14

Igår var ju också en sjuhelvetes dag.
Jag är faktiskt inte alls på humör för att blogga. Jag är alldeles för förbannat och ledsen så in i helvete. Jag tänker inte göra detta till ett emoinlägg.

Dricker mintte, ska sova på Mount Doom, igår åt jag pizza.
Ciao.

13

Mja, idag har jag varit i skolan.
Det låter lite som att det skulle vara något ovanligt, men jag var på alla lektioner (utom en utflykt till Nydala i snålblåsten 8.10 på morgonen, men vem kan klandra mig för det) och lämnade in en massa restuppgifter. Bl.a. texten "All talented and intelligent people commit suicide" som jag satt och skrev på igår. Den blev jag väldigt nöjd med, även om det är lite rörig.

Blir dessutom rätt jävla förbannad, om jag tar på mig ansvaret för en kostymdel ska jag ta mig fan inte bli ansvarig för lag och transport heller. Gah.

Dagens låt: Diana Gurtskaya - Peace will come
Och den hittar ni här: http://www.youtube.com/watch?v=dnBSPl1b_mU

Ikväll ska jag på sista UA mötet. Vi är uppsagda, det blir inget mer. Vi har inte ens några efterträdare. Jävligt illa. Men vi får i alla fall äta kinamat. Lucky me.

Galet så ointressant mitt liv är för tillfället. Fredag blir det yran och Saras inflyttningsfest, och på lördagen ska jag väl i alla fall försöka ta mig förbi carlshem.

(I'm bored)
Ciao

11

Okej, min dator är tillbaka och fixad, vilket innebär att jag inte längre har något att skylla på för att jag uteblir med blogginlägg. Synd.
Jag tycker inte om Ryssland längre. Och ja, jag satt och svor sista timmen i Eurovision Song Contest. Jag menar, vem fan röstar på Ryssland? Jag menar - Ryssland? Det är okej med Grekland, Armenien, Georgien, ja till och med Turkiet hade varit okej, men vad i helvete hade Ryssland att göra i toppen?!

Tacka vet jag Serbien. Dom kan musik dom. Marija Serfovic - Molitva (Det vill säga förra årets vinnare för alla er okunniga (Ja! Jag syftar på dig!) som ännu inte laddat hem låten och spelat den om och om igen.) Just nu hör jag den på ryska. Den finns också på finska, serbiska och grekiska. Helt fantastiskt.
http://www.youtube.com/watch?v=0Sp9OOoxCJo

Jag är så sjukt trött. Har varit på väg att somna minst tusen gånger i helgen då jag egentligen borde varit hur pigg som helst. Att jag somnade under Bladerunner är dock förståeligt, eftersom det var en värdelös film.

Tydligen så ska jag parta i helgen, måste bara lyckas övertala mor min om att få vara borta i helgen. Får väl hoppas på att det går. I sådana fall blir det brännbollsyran med Ezther och sedan hem till hennes Sara på inflyttningsfest. Låter faktiskt fint.

Måste fixa skolarbetet ikväll, duktiga jag med tusen restuppgifter.
Ciao

10

Godmorgon Godmorgon. Har tagit min första medicin, ska snart ta den andra också och se hur jag har det med andningen. Kändes inte så jättebra när jag precis vaknat.
Till frukost idag har jag tänkt dricka te och äta en kexchoklad. Yummy. Senare idag åker jag ut till Hörnefors och blir där resten utav helgen.
(Ja, jag är cool nog att erkänna att jag hellre kollar på pinsamt dåliga band hemma i soffan än kollar på pinsamt dåliga band bland en massa packade människor.)
Jag åker alltså inte på Kulturnatta, for what it's worth.
Igår satt jag och broderade en bit på den fantastiska lothiska klänningen, eftersom Lotta äntligen ritat dit mer. Ganska mycket mer. Kommer förmodligen ta ett tag att fylla i.
Såg också den "nya" Narniafilmen som ännu inte kommit ut på bio. Värdelöst ljud och inte fullt så värdelös bild, men ska nog gå och se den på bio senare i alla all, och så måste jag läsa böckerna igen. Kände mig jävligt ouppdaterad igår.
God, vad jag är hungrig.

Lothbankett, jag måste erkänna att jag blev rätt förvånad över sättet och engagemanget. Glatt överraskad, och det lönar sig.

Så, medicin, frukost på balkongen och en bok. Perfekt.
Ciao.

