39

Vinkväll på Mount Doom: My, Moa, Z, Lotta, Jimmy and moi. Det är väldigt mysigt. Me like this. Det är rätt mysigt. Men nu går Lotta.
Anyways, sitter och skriver på Anwylyd, tror det lajvet kommer att bli hur bra som helst. Fast allt jag skriver just nu kommer inte att hamna på hemsidan, utan finns mest för att jag tycker att det är roligt att skriva om det. Just nu är det den Sa'antinska kejsarfamiljen som står högst upp på priolistan. Because i like them. Två roller är tillsatta i kejsarfamiljen, även fast de kanske aldrig kommer att spelas. Det är roligt.

Borde sluta skriva, så bouna sera

38

Mount Doom ikväll, och bara en dag kvar till helgen! Har fått min dator från skolan nu, och Jimmy har riggat ett trådlåst nätverk åt mig här. Jättebra.
HIstoria idag, gick såpass bra man kan förvänta sig av min klass *insert laughter* när det handlar om att faktiskt åstadkomma något. Anyways, vi ska göra ett arbete om en händelse under någon av de stora epokerna. Vi har digerdöden. Woho. Men det blir säkert roligt. Hm, jag tror att jag ska börja på det nu, trots incindenten med grupparbete. För ärligt talat, det blir bättre om jag gör det. Det är jag rätt säker på.

Filmkväll ikväll, massa folk.

Förresten, hur i helsike hittar folk till min bilddagbok? Nu är jag less!

 Buona Sera

37

Blir dåligare och dåligare på att skriva här. Jag har inte tid. Jag orkar inte, jag är less. Det är mina ursäkter. Sitter och hittar musik på youtube för att skriva upp och be Sebastian ladda hem nån gång. Det går inte så bra. Jag fastnar, och vet inte vad jag ska lyssna på. Nu blev det Lisa Ekdahl och Lars Winnerebäck - Kom änglar.

Börjar 10.10 imorgon, väldigt skönt trots idrotten. Jag hoppas att jag kan slippa den. Men jag vet inte. Man får väl hoppas. "Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen."

Men Skyfall börjar på lördag. Och jag har fått musik av Jimmy. Och vi ska se på Death Note med Emil och Z på torsdag. Alltid något. Jag menar, positiv, det är ju jag i alla lägen? Right. "Här ligger ångest och prylar i drivor". "Jag sitter och klagar, och väntar på fredan, precis som du."

Läser lite om Konfucius, helt enkelt för att jag har lust. Funderar på att lägga till en kurs i filosofi, och tenta bort matten. Vete fasiken om jag klarar mig annars. Ah well. Och jag har faktiskt börjat i italienska nu, så nu vet jag ju hur man säger.

Bouna sera, ci vediamo

(Och den stund som jag kände så nära var blott alvedon)

37

Usch, jättelänge sedan jag skrev, det var dumt.
Men jag har börjat skolan i alla fall, klass SP1A. Jag vet inte hur det blir. Det får nästa vecka på sig, så får vi se hur det blir. Gigantisk skola, hittar typ ingenting. Tur att vi praktiskt taget bara är i ett klassrum (sex  trappor upp).
Så, skola idag till 14.15 (underbart, typ hela mitt schema ser ut så!) och sedan ska jag promenera ner på stan och vänta på Nick. Sedan ska vi tydligen promenera strandpromenaden, kanske hela vägen till Maxi, hm?

Jag är trött, men det var värt att kliva upp tidigt och sminka sig.

Ah, och just det, idrott idag :/

Ciao
(Har faktiskt haft en lektion i italienska nu!)

36

http://www.youtube.com/watch?v=cXtgI6BBxVg

Veronica Maggio - Dumpa mig

Jag vet inte, det kändas som musik som är väldigt enkel att lyssna på. Jag är trött. Lajvet var si sådär. Så nu ska jag börja med nästa. Som jag också kommer att ha mycket att göra på rent off. Hinner nog inte skriva mycket. Hundvakt åt Fenris och Edwin imorgon. Jättebra. Emodag ftw.

35

Eterna imorgon. Jag tror att min känsla för det bäst kan visas med en smiley: :/
Jag menar, jag har liksom ingen aning om hur det kommer att gå. Jag är nöjd med det jag kan råda över, kläder, packning, sovsaker, mat i viss mån, transport, planering i allmänhet. Däremot själva lajvet är jag betydligt mer tveksam mot. Intrigerna sög, arr verkar inte ha nån som helst koll... Vi tackar för Henrik, han vet i alla fall vad han håller på med.
Så ikväll blir det till att färga hår, göra manikyr, baka och packa det sista. Lådan till alla matsaker målade My nyss, så den ska bara torka. Gah. Och det faktum att vi har en stor jävla låda till matsaker visar väl på hur många människor vi räknar med att behöva ta ansvar för. Jag är jävligt osäker på det här lajvet. Med betoning på jävligt.

Jag vet inte, finns inte riktigt så mycket mer att skriva. Det mesta kretsar kring Eterna just nu. Bilder från lajvet kommer förmodligen upp på lajvnorr.se - Norrlands lajvportal.

Socialisera.
Ciao.

34

Numera på Mount Doom hinner jag inte skriva så mycket. Eftersom Jimmys dator inte är hemma, så blir det svårt att stjäla den. För Martin ockuperar sin dator med One Piece hela dagarna, och Mys dator ska vi inte ens tala om.

Jag hade tänkt dansa en stund, en väldigt kort stund, eftersom jag sedan ska sova och upp halv tio. Då till myrorna, köpa lajvprylar, och sedan till Mount Doom för att fortsätta stressa. För ett lajv som jag faktiskt - tror kommer att bli helt jävla värdelöst. Men som ändock kostar 300 kr + resa och jag har sytt kläder i månader. Gu' va' gay, som Dennis brukar säga.

Hur som helst. Flashback är min vän. Vi tycker om Flashback.

Dansa. Sova.
Godnatt.

RSS 2.0