datorerna en hel mattelektion. Jag menar, vad tror hon att vi håller på med egentligen? Sitter och tittar på svåra matematiska formler på datorn? Icket. Vi spelar tetris och chattar, så är det banne mig.

Ciao!

279

Då satt man och åt. Tydligen så skulle det vara "elevens favorit" idag, men jag förstår inte hur blaskiga, äckliga hamburgare kan vara någons favorit. Kycklingnuggets, säger! Bullshit att Östra gymnasiet ska ha bäst mat i Umeå, äckligt!

Nu kom Ina, hon hade tydligen blivit utsparkad från naturkunskapen. Vilken liten bråkstake hon ändå är!

Två lektioner kvar...
Ciao!

278

Oj, vad jag är kreativ! Har skrivit klart uppgiften om krishantering i skolan, och har skrivit attans mycket på bokanalysen av Dorian Gray! Jag är så sjukt duktig. Tror att jag ska sätta upp ett schema på saker som ska vara klara innan tisdag. Fan vad jag är bra!

Fast jag har jätteont i ryggen.

Snart är det bara två lektioner kvar. Jag vet inte riktigt om det är hälsosamt att räkna ner på det här sättet, det kanske bara gör dagen längre?
Tänkte visa en jättefin liten leksak som finns på teknikmagasinet, nämligen Cyberbug! Den börjar röra på sig och tjattra när den hör ett ljud, som till exempel en handklappning. Om den stöter emot något tvärvänder den och tjattrar iväg åt andra hållet, awesome!



Är de inte helt sjukt söta?
Ciao!

277

En lektion avklarad, tre kvar. Fast nu är det håltimme som gäller. Har satt mig nere i biblioteket för att läsa lite Linda Skugge. Hon är jäkligt cool. Håller inte med om allt som skrivs och tycks, men det gör henne inte mindre cool. Knivlisa, du är lite som Linda Skugge. Cool som tusan.

Svårt att tagga "fredag" när man är så här trött. Nu kommer någon för att stjäla min soffa, men det ska de inte få lyckas med minsann. Min soffa, bara min. Desto mer bekväm man ser ut desto mindre vill folk sätta sig ner. Så jag ska verkligen göra mig hemmastadd här.

Fast jag ska ställa en klocka också. Så att jag inte sover bort hela dagen här nere.
Ciao!

276

Det är löjligt att kliva upp så här tidigt. Finns ju absolut ingen mening med det? Vilket pucko var det som föreslog att man skulle gå i skolan när man är som absolut segast i huvudet?
Saken blir ju inte bättre av att jag är hos mamma och måste kliva upp extra tidigt för att hinna med bussjäveln!

Fast idag är ju min sova-i-biblioteket-dag. Eftersom jag har lektion, håltimme, lektion. Den där håltimmen är den ultimata tiden för att ta igen förlorad sömn, i tell you.

Och jag vet att det är torsdag, men kom igen! Det är ju typ fredag! I alla fall för mig, jag har ingen skola imorgon! Tagga! Vad ska vi göra idag?! Ez, jag vet att du smygläser, kom igen! Vad ska jag hitta på ikväll?
Okej, dags att tagga ner och gå till bussen, ciao!

RSS 2.0