626

Nu har jag bakat hela kvällen och är riktigt trött. Men det är en bra trötthet. Känns så himla skönt att baka, att bara fokusera på det rent praktiska; knåda, jäsa, blanda, vispa...
Lyssna på folkmusik och sedan lägga upp allt lagom fint i träskålar på bordet. Så nu är jag väl ganska nöjd. Inte gladare än vad jag var innan, men definitivt lugnare.

Godnatt!

625

Kvällen kommer att spenderas med rätt mycket bakning, tror jag. Jag gillar att baka, det är lugnt och stabilt och bra. So far ett gäng müslikakor, men jag gillar dem inte riktigt så det blir till att göra om dem. Men de tog inte så attans lång tid att göra. Nu är det en morotskaka som är på väg in i ugnen, men jag inser att jag måste hatta ner på Statoil för att köpa jäst om jag ska baka rågbröd.

Sen småkakor, hej och hå!

624



Så här glad var jag idag när jag skulle ha "egen" friluftsdag. Fick bli en promenad längs med Gimonässpåret!

623

Nej, godnatt på er pojkar och flickor. Alldeles för sent blev det ikväll, men jag antar att det blir så när man ligger och är PMS-ig i soffan hela kvällen. Oblivion, Cornelis och So you think you can dance.

Har sökt två jobb ikväll, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas väl mer på det ena än på det andra, och är inte säker på att jag vill ha nåt av dem. Men jag antar att jag märker det. Jag menar, om jag nu mot förmodan får ett jobb (unlikely) så är det ju som bara att säga upp sig om det är värdelöst. Men extra slantar hade ju fan inte varit fel.

Ciao!

622

Nu har jag fått veta att min fina lilla kamera är beräknad att komma fram den andra mars. Så det är inte alls länge kvar!

Var helt vansinnigt duktig på idrotten idag, situps och pushups och idioten och massa grejer. Det var roligt, problemet för mig är ju bara att idas ta mig till idrotten.

Men sen kommer man hem och det håller på att lagas världens bästa carbonara, och då blir man som glad. Så det så.

Ciao!

621

Känns som att jag har sovmorgon hela tiden, himla skönt. Men jag måste ju liksom förvalta den, så nu ska jag gå och lägga mig. Jag har till och med lyckats hålla mig från att somna idag, och jag känner att jag kommer att somna som en sten. Åh, vad jag älskar att sova!

Imorgon ska Oscar på kör under kvällen och jag ska hänga med Ez. Fippla med föreningsgrejer och dylikt. Eller kanske pyssla med föreningsgrejer lite grann och bara slöa resten av tiden, det kändes också rätt skönt.

Godnatt på er!


620

Jag har ju fått en digitalkamera i födelsedagspresent nu när jag fyllde år, problemet är att den inte har kommit än, den är försenad. Fin slitstark liten jävla grej. Tål fall från 1,5 meter (perfekt, jag kan tappa den hur mycket jag vill), vatten till tre meters djup och typ hur mycket kyla som helst.

Men så snart jag fått den så ska den här bloggen fyllas med bilder, promise. Det är så jäkla besvärligt att be Oscar ta kort med telefonen och sen lägga in på hans dator så att han kan skicka till mig, det är därför det knappt finns några bilder.

Men snart, jag lovar!

619

Inte mycket till skola idag, bara ett prov, sedan fick jag gå hem. Himla skönt, men vad gör man sen liksom? Jo, man sätter sig och spelar TV-spel in i oändligheten, när man egentligen borde städa. Jag är ganska dålig på att få motivation till att städa, speciellt när jag är mitt inne i ett quest.

Ciao!

618

Har varit och hämtat min första möbel idag! Jag älskar den, den är så vacker, min kökssoffa. Den bara står där i hörnet och ser helt underbart mysig ut. Jag är himla glad över den, får se hur länge det håller i sig!

Sovmorgon imorgon, rätt skönt men jag är nog på väg att gå och lägga mig hur som helst. Det är ju som det där jag skrivit om tidigare, att när man väl har sovmorgon så är man ändå vaken absurt länge och är likförbannat trött på morgonen.
Så jag ska försöka ta mig runt det.

Godnatt!

