733

Under kvällen kommer jag att finnas på campus, efter det har jag ingen aning. Ring!

732

Det är helt galet att jag är vaken. Fast jag sitter mest som en zombie. Gå och lägga sig klockan fyra kanske inte var den bästa iden.

Men okej, två lektioner, det ska jag klara.
Ciao!

731

Fetkass dag idag igen!!! Tre timmars hål, yey? Inte riktigt, nej.

Och Oscar ska på Karaoke night på Krogen Krogen ikväll, det ska inte jag. För jag har skola imorgon. Har två lektioner på morgonen, och två alternativ:

1. Gå och lägga mig i vettig tid, kliva upp till skolan.
2. Inte sova alls, utan sova när jag kommer hem från skolan klockan tio och vara fit for fight imorgon kväll.

Eftersom jag kommer att vara ensam gissar jag på det förstnämnda.

730

Ah, nationella imorgon, och jag som tänkte gå och lägga mig för en timme sen. Jaja, jag får komma i säng nu istället, och hoppas att jag inte är lika förbannat trött imorgon som jag var idag.

Ciao!

729

Åh, har precis kommit hem. Eller, kom hem för en kvart sedan men jag var tvungen att hoppa in i duschen, hade frusit ihjäl annars. Känner mig galet stressad, måste hinna äta maten innan den blir kall! Kanske inte så genomtänkt att vara stressad över en sån sak, men sånt händer!

Ciao!

728

Alright, då kör jag igång igen då! Godmorgon! Fy fan, vad jag inte ville kliva upp vid den här tiden. Speciellt när man blivit väckt mitt i natten av miljontals sms.

Anyhow, det här är min frukost:



Nom nom. Dyrt utan bara fan men ack, så gott.
Tar inte med min datorn, känns löjligt på tre lektioner och ett alldeles för långt hål. Ciao!

727



Freshly baked

726













Ciao!

725

Vilken jobbig dag det har varit. Kom hem så jäkla sent på grund av provet att det nästan var löjligt. Men jag tror att det gick bra. Jag hoppas det i alla fall.

Ikväll ska jag också hinna ge Oscar massage och skriva talet jag ska hålla på fredag. Temat är högtidstal. Funderar på att göra ett bröllopstal till Ez, vad säger du?

Ciao!

724

Lämnar datorn hemma idag igen och kommer hem relativt sent. Slutar egentligen 15.30 men då har jag ett prov som jag inte tänkt stressa mig igenom, även om jag inte heller har tänkt sega.

Så vi hörs senare idag! Ciao!


723

Nej, nu ger jag upp. Jag sitter och ser på "Värsta språket" i hopp om att få lite gratis information inför provet i språkhistoria imorgon. Tyvärr så vill Xboxen inte läsa avsnittet som handlar om låneord och influenser från andra länder, så just nu kollar jag på avsnittet om skillnaden mellan tal och skrift.

Jag har pluggat ikväll! Riktigt flow, fick jag till faktiskt.

Men imorgon blir det tillbaka till den riktiga stressen. Hu.

722

Sorry Mea, jag tänker fan stjäla ditt jobb. Tänker inte låta en sån här chans bara smita iväg obemärkt.

Resereporter hos Solresor, ja tack!

721

Hej alla barn. Känner mig orättvist fräsch i jämförelse med vad som kanske borde vara rättvist eftersom jag kom hem halv fem i morse (Ja mamma, jag hade druckit men allt är bra). (Jag tycker att det är roligt att lägga in små kommentarer till min mamma, för att hon tycker att hon är så sneaky som "smygläser" något som är för allmänhetens ögon att läsa).

Men, fräsch som sagt var! Har för dagen i ära plockat fram mina gamla mjukisbyxor som är helt gudomligt sköna. Sitter och äter flädersorbet och lyssnar på Creedence och Iggy Pop. Bra söndag, säger jag.

Ciao!

720

Så har vi varit nere på Maxi och köpt på oss lite grillkol och potatissallad, idag blir det grilla! Kanske inte är så jäkla bra väder, men det är roligt att vara ute med vänner och äta god mat. Vad är lite vind och mulet väder?

Ciao!

719

Lugn hemmakväll. Musiken som jag varvar ner till är:

Lisa Nilsson - Handens fem fingrar
Bob Marley - Redemption song
Delta Goodrem - Lost without you (Acoustic)

Och nu har jag faktiskt tänkt gå och lägga mig. Det är okej, då kan jag vila ut imorgon utan att sova bort hela dagen. Hinner kanske till och med plugga så pass mycket som jag tänkt göra. Hoppas kan man ju alltid.

Godnatt!



Nej, riktigt så här engagerad känns det inte som att jag kommer att vara imorgon, men försöka måste man ju.

718

Åh, det är helg. Så himla skönt. Synd bara att jag har en massa skolarbete att ta tag i över helgen. Men just nu är jag trött. Kanske ta en tupplur? Ja, tupplur. Vi åt tidig middag, så det kommer förmodligen att bli en till middag sen. Så nu kan jag sova.