9

Okej, jag ska omrevidera det här med att skriva varje dag. Det går inte, det är stört omöjligt. För att -taddaaa- jag har ingen dator! (Om vi nu inte räknar Jimmys dator, som jag numera tagit i besittning).
Men ändå, för att kunna skriva dagligen betyder det alltså att jag måste ta bussen från Ersboda till Carlshem (10 kr), en resa som tar ca 40 minuter, och sedan tillbaka igen (ytterligare 10 kr) efter att jag skrivit ett inlägg. Skulle inte tro det, nej.
Så jag får nöja mig som det är nu och faktiskt skriva när jag är här. Men det är ändå rätt lugnt, eftersom jag är här pretty darn often.
Underprioriterar Ez och jag vet om det, känns jävligt illa, jag vet att jag är elak men det är så det blir. Jag älskar tjejen men jag har ingen koll på hur jag ska fördela min tid mellan alla dessa människor.

Har pga allt möjligt bokat tid hos psykologen Dennis Wikman. Jag vet inte hur jag fick för mig det, men nu när jag har tänkt på det inser jag att det faktiskt var en bra impuls. Good for me.

Och ja, jag har skolkat sen i måndags. Tyvärr. Jag orkar inte just nu, men jag lovar att jag ska (försöka) anstränga mig nästa vecka. Tror jag. Måste sluta vara så jävla ambitiös och orka allt, för jag inser först nu att jag verkligen tagit mig vatten över huvudet. Men å andra sidan är ansvar ingenting som jag kan slänga bort, utan jag måste faktiskt genomföra allt. Gud vet hur jag skulle lyckas klara skolan utan Olivia och pojkarna. Fan vad jag är elak egentligen, visar tamigfan ingen uppskattning överhuvudtaget.

Ciao.
(Nej, jag tänker inte skriva för de uteblivna två-tre dagarna)

8

Okej, vår dator är nu officiellt trasig och inskickad på reparation. Skriver detta från Jimmys dator, tack gud för den. Jag har lyckats med bediften att baka bullar. Ja nästan i alla fall. Vi får se hur det går.

Annars var jag på Livet Är En Fest och ombudsmötet för Fritidsforum. Ombudsmötet var bland det drygaste jag varit med om, men resten var kul. Jag älskar att dansa, men jag gör det en gång per år, och det är på Livet Är En Fest. Men nu är det slut med det, eftersom jag från och med i år kommer att vara tvungen att betala för det, vilket jag inte ids.

Kramp av att sitta på golvet och skriva.

Ciao.

7

Det är faktiskt inte mitt fel att jag inte lyckas skriva något vareviga dag, för det är något mystiskt fel på våran dator. Ibland startar den, ibland inte. Eller, själva datorn startar, men sedan står det bara "no video input" på skärmen. Fruktansvärt irriterande.

På fredag blir det Livet Är En Fest i Norrköping, vet inte riktigt hur roligt det kommer att bli, men jag hoppas på det bästa. Ungdomsambassaden i Norrköping är rätt härligt ändå, så vi får väl se. Första LÄEF var inte sådär förbannat kul, andra kunde ha blivit bättre om det inte hade varit de dagarna då jag kom på att jag var pollenallergiker. Så därför får vi hoppas på i år.
Ska faktiskt vara fan så duktig och packa ner lite kläder. Alex klagade sist på att jag hade så få ombyten (för man måste ju ha med sig minst fem par skor och matchande kläder!) så jag ska faktiskt göra mig en ansträngning i år och hoppas på att göra henne nöjd.

Galakläder och sånt. Ja, herregud, vad gör man inte för sammhällets bästa...

Men vi avgår i och med den här resan, vilket känns jävligt skönt, har egentligen inte fått ut särskilt mycket av att vara Ungdomsambassadör i två år.

Duktiga jag. Nu ska jag fortsätta se på Underworld.
Ciao

6

Så jävla underbart. Det slår mig att det här är det närmaste jag kommer en familj som jag trivs i. Att sitta i köket, med nybakat bröd, tillsammans med Lotta, My, Jimmy, Martin och ett barn som luktar sommar i knät. Så sjukt härligt. Och att jag alltid är välkommen någonstans är helt nytt för mig.
(Och Ez är naturligtvis den -ofrivilligt- frånvarande flickvännen)
Såg skräckfilm i fyra timmar igår, och var sedan fyllechaffis tillsammans med Jimmy.
Jag är trött, för jag har varit ute med hundarna.
Skola imorgon, usch.
Ciao.

5

God morgon.
Vaknade typ tio i åtta av allt pollen i denna världen, det var roligt. Klev upp, drack te, hackade på Jimmy och gick sedan och lade mig igen, men blev dock väckt igen runt elva av en treårig Lynn. Hur var din morgon?
Igår var helt okej, såg skräckfilm med Ez, Lotta och Lottas bihang, som jag förövrigt tyckte var en jävla idiot. Säkert var han det inte medvetet, men ändock. Vi såg "Shutter" och fy fan. Jag hatar skräckfilmer.