617

Idag har jag varit och firat min födelsedag, lagom försenat, hos min mamma. Det var trevligt och med en jättegod middag. Tjälknöl, pommes och trattkantarellsås. Nom nom.

Ligger och tittar på Gordon Ramsays "The F Word", känner mig gräsligt taggad på att flytta. Inte bort från stan, men gärna någonstans lite mer avlägset. Eller avlägset och avlägset, typ Sofiehem? Hade varit himla fin.
Imorgon kommer det en ny kökssoffa hit. Min kökssoffa. Mitt första möbelköp, den är helt fantastisk.

Ciao!

616

Har varit sjuk och valt att inte blogga, men nu är jag väl typ frisk. Men hjälp av hostmedicin, nässpray, astmamedicin och halstabletter är jag frisk. Frisk nog att åka på roadtrip till Skellefteå idag!
SVEROK ÖN's årsmöte, Ez kommer och plockar upp mig med bilen om femtio minuter. Varken påklädd eller ätit upp all mion frukost än, men jag kommer att hinna, det är lugnt.

Ciao!

615

Idag fyller jag 18, så det blir inget skrivet här! Kram på er!

614

Idag har jag firat födelsedag med med familj, det var mysigt. Fick med mig rökt lax och kladdkaka hem, sjukt värt.

Så om... fyra timmar är jag 18. Helt jäkla awesome. Men jag kommer nog att sova vid den tiden, så jag får vara glad imorgon bitti istället. Om jag är frisk då, har haft så jäkla ont i halsen idag. Men vi får väl se!

Godnatt!

613

Blev en mysig kväll men vänner, men med ett ganska tidigt avslut. Kom hem för ett tag sedan och ansåg att nu är det alla hjärtans dag, så Oscar fick sitt Big Size-pack med Snickers. Han blev glad, då blev jag glad.

Ska väl gå och lägga mig nu så att jag orkar med imorgon! Ska fira min födelsedag med familjen och är sjukt taggad. Pappa har lovat rökt lax. Nog för att jag fyller år på måndag, men lillebror fyllde år i torsdags så vi firar ihop hos farmor imorgon. Känns himla kul faktiskt.

Har färgat håret ikväll, lagom rött. Skulle gärna vilja att det blev lite ljusare i längderna men jag har så mörkt i botten att det inte riktigt går. Så blir det när man haft körsbärsfärgat i alla dessa år!

Godnatt på er!

612

Jag har hunnit med så himla mycket idag, därför har det inte blivit så mycket skrivet. Men nu ligger jag och tar det lite lugnt.

Jag vill färga håret men jag har ingen som kan färga det åt mig! Jag blir galen. Det är så tokfult mycket utväxt nu. Men i värsta fall får jag färga det imorgon, även om det gärna skulle få bli färgat ikväll. Suck.


611

Himmel vad skönt att det är fredag och bara två lektioner kvar. Jag vill hem och sova! Men om jag har möjligheten kanske jag borde köpa en present åt lillebror som fyllde år igår. Och jag fyller år på måndag!

Har hållit mitt demonstrerande tal nu och visat klassen hur man jonglerar. Tyckte det gick bra, men man blir ju så jäkla stressad när man bara får hålla på i tre minuter. Förstår ni hur kort tid tre minuter är när man ska lära någon att jonglera? Sinnessjukt. Men men.

Ciao!

610

Jaha, här tror man att det börjar bli en mild vinter, nästan vårvinter när temperaturen ligger stadigt mellan -5 och -10 med solsken dagarna igenom. Och så kollar man på termometern innan man ska gå hemifrån och så är den -25. Man ba jaha, tack för den.

Pappa kom förbi igår med en kylväska. Som en före-födelsedagen-present. Och det var ju liksom inte bara kylväskan, utan västerbottensost, tomater, mozzarella, mögelost, vindruvor, färsk tortellini, pastagrädde, grädde, salta kex och morotskaka. Det var ganska underbart, måste jag säga. Jag känner att det blir varma mackor med tomat och mozzarella när jag kommer hem.

Ciao!

609

Hemma efter ett litet födelsedagsfika (inte mitt!) och nu ska jag ta mig själv lite fika och hoppa i säng. Imorgon är det fredag, himmel så skönt det ska bli! Jag känner lite spontant att just nu lever jag enbart för helger och lediga dagar.