Ciao!


717

Lämnar datorn hemma idag för största möjliga mobilitet. Har ändå bara tre lektioner, så jag skippar det. Läser i biblioteket istället för att slösurfa vid datorn.

Ciao!

716

Så ikväll har vi bakat och friterat munkar. Det blev gott. När vi väl hade provsmakat munkarna och konstaterat att de smakade gott, plockade vi ner dem i en korg och gick runt hos våra grannar och bjöd bort dem. Så det så.



Så här såg de ut. Nom nom.

Ciao!

715

Massageprovet gick bra, tyckte jag. Kändes som att jag hade koll på alla grepp.

Ina-bild:


714

Okej, massageprov imorgon. Mamma kunde inte komma eftersom hon måste vara hemma med min sjuka lillebror, så det får bli Emma istället. Sjukt skönt att ha någon som kunde ställa upp med så kort varsel. Ska bli kul!

Så nu antar jag att jag ska försöka träna in ordningen på massagegreppen ordentligt. Kan dem, men jag vill fan inte missa något när vi väl börjar.
Tror att det kommer att bli lagom fokuserad stämning. Normalt sett masserar vi ju varandra, och det brukar vara ganska lättsamt. Men nu när alla tar med sig någon "utifrån" och dessutom ska bli observerade av en lärare, ja, då tror jag att det blir lite mer spänt.

Ciao!

713

Himmel vad skönt att vara hemma! Men det suger verkligen att komma hem vid den här tiden, trots att jag bara hade två lektioner idag.

Ikväll ska jag städa och plugga. Helt ensam, jadå. För Ez har inga pengar och Oscar ska på kör. Men jag antar att det är bra att jag inte har någon distraktion eftersom jag har så råjävulskt mycket skolarbete. Hann till och med plugga idag innan skolan, så ambitiös är jag.

Men nu är det kycklinggryta som gäller, ciao!

712

Jaha, då satt man på skolan. Har bara två lektioner idag, jag avskyr verkligen mina onsdagar. Eller, normalt sett har jag tre lektioner men eftersom en lärare är i Montenegro utgår den lektionen. Så idag har jag naturkunskap och idrott.

Sen blir det att träffa Ez och umgås fram till halv nio ungefär, och sen plugg. Börjar bli lite stressad över allt som ska göras.

Ciao!

711



Jepp, den här filmen har vi sett ikväll. Sjukt nice. Insåg hur jävla hypad den här filmen var när den kom ut, hur bra specialeffekterna var och hur bra skådespelare det var. Jag menar, George Clooney är fan med. Det ni.

Har faktiskt pluggat ikväll också, det ni!!
Godnatt!

710

Så har man sett Lilja 4-ever. Det var ju värt.

Sitter och spelar neopets, do it you to!

709

Jag har blivit ganska övertaggad på hösten. Jag har kommit på att jag vill höstpynta. Något i stil med skördetidspynt. Torka äppelskivor och hänga upp, trä upp torkade lingon på tråd... Och göra sylt. Och saft.
Sånt tänker jag på, medan snön håller på att smälta bort.

Och grattis Jimmy till tatueringen! (As well as a certain someone, men jag vill fortfarande se vad det blev.)

Godnatt!

708

Godmorgon alla barn! Hehe, nejdå, nog har jag varit uppe idag. Tog bara inte med mig datorn till skolan, och kommer nog inte att göra det imorgon heller eftersom vi har temadag.

Ikväll har jag haft mamma och mina syskon över hit och bjudit på äppelpaj, det var himla mysigt.
Men jag tycker att vi firar att skolan är tillbaka i mitt liv med en Ina-bild!


707

Och så var påsklovet slut. Skola imorgon. Usch, vad hemskt det känns. Och jag har massageprov i veckan, har verkligen inte pluggat så mycket som jag borde.

Idag har jag funderat på skor! Jag är så less på att hasa runt i vinterskor, och börjar fundera på vilka ballerinaskor jag ska köpa. Har tagit fram lite alternativ!



Såna här har jag faktiskt varit och tittat på i butik, och de verkar väldigt bekväma. Det är nästan som baddräktstyg.


Men de här är ju lite coolare. De liknar mina nuvarande, men de börjar bli för slitna för en säsong till.


Fast det här känns ju ganska häftigt. Jag har ju så jäkla mycket svarta kläder, svarta väskor och svarta skor, så det börjar väl bli dags att slänga in lite mer färg.


De här är ju inte lika färgglada, men de är ju något annat än svart. Och de var himla söta.


Men jag skulle gärna vilja ha ett par i den här stilen. Finns ett par jättefina på Åhlens för 199 kr, fast de här helt svarta. Skitsnygga.




Och så vill jag ha ett par riktigt jävla diabetessöta skor. Kanske inte just såna här, men ni fattar grejen. Gärna med prickar och rosetter liksom.

Men men, godnatt!

706

Godmorgon alla barn. Nej, nog har jag varit vaken ganska länge. Tänkte visa hur mitt hår ser ut idag!