Idag har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Jag kommer i alla fall att sova på Mount Doom (Carlshemskollektivet) om jag inte får något annat frestande erbjudande, vilket inte är särskilt troligt. Nu ska jag masa mig ut på balkongen, kanske  göra en kopp te innan.
Ciao.

4

Okej, det blev inget Skellefteå.

Kom precis ut ur duschen, har ingen aning om vad jag ska göra av mig själv. Jag menar, var ska jag sova i natt? Vad ska jag göra i helgen? Vad blir det av mig? Gah. Jag blir galen. Kanske ska lyckas klä på mig i alla fall.
Var hos André igår, åt middag på balkongen medan det regnade en smula, såg Liftarens guide till galaxen och fick igen min flöjt. Det är kung.

Jag vet inte riktigt mer vad det är jag bör skriva. Mitt liv är händelselöst just nu, hoppas jag i alla fall.
Nationalekonomi, någon?

3

Det uteblivna inlägget igår var inte mitt fel, det berodde enbart på att datorn inte ville gå igång. Elaka fanskap. Just nu hade jag tänkt göra någon liten photoshopbild åt Lollo, det var ett tag sedan.



Skellefteå i helgen, och ja, jag kan villigt erkänna att jag är en sån idiot att jag faktiskt räknar ner dagarna. Känns jävligt praktiskt att Lotta ska dit, och att hon har bil, och att hon inte kräver bensinpengar av mig. Jävligt praktiskt. Vilket egentligen innebär att jag skulle kunna åka till Skellefteå varje helg, om jag ville. Men det gör jag inte. För det blir så jävla intensivt när man väl är där och kroppen så väl som psyket behöver tud på sig att varva ner efteråt. Samt att jag inte vill att folk ska bli less på mig, vilket de lär bli om jag är där alltför ofta.



...Smygreklam...


2

Nu tycker jag att jag är duktig som sätter mig och faktiskt skriver någonting. Det är i alla fall vad jag ska försöka göra, skriva något, även om det inte är så mycket, varje dag.
Just nu vill jag egentligen sitta och skriva på texter till lajvet jag ska arrangera, men tack vare min enorma självdiciplin så bloggar jag istället.
Ez och André är båda på väg hit, jag och Ez ska prata lajvet och André... Ja, han får sitta och titta på, eller något i den stilen. Tågresan igår var nyttig, har massa nya ideér och en hel del text som ska in på datorn för senare bruk. Känns skönt att vi inte ska sätta datum än, även om jag funderar en hel del på område och sånt. Känns förbannat svårt att hitta en lagom inlajvig stuga någonstans där vi inte blir störda, samt där vi kan elda och sådant utan att någon tror att vi håller på med sataniska riter.
Svårt, det där.

Men nu ska jag faktiskt ta och göra det. Skriva texter, alltså. De kommer inte upp på bloggen, de är så inofficiella som lajvtexter någonsin kan bli. Ciao.

1

Mitt andra försök till att blogga, nu ska jag faktiskt göra det seriöst istället för att enbart beklaga mig.
Kom precis hem från Boden, har varit där över helgen, jag har ingen aning om vad jag gjorde där. Jo, just det, jag skulle vara förkläde åt My och Lotta.
För det gick ju bra.
Vi åt alldeles för mycket pannacotta, Anarkis chokladkaka, kakor och diverse smågodis. Måste lägga av med sånt där om jag inte har tänkt mig att träna efteråt. Och träna-jag, det går ju som det går (Inte alls).
I veckan har jag det efterlängtade provet i klassisk musikhistoria, om nån vill veta något speciellt om Palestrina, Wienklassicismen eller Rhapsody in Blue, så är det mig ni ska prata med. Grattis.

Pappa ringde mig idag, av ingen särskild anledning.
P: Hej, vad gör du? Eller, nej förresten, det har inte jag med att göra. Hur är det med dig?
Det tyckte jag var rätt intressant. Men jag vill helst inte tala om för honom att jag inte kommer att vara hos honom nästa helg heller. Jag har inte varit hos honom på flera månader, och jag träffar honom bara om han ska skjutsa mig någonstans eller om han vill bjuda på lunch för att vi ses så sällan. Ja, jag bör ha dåligt samvete, men ack o ve.

Det tar lång tid att skriva blogg har jag märkt.


image2


RSS 2.0