Något jag inte gillar är att jag går till halv fyra på fredagar. Kunde inte det ha fått vara den dagen jag kunde ta det lugnt? Men nejdå. Fredagar är då vi jobbar hårt för att kunna ta det lugnt på helgen. Naturligtvis. Jag är inte bitter..

Godnatt!

Fyller år på måndag...

608

Hej på er, hann inte med något alls igår och inte idag heller för den delen. Nu är jag hemma efter en skoldag, ska sätta mig med en rad choklad och varva ner lite, läsa lite bloggar.

Nu ska väl sommaren börja planeras också, känner jag. Eller, jag känner inte det, men alla andra gör ju det så det är väl lika bra då att jag också sätter igång, så man inte blir lämnad bakom! Så nu ska jag kolla in när Urkult egentligen är, ciao!

607

På måndag fyller jag 18. Det ni. Fast jag ska fira med familjen på söndag.

Men men. Jag är precis lika trött som vanligt här där jag sitter. Då är det ju skönt att man bara har tre lektioner kvar.
Saken är den att mina dagar är generellt sett ganska bra, men eftersom man sitter vid datorn hela tiden går kroppen liksom in i koma. Kanske inte det mest ergonomiska man kan tänka sig, eh?

606

En tallrik müsli senare... Det är något jag är duktig på, att äta frukost. Förr har det varit antingen en kopp te eller ingenting alls på morgonen. Det skulle jag aldrig palla nu. Blir ju slut runt elva trots att jag äter frukost. Får packa ner en frukt, så slipper jag köpa en miniatyrmandarin för tio kronor på skolan.

Ciao!

605

Sleepingtime. Ikväll har jag masserat Oscar. Han tyckte jag var duktig och hade en bra rytm. Men det hade ju så klart varit enklare om vi hade haft ett riktigt massagebord, så att folk slapp ligga med huvudet åt sidan, liksom. Det är ju tydligen ganska oskönt.

Jag tycker att min laptop har fått så otroligt mycket sämre batteritid sen jag installerade Windows sju. Någon annan som har samma problem, vet vad det beror på eller vad man kan göra åt saken så skulle jag bli mäkta nöjd.

Godnatt!

604

Tror jag ska ta och sova en stund innan det är dags att börja med middagen. Det kändes bra, jag är trött. Och det finns ändå inte särskilt mycket att göra just nu. Lika bra att jag är pigg på kvällen så att jag kan se nån film eller umgås med någon istället.

Ciao!

603

Fick nästan en present idag. Nästan. Jag har nämligen bara en lektion, slipper både geografin och samhällskunskapen! Så vad ska jag göra av min tid nu? Ingen aning. Sova kanske. Men det var skönt att slippa lektionerna i alla fall, så kan jag ta en lugn dag "mitt i veckan" och orka med resten.

602

Kort dag idag, wiho! Eller, ja, kort och kort, jag går ju ändå till halv fyra, men vi brukar kunna slippa undan tidigare från geografin. Speciellt eftersom jag redan har gjort det jag ska göra! Awesome. Nej, men det är bara fyra lektioner idag, mer eller mindre jobbiga, men det är skönt att ha så kort dag.

6 dagar kvar!


601

Hm, svårt att ta sig in på blogg.se idag. Hm.

Okej, min dator dör snart, men men. God middag, potatis och purjolöksoppa och vitlöksbaguetter. Nu vill jag bara sova, för jag är så ända in i själen trött. Och det har ändå inte hänt så mycket ikväll ändå.

Ciao!

600

Okej, en lektion. Sen är jag klar. För idag, såklar. Ez, hitta på något ikväll? Kanske äta middag hos oss, hm? Äh, skitsamma, är ju lika bra att ringa istället för att lägga ut här som en kontaktannons.

Nä, nu ska jag gå och visa min klass hur man jonglerar. För sådana lektioner har minsann jag. Ciao!

599

Alright, jag är vaken. Men det krävdes en hel del. Men det var himla skönt att få lite spontan frukost på sängen imorse! Det blev en bra väckning.
Sen att få lite kläder kastade på sig var ju också bra, annars vete tusan om jag hade orkat ta mig till skolan. Det är så himla kallt när man tar av sig täcket, och så vill man helt enkelt inte kliva upp. Så jag fick klä på mig under täcket!