Ganska trevligt, även om småfjunen är lockiga utav bara fan. Ska gå iväg till Ann på en halvtimme eller så, tänkte spela lite neopets tills dess!

705

Idag skulle vi platta mitt hår, så att jag kunde se lagom asiatisk ut.
Vi börjar på morgonen.



Åh, vad fin jag är. Lagom fluffigt och otvättat.



Kusin IT!!! I'm ze hairy monster. Det här är efter att jag tvättat det och fönat det.



Åh! Titta vad söt jag är!!! Vi kör en till sötbild.



Naw. Jag blir helt tagen av mitt eget utseende.



Och sen när jag väl fått på mig lite mer asiatiska kläder såg det rätt okej ut. Men här har nog håret börjat locka sig lite. Imorgon kommer det att se ut precis som vanligt.



I'm so pletty. Åh, vad fin jag är. Blir inte ni också alldeles tagna?



En sista bild då, på mig och fina Ez som fixade mitt hår.

Ciao!

704

Blev en lugn kväll, måste ju upp relativt tidigt imorgon så att jag hinner platta håret. Om ni vill få en insikt i hur mitt hår ser ut och beter sig kan jag säga så här: Om jag kliver upp klockan elva, så tror jag att mitt hår är relativt platt runt klockan tre.
Yay.

Så jag tänkte gå och hämta en hårfön av en kompis så att jag kan börja tidigt imorgon.

Slö! Det skulle väl ha blivit laserdome ikväll, men jag kände inte att jag hade pengarna att lägga ut på det just nu. Men, men, kanske blir nästa månad.
Ciao!

703

Hallå på er!
Igår blev det karaoke night på Krogen Krogen, lite spontanfirande av Mickis som fyllde 20 där vid tolvslaget, det var himla trevligt även om det skar lite i hjärtat när Whiskey in the jar blev totalmassakrerad.

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, skulle behöva åka förbi mamma och hämta en hårtork, men jag har varken bil eller nyckel till lägenheten, så jag vet inte riktigt hur det skulle gå till. Gympaskor skulle jag också behöva. Jäklar. Jag får fila mer på det.

702

Mumsig middag ikväll, Oscar gjorde fläskfilé med currygrädde, och det var helt awesome.









Åh nom nom.

701

Godmorgon på er! Fast vaken har jag ju varit ett tag nu. Har precis kommit ut ur duschen och ska väl slänga på mig lite kläder innan jag sätter igång med att städa lägenheten.

Ciao!

700

Vi kör bilder nu då, eftersom jag precis laddat över bilder från kameran!



Jag var över till mamma på påsklunch, och så här fint var det!



Jag fick en klänning, tack mamma!



Som jag senare klädde upp mig i när jag och Oscar skulle ut och käka.



Tyckte faktiskt att jag såg himla kitschig ut med kavaj och scahl jag fått av farmor. Tack farmor!



Ikväll var vi på Scharinska och lyssnade på Kapten Kid och det oändliga sommarlovet. De finns på Spotify, kom igen nu, lyssna på dem! Lyssna på Kristoffer, den gillade jag bäst. Sen att alla låtar var jävligt bra, det är en annan sak.

Ciao!

699

Oj vilket uppehåll. Men det är ganska skönt, nu när jag har påsklov och sådär.

Har precis vaknat och ska åka ner på stan om ett tag. Har ett bankärende och sen tänkte vi gå ner på Balder, där de tydligen har blues jam, eller nåt i den stilen. Det kan ju bli kul, vi gnäller ju hela tiden om att vi inte hittar på något om dagarna, trots att vi är lediga.

Ciao!

698

Nu åker jag till Oscars föräldrar tills imorgon, ciao!

697

Lamm i ugnen, pommes och vitlöksås. Godis gömt överallt i lägenheten. Jag gillar högtider, det är så himla mysigt att fixa och ordna och pynta. I morse blev det påsk-brunch för mig och Oscar, med kokta ägg, äggröra, bacon, blåbärspankakor och mackor.



Nya gardiner, yay! Ja, jag är hemmafruig ibland. Mest när jag är ledig.



Retard chicken!


696

Idag har jag varit vansinnigt huslig. Städat, sminkat mig till påskkärring och pyntat lägenheten lagom påskig.



Senza, påskkärringen!



Pyntat bord, om än med massa rollspelare runt det.



Och så bakade jag den tydligen (enligt omdöme) helt fabulösa äppelknäckpajen ur UnderbaraClaras påsktidning.
Ganska produktivt, om jag får säga det själv.

695

Det är så vansinnigt skönt att vara ledig, att bara få ta det lugnt. Eller, ja, inte så jäkla lugnt eftersom vi har städat idag.



Titta! Rent och fint. Ska åka och handla senare, köpa lite påskpynt.



På vardagsrumsbordet hittar vi fina Claras tidning och en ros. Yes, Oscar köpte mig en ros. Lucky me!



Ciao!


RSS 2.0