23

Okej, faktiskt ett av de absolut sämre lajven jag har varit på. Förlåt SLI, men aldrig, aldrig någonsin mer SLI bankett. Ever. Jag antar att det hade varit roligt om man hade haft en väldigt speciell roll. Vilket typ, fem personer hade. Lucky them.

Städa, ringa biblioteket imorgon och sen försöka ta mig ut till Ez. Hur nu det ska gå till. Borde nog ringa henne.

Called Ez. I say Carlshem imorgon, Ez tis-ons, dessutom lungfunktionstest på onsdag, hos mamma ons-tors, och sedan Carlshem igen tors-söndag. I have my week planned, med lite lagom småfiffel.

Just det, idag hade vi "bakisdag". Dvs efter-lajvet-bakis. En säsong Buffy the vampireslayer, tre lajvarre, en säng, pizza och saft. The perfect 5 1/2 hour, right?

Ska fortsätta bränna bilskiva åt Emmie.
Ciao.

22

Wine wine wine

som i vin, inte gnäll

Och tydligen Virgin Suicides, efter vad jag har hört. Lothbanketten imorgon, vete fan hur det kommer gå men hoppas på det bästa.
Helt underbar dag med Lynnen idag, hon var väldigt artig och trevlig, gick uppför hela trappan själv, åt ordentligt och allt gick hur bra som helst. Jag fattar inte hur jag kan få betalt för att göra något jag gillar. Sick i tell you.
Ciao

21

Bad day turned out to be a good day. Good day.
Fick sitta och vara emo och dricka te på balkongen på Mount Doom, alltid något. Sedan Hannibal Rising och lite mer balkongemo. Christ, i love having days like that.

Och imorgon blir det tydligen porrfredag, ser man på. Blir ju omväxling jämfört med all jävla broderiskit och alla dessa förbannade tråhakar! Goddamnit, vad jag kommer att hata de här kläderna innan augusti...

Yeah well, kanske ska se Lord of the rings med lillasyster. Eller kanske inte. Vad fan, jag ids inte! Ska sitta och randomchatta istället. Inte lika intressant, men det krävs inte heller lika mycket hjärnkapacitet.
Ciao.

20

http://www.youtube.com/watch?v=kuNonfqK1oA

Sick and tired.
Gay! Fan vad jag är emo! Och mer emo desto senare det blir! Så jävla tragiskt!

19

Hur kan jag vakna halv elva när jag gick och la mig typ två? Det är ju sjukt! Måste undersöka detta. Kan bero på att hela min familj vaknar typ klockan åtta och struntar fullständigt i att folk fortfarande ligger och sover.
Klockan är halv tolv... Har hunnit med att duscha med mitt helt underbara nejlikoschampoo. Det luktar så jäkla gott! Och nu vete fan vad jag ska göra, kanske ska äta lunch? Nåt sånt. Ska träffa Tobias klockan ett, och ta bussen med Olivia klockan två. Jag känner mig onormalt social.

Jaja, ska väl gå och kolla vad det finns för lunch. Ciao.

~Molitva~

18

Okej, kom hem från Sthlm igår, fan vad härligt! Vilken jävla tjejhelg! Gröna Lund, Narurhistoriska riksmuseet, Hasselbacken, Hötorget/hallen, Sex and the City, Gamla stan och underkläder i all oändlighet...
I've been to heaven and back.

Lynn imorgon, med Olivia. Inte lite random. Trodde aldrig att jag skulle umgås med nån från min gamla klass *rysningar*

Snart sova. Ciao.

17

Imorgon åker jag och älsklingsEz till sthlm! Lucky us!


16

Okej, jag är helt värdelös på att blogga. Men goddamnit, jag försöker i alla fall.
På torsdag åker jag och Ez till Stockholm, wihi! Strumpebandshållare, spetsunderkläder och stayups till folket! Kommer att bli så jäkla skönt, qualitytime med bejbi. Måste försöka få tag i en Mp3 innan dess, annars kommer jag att sacka efter på magdansen, och eftersom jag nu har bestämt mig för att faktiskt träna, så skulle det vara lite dumt, tycker jag.

Passat Lynn idag, den ungen är söt. I like her. Och jag tycker om henne mer och mer, eftersom jag får pengar för det. Det där lät ytligt och materiellt, men så var det inte tänkt.

Hard Candy och Mount Doom ikväll, härligt.
Ciao.

15

Okej, ja, jag är värdelös på att blogga. Disciplin, goddamnit!! Måste sluta chatta med random folk så jävla mycket, jag menar, hur lång tid tar det egentligen att skriva ett inlägg? Det kan ju bli hur kort som helst, men jag är lat som inte orkar.

Det är för övrigt sjukt hur less jag är på Pelle Svanslös nu. Men för 80 kr/h är det lätt värt det i alla fall.

Jag och Ez åker till Sthlm nästa vecka för att hälsa på hennes släktingar, bo på hotell, gå på Gröna Lund och få lite quality time med varandra. Ska bli hur mysigt som helst.

Så, nu har jag skrivit något.

RSS 2.0