Sitter på andra lektionen för dagen, men det känns fortfarande inte riktigt som att jag vaknat. Behöver frisk luft och aktivitet, men det är ju rätt svårt när skola för mig innebär att sitta vid datorn i sex-sju timmar.

Ciao!

598

Det blev ju köpt en hel del godis ikväll, men inte lika mycket av det blev uppätet. Antar att jag var lite för mätt efter middagen. Har i alla fall sett på film och varvat ner för kvällen, så nu är det mest dags att sova. Måste ju försöka ta mig till skolan också.

Det är ganska svårt för mig just nu, att orka ta mig till skolan. Men jag får väl kämpa på och ta en dag i taget helt enkelt.

8 dagar kvar.

597

Hann inte skriva något innan jag for hemifrån, men nu väntar jag på ett bussbyte och har inte så mycket för mig. Ibland är det som bra att Oscar har mobilt internet. Är på väg till restaurangen Ängen ikväll, ska bli himla mysigt! Ciao!

596

Alright, jag är vaken. Men varför, det förstår jag inte. Äh. Tänkte ta det lite lugnt i soffan innan jag försöker mig på nåt avancerat som att typ äta lunch. Så får vi se hur det går sen.

Ciao!

595

Dygnen är för korta. Det finns så mycket jag vill hinna med idag, men det finns inte en chans att jag kommer hinna allt som jag vill.

Men jag har i alla fall hunnit handla och städa, och det är väl bra det. Nu ska det bara tinas lite kyckling till middagen ikväll, och så kanske jag kan ta det lugnt ett litet tag. Ciao!

594

Kom precis hem från föreställningen med Cirkus Cirkör. Den var väl helt okej, men inte alls så bra som cirkus kan vara. Blev mest mer taggad på "riktig" cirkus. Faktiskt. Men det är väl några månader kvar innan något sånt händer.

Nu tar jag en huvudvärkstablett och tar det lugnt, så får vi väl se vad som händer med resten av kvällen.

593

Hemma! Nu ska jag slänga in mig själv i duschen en snabbis, och kanske tvinga Oscar att klä på sig. Den jäveln klev inte upp förrän halv tre!

När väl duschen är klar ska jag ner på stan, käka middag och sedan blir det Cirkus Cirkör! Ska bli himla roligt, även om de recensioner jag sett kanske inte har varit de bästa. Men vi hörs senare ikväll!

592

Jaha, nu har jag Windows 7 på laptopen. Känns sjukt konstigt, men jag har ju blivit lite invand efter att Oscar installerade sjuan på sin dator. Problemet är ju bara att jag inte har någonting alls på datorn just nu. Den är tom, det ekar. Har inte ens msn just nu. Men alla mina grejer ligger på hårddisken hemma, så det är väl bara att chilla tills jag kommer hem.
Ciao!

591

Fokuserar på marmeladmackor och juice, inte hur trött jag är. Försöker i alla fall.
Jag är inte sådär överdrivet förtjust i våra fredagar. Vi slutar halv fyra, och hur jäkla kul är det egentligen? Och så omänskligt att tvingas upp vid den här tiden, fy tusan.

Men godmorgon på er!

590

Blev en roadtrip med Ez. Våra tjejkvällar är sjukt mysko, eftersom de oftast blir att åka bil, lyssna på punk och promenera runt på fina platser. Sen att det slumpar sig så att de fina platserna typ nio gånger av tio, är ju en anings deprimerande. Vi hoppas på sommar snart, så kanske vi kan göra något annat än att vimsa runt på kyrkogårdar.

Men nu är jag hemma och lyssnar på Garmarna. Är på väg i säng, så kanske jag tar mig upp imorgon. Vi får väl se, jag och Ezther har pratat om livets mysterier så jag lär väl ligga och grubbla på det ett tag.

Ciao!

589

Jag har så jäkla ont i ryggen! Börjar väl inse att jag får leva med det här resten av livet. Det suger ganska ordentliget.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, än så länge har min dag inte varit särskilt händelserik. Och jag gnäller redan så pass mycket om allt som är fel på mig. Äh.

588

Tänkte försöka gå och lägga mig. Fastnade faktiskt med en läxa, jävlar i mig. Ska berätta om lägenheten på italienska, och det gick så bra att jag inte kände för att sluta. Men jag antar att jag kan fortsätta imorgon också.

Börjar få tillbaka mitt ryggont, kanske ska börja tänka på att inte sitta som en hösäck? Jag gillar att skolan är fullt beredd att ge mig en ståbänk, men likt förbannat vill de att jag ska släpa omkring på en laptop hela jävla dagarna. Livet är fullt av motsägelser.

Ciao!

587

Håller på att somna där jag sitter, men det är ju fan inte ett alternativ.

Jag har åkt skridskor idag! Himla roligt, men kallt som tusan. Och det krävs en del pepp för att jag ska tycka att det är himla roligt. Men men. Enda problemet är att jag inte kan bromsa, alls, så när jag ska stanna måste jag hitta någon som är tillräckligt stabil, som jag kan åka rakt in i för att bromsa.
Funkar nio gånger av tio!

586

Godmorgon! Jag lyckades faktiskt nästan gå och lägga mig den tid jag tänkte igår, men inte fan betyder det att det var lätt att kliva upp idag. Vi gör ett nytt försök ikväll.

Snöar fortfarande, -15 här. Jag är så less på att det är kallt nu. Det har hållit på för länge!
Ciao.

585

Okej, men vi gör ett försök, eller hur? Nu ska jag försöka gå och lägga mig. Försöka i alla fall, så får vi se hur det går. Har precis ätit lite kursbärspaj med vaniljkräm. Upptäckte att jag fortfarande inte är särskilt förtjust i körsbär. De enda jag tycker om minns jag var på gränsen till övermogna, på gården när jag var liten.

Förresten, 13 dagar kvar.

584

Iddes inte ta med mig datorn till skolan idag, den behövdes som inte. Men när jag kommer hem upptäcker jag att det knappt finns några batterier kvar eftersom Oscar praktiskt taget misshandlat den utan att sätta i sladden. Jaja, sånt som händer. Men man kan ju tycka att någon av de två stationära datorerna ska funka också.

Tänkte ta en lugn kväll och försöka komma i säng tidigt. Visst är det kul hur ofta jag säger det? Ciao.

583

"Jag vill sova för alltid!"

Sa jag i morse med gnällig treåringsröst. Men det är ju sant. Tur att idag är en kort dag i alla fall, annars hade jag ju brutit ihop.
Kollade ut genom fönstret när jag vaknade och backade nästan tillbaka till sängen. Blåser som fan och snö. Men det är ju bara tio minus, så jag hoppas att det inte är så illa som det ser ut!

Ciao!

582

Blev en rätt okej middag. Pojkarna gillade det i alla fall. Är himla glad att ha dem här, de två finaste pojkarna jag känner. De dödar zombies just nu. Jag kan inte säga att jag är särskilt intresserad, men det är skönt att bara sitta här.

Middagen blev en kycklinggryta med ris. Kycklinggrytan blev något på måfå med rosépeppar, purjolök, vitt vin och paprika. Men som sagt, pojkarna var ju nöjda i alla fall.
Helsike vad skönt att ha sovmorgon i morgon!

581

Himla skönt att vara ledig idag. Har hunnit vara och handla och städa lite. Nu sitter jag och tar en liten paus framför TV'n, äter mannagrynsgröt till lunch. Om man nu kan kalla det lunch halv tre.

Ska väl ta det lite lugnt, försöka plugga lite. Men jag känner mig själv, så det kommer nog inte att hända så mycket. Men man kan ju önsketänka!

580

Ikväll blev det middag och bio! Middagen var en portugisisk fiskgryta, kokad i vitt vin, nom nom! Var inte alls säker på vad jag skulle tycka om den, men det var riktigt gott.
Såg på Sherlock Holmes ikväll, bra film. Men jag måste säga att det jag var mest imponerad av var filmmusiken. Det är Hans Zimmer som gjort den, alltså han som bland annat har gjort soundtracket till Pirates. Något att dra hem och lägga in på Mp3'n, tror jag.

Tror fasiken jag ska sova, måste ju börja vända tillbaka dygnet. Skönt att vara ledig imorgon!

RSS 2